O anlamda hiç birine aşık olmadım. Pek çok şeyi sevdim, hayran kaldım. Ama insan olarak kimseye aşk gözüyle bakmadım. Belki ruh ikizimi bulmadığım için, belki bitkiler ve hayvanlar daha doğal geldiği için bilmiyorum.
Ama yakın zaman içinde böyle bir planım yok. Tabi ki aşk 'gelebilir miyim' diyerek hayatımıza girmiyor. Ama kalbimde yeterince canlı var. Onların verdiği mutluluk da huzur da bana yeter ☾
Gerçek anlamda ilk 27 yaşında aşık oldum ama sonu hüsranla bitti çünkü kendileri şerefsizin biriydi beni yarı yolda öyle bir bıraktı ki uzun süre kimseye güvenemedim üstüne bir de yanlış evlilik yaptım
Bunun için yaşımın erken olduğunu düşünenler çok oldu. Ama tam anlamıyla 18 yaşında aşık oldum. Öyle böyle değildi. Onu uzaktan gördüğümde bile başım dönüyor, bir yere tutunma ihtiyacı duyuyordum.
valla ilk ve tek aşkımı ilkokul 1 de yaşadım yakın bi kız arkadaşımla başka şehre taşınacağımı öğrenince de bari içimde kalmasın dedim gidip söyledim bir de öptüm kızı
Valla 14 yaşımda deli gibi aşık oldum 2 yıl sürdü bir daha da vücut akıllandı herhalde sadece anlık hoşlandılar duyuyorum ötesi olmuyor istesem de olmuyor
İlk olarak çocukken benden oldukça büyük bir kıza hayranlık duyuyordum. Saçları ve ten rengi aklıma kazınmış. Hareketleri. Bu bahsettiğimde galiba 4-5 yaşındayım 🤣
Genelde 17de ilk aşk olur diyorlar benim de o zaman olmuştu ama fazla uzun sürmedi 😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
10 yaşında falan hala sürüyor konuşuyorum ama hala yüz vermiyo araya zamanla başka birileri girdi çıktı ama aklım hala onda başkalari girdi çıktı derken kısa süreli ve bunu kendisi istedi zaten git başkasıyla ol ben seni sevmiyorum demişti neyse uzun lafın kısası 10 yaşında ve hala suruyor bu çok saçma ama maalesef hala
11 yaşında oldum keşke olmasaydım hayatımı mahvettim onun yüzünden ne yüzüm kaldı ne eğitim hayatım ne sağlığım kaldı çok pişmanım keşke onu hiç görmeseydim
lisenin ilk senesi 11. sınıftı çok iyi bir insandı üzerinden 5 yıl geçti onu aklıma getirdiğim zaman bile kalp atışlarım değiliyor onunda adında insanlara ismiyle bile seslenemiyoeum o değil diye