Bir kadının size nasıl hitap etmesi hoşunuza gider ya da nasıl iltifatlar sizi ona tekrardan aşık eder?
( Taktik verin de sevgilime yapıyım 😅)
( Taktik verin de sevgilime yapıyım 😅)
İçten söylenen her söz bence seven herkesi mutlu eder zira her insan (erkeği kadını yok) sevdiği kişiden samimi ve içten sözler duymaya ihtiyaç duyar 🥀
Birşeyi söylemek için söylemesin de ne söylerse söylesin. Öğrenin artık. Sadcee içten gelsin yeter. Başka bir kriter kural olması gereken bir kelime yok.
Mutlu olsun diye söylüyorum içimden onu her dakika mutlu etmek geliyor çünkü
Cevap
8Cevap
İltifata gerek yok.
Diyosunn
Ormanımın aslanı aslan yeleli saçlım kurt bakışlım 😂😂😂
İşte aradığım yorum hoş geldiiin 😂😅
Hahahaha hoş buldum 😂😂
Ya sahiplenici şeyler seviyorum ben
Mesela örnek versene
Örneğin erkeğim benimki daha çok var
Hım güzel peki günaydın mesajı nasıl olmalı yani gününün gerçekten güzel geçmesini sağlayacak bir söz istiyorum
Ohoo o kadar bilgi yeter
Hangi aşamada olduğuna bağlı
3 senelik sevgiliyiz ve ciddiyiz o yüzden daha derin anlamlı etkileyici lakaplar sözler arıyorum tatlım bebişim gibi şeyler kulağa hoş gelmiyor sence ne bu
Hım peki günaydın mesajı nasıl olmalı yani gününün gerçekten güzel geçmesini sağlayacak bir söz istiyorum
İçinden geldiği gibi konuş 🖐️
Yatakta çok iyiisn de
Peki ya başka nasıl hitap etmek hoş olur
Tatlım bebişim gibi şeyler bana değişik geliyor onu daha iyi hissettirecek lakaplar ne olabilir
Başka
Onu elde etmen kendine bağlaman çok kolay aslında
Niyetim elde etmek değil ya mutlu etmek
Peki
Yazdım
Şirin tatlı şeyler mi söylüyordun normalde
Gibi gibi
Ona kendisini daha erkeksi hissettirecek şeyler söylemelisin. En kaslı bölgesi neresiyse orasından çok hoşlandığını belirt. Kendini onun yanındayken güvende hissettiğini ve onun senin kahramanın olduğunu söyle
İltifat sevmem.
Neden
Samimi bulmuyorum, kendimi biliyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?