Yapmaa yav. Öyle mi oluyorlarmış.. Bu çok iki yüzlülük ancak. Eşi varken onu bırakıp annesini memnun etmeye çalışan biri olsa olsa kan emici bir sülüktür yalnız. Azıcık büyüdüklerini, kendi başlarına düzgünce yaşadıklarını görmeden evlenmeyin şunlarla derim. Sonra psikopat çocuklarınız büyüyüp hepimizin kanını emiyor.
Halen annesinden/babasından onay bekliyor. Kendi bağımsız hür irade ve anlayışa sahip değil. Annesi ona aferim oğluşum diyecek. Toplumsal onay alacak, bi seviim benzemeyen erkeklik algısı var bu tiplerde. Onu okşatacak anasına işte. Daha aşamamış. Analık/babalık sadece birer roldür kavrayamamış. Kutsanmış gördüğü niteliklerin altına sığıntı gibi yaşayarak onlara kendisini kanıtlamaya çabalıyordur işte. Daha da çok bir şey beklenmez o düşük zekasından zaten. Azıcık akıllısını bulun şunların.
Emin ol hiçte aslan gibi değilim şu an süt dökmüş kedi gibiyim. Annemin çok otoriter, tatlı sert bir kadin olduğu için kendisi aslan modunda şu an :D Evlenince kendi evinde, eşine karşı aslan oluyorsun diyor :D Ne olduuuu aslannnn diyor :D D: D
Bu durum hemen hemen her erkek için olur. Sorgulamak yerine kabul etmek daha büyük sorunları çözer. Annesinin yanında erkek aslan olsun evde de sen. Ne olur sanki?
Kadınlar da hep "Ben babamın evinde prensesler gibiydim" diyor. 🤣 Onun gibi bir şey olsa gerek bu da. Onların da nazı, asabiyeti annelerine söküyorsa demek.
Valla böylesine denk gelmedim. :D Bana şey denk geldi: Anne çay verir misin? Karısına çay getir ulen. Ulan böyleleri de benim çevreme denk gelir zaten. Hepsine de şahit oldum, olmaz olaydım. :D
Ha anladım şimdi. Anne yanında höyt höyt olup eve geçince tamam karıcım diyen tayfalar. Ne desem bilemedim gözümle görmedim kimseyi sadece İnternetten sağdan soldan duyduğumuz şeylerden dolayı düşüncem aile gözünde erkeğin gücünü yitirme korkusu sanırım
Kesinlikle katılıyorum. Aileye kendini bu şekilde kanıtlamak için bir çaba. Ama bu davranışın ardına bakınca bunu yapan erkekte sorun yok onu yetiştiren ebeveyn sorunlu bence. Erkekteki sorun o yaşa gelip o kabuktan çıkamamak.