Sizce hala seviyor muyum?

Yaklaşık iki ay önce instagramdaki bir diziyle ilgili fan sayfamdan yabancı birisiyle tanıştım. Başlarda sadece dizi hakkında konuşuyorduk. Bu sonradan görüntülü konuşmaya kadar ilerledi. Kibar ve saygılı birisiydi hakkını yemeyeyim şimdi ama ben kimseyle sevgili olmak istemiyordum. Yani daha önce sevgilim olmadı ve bunu denemek için en yanlış zamanlardan bir tanesinde bulunuyorum. Bu yüzden bu kişiyi reddettim. Arkadaş olarak konuşmaya devam edelim dedi ama bu sefer de onun beni sevdiğini bildiğim için eskisi gibi rahat konuşamayacağımızı söyledim ve konuşmayı kestik. Dün ise instagramdan bana mesaj atarak bayramımı kutladı. Ben de onun bayramını kutladım ama bana hala kızgınsın falan dedi ki konuşmayı keserken bile kızgın değildim. Konuşma kesildi. Ben de o an sinirlenip sildim sohbeti. Başka bir hesaptan yazdığı için takipleşmiyorduk ve hesabın ismine de fazla dikkat etmemiştim. Mesaj atmak istiyor gibi oluyorum ama hesabını bulamıyorum. Kendimi ise ondan mesaj beklerken buluyorum. Bir yanım eskisi gibi olmak istiyor bir yanım ise uzak olmak daha iyi doğru zaman değil diyor. Sizce ben seviyor muyum onu? Fazla uzun yazmışım bu arada. Bunca şeyi okuyup cevap verirseniz eğer çok minnettar olurum. Cevaplarınızı bekliyorum.
Sizce hala seviyor muyum?