Güncellemeler
+1 yıl
olum siz beyin cahilimisiniz bitane mal yorum yapmis insanlari basi örtülü ve örtüsüz ayirma diye ne diyim peki? isinizemi gelmiyor kasarlar?
Güncellemeler
+1 yıl
o r o s p u l a r sizi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
işinde gücünde, eli yüzü temiz bir insansan normal bence. pi.. c çocuklara bakmaz onlar genelde
saçma bi mantık, insanları örtülü veya örtüsüz olmasına göre değerlendirmek garip. önemli olan anlaşmak
canım mal ne diyim millet nasıl anlasın o zaman? o canım biride sensin kudurduguna göre
aptal mısın canım mısın ben mantığına bir şey dedim
ahaha bende redd ediyorum hepsini zevk veriyor
olum sen nasil 19 yasindasin mk 15-16 yasinda gosteriyorsun
Knk 50 kg yim o yuzden ola bilirmi bide genetik sakal falan zar zor cikiyor
18 yasimdayim gören büyük gösteriyorsun der herkeste yakisiklisin der bende zayifim herkes zayifsin der 64 kg yim boyum 180 boyuma gore zayifim ama sakal oldugu icin buyuk duruyorum gerci simamda buyuk gosteriyor zayifim ama yuzum gozum dolgun mk
Knk ben 1.65 im jsjshs bundan baska bizim genetikler boyle napalim
knk dalga gecen oluyor mu senle mesela ne diyorlar veya sana surekli zayifsin diyen oluyor mu bana zayifsin derler ama boyum uzun ama zayifim
yani genel olarak ailem der ama arkadaslarimla falan takilirken pek sikinti olmuypor az bucuk spor yaptigim icin dik ve sabit durus a sahibim.
Vur gec kardesim ya kapali acik farketmez
nasil yapcam abi bitane acik hatun fena bu benle cikmak istedi red ettim ama taş taş istesem geri alirim nasil atabilirim yataga? taktik ver yav
Eminim onlar talip olmuşlardir 😶.
kudurma bebe kendin arap çirkinleri gibisin burada benim gibi yakisikliyi kiskaniyorsun kac tane talibim oldu reddettim ben senin gibi mallari takmam amele kudurmaya devamke sana💪🤣🤣😝😘😘
Allah hemcinslerimi kurtarmış şükür ya rabbi. Sen bu insana! Aynı kendisinin ahlakında birini ver
Talip ne ya sacma sapan seyler
mal misin baska ne denir cahil velet
evlenilecek adam tabirine uyuyosundur
surda bi sen dogru duzgun yorum yapabilmissin mk harbi duygulandım gelde ağlama şimdi
ağlama ağlama
seyimi ye o r o s p u
töbe estagfurullah ya
kes kasar
hocam siz sıkıntılı mısınız? doğru düzgün yorum yapmıssın dedikten sonra sövüyosun kötü bir şey de demedim seviyesiz misin nesiniz ya
ben sana tesekkur ettim duyguandim yorumun icin gelmissin bana aglama diyorsun bu ne alaka? guncellemedeki yazilari ben sanami yazdin ustune aliniyorsun sorunlu mal
Gel de delirme