Aşk İlişkileri Bir insan neden bu kadar arar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor kaldi mi ya boyleleri bktirdi Kızlar Bir Adım Öne Güncellemeler+1 yıl bide engelde olduğunu bildigi halde bu kadar ariyor hata yapiyorlar bide ayriliği kabullenmiyorlar Bir insan neden bu kadar arar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SepulturaSoldier Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bu ne eskort telefonu mu? Kayıtsız bir ton numara aramış 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl İşsiz birisi herhalde 0 2 Yorumla Soran +1 yıl subay. Yorumla sierravista +1 yıl İşsiz derken o şekilde söylemedim :d Yorumla
incihmm Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 500 cevap paylaştı. Oha direkt engeli basarım bu ne 0 2 Yorumla Soran +1 yıl engelde zaten Yorumla incihmm +1 yıl Ayy numaramı degistiririm Yorumla
askywater Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 617 cevap paylaştı. nE? Şartlı tahliyen mi var la bu ne 0 0 Yorumla
Ovarlokçuadam Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sebep nedir zoru ne? 0 10 Yorumla Soran +1 yıl ayrilamayiz diyo Yorumla Ovarlokçuadam +1 yıl Seviyor adam demekki ne yaptı da ayrılıyor sınız aldatma mı var ne var? Yorumla Ovarlokçuadam +1 yıl 812 100 defa aramış sen ne ayaksın mk 😂😂😂 Yorumla Ovarlokçuadam +1 yıl Eskort felan mısın egonu tatmin etmek için erkeklerin duygularıylamı oynuyor sun çç😂😂 Yorumla Soran +1 yıl farkli numaralardan ariyor engelliyorum yine ariyor bana vurdu onun icin s**r ettim onu Yorumla Ovarlokçuadam +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla Ovarlokçuadam +1 yıl Hak etmiş ozman 😂😂😂 Yorumla Ovarlokçuadam +1 yıl Ama seviyor uşak 😂😂😂 takıntı değil bu Yorumla Soran +1 yıl seven tokat atar mi? Yorumla Ovarlokçuadam +1 yıl Atar Yorumla
ivebeencrazy Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Numaradan engellemeyi düşündün mü acaba 0 2 Yorumla Soran +1 yıl engelli engelli oldugu halde ariyor Yorumla ivebeencrazy +1 yıl Telefonunu bir süre uçak moduna al Yorumla
oozzx Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. Seviyor demek ki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl tankinti bence Yorumla
MoneeLiqht Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kim bu 0 3 Yorumla Soran +1 yıl ex Yorumla MoneeLiqht +1 yıl Engelle gec Yorumla Soran +1 yıl engelde Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. 209 ne lan oha, yuh 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bu ne eskort telefonu mu? Kayıtsız bir ton numara aramış
İşsiz birisi herhalde
subay.
İşsiz derken o şekilde söylemedim :d
Oha direkt engeli basarım bu ne
engelde zaten
Ayy numaramı degistiririm
nE? Şartlı tahliyen mi var la bu ne
Sebep nedir zoru ne?
ayrilamayiz diyo
Seviyor adam demekki ne yaptı da ayrılıyor sınız aldatma mı var ne var?
812 100 defa aramış sen ne ayaksın mk 😂😂😂
Eskort felan mısın egonu tatmin etmek için erkeklerin duygularıylamı oynuyor sun çç😂😂
farkli numaralardan ariyor engelliyorum yine ariyor bana vurdu onun icin s**r ettim onu
😂😂😂😂
Hak etmiş ozman 😂😂😂
Ama seviyor uşak 😂😂😂 takıntı değil bu
seven tokat atar mi?
Atar
Numaradan engellemeyi düşündün mü acaba
engelli engelli oldugu halde ariyor
Telefonunu bir süre uçak moduna al
Seviyor demek ki
tankinti bence
Kim bu
ex