Bana çok saçma geliyor bu
sizce bu erkeğin bi eksiği/gizledigi bir şeyler mi vardır yoksa psikolojik sorunları mı?
sizce bu erkeğin bi eksiği/gizledigi bir şeyler mi vardır yoksa psikolojik sorunları mı?
Sanalda kız aramaktan kastın nedir? İnsanlar sosyal medyadan tanışmayı daha rahat görüyor olabilirler. Eşimle sosyal medyadan tanıştık ikimizin de işi gücü yerinde ona yakışıklı derler bana da güzel diyenler mevcut djfk sosyal medyadan tanıştık diye sorunlarımız mı olmalı?
hayirda benim bildigim öyle erkeklerin ortamı olur yani
Efendiyse gerçek hayatta kaybetmiştir tipi yüzünden sanalda arıyordur orada şansı olacağını düşünüyordur çünkü dışarıda tip sadece ilk izlenim için önemli ondan sonra p*c olup olmaman devreye giriyor
ama tipi iyi işte bende onu anlayamiyorum 4 4lük bi adamin sanalda ne işi var
Tamam işte sanalda tip yetiyor ama reelde yetmiyor
o nasil oluyor ya
10 kizdan 8ini düşürür bu adam
Dışarıdan göründüğü gibi olmadığından böyle arar… Birisiyle tanışabilmek medeni cesaret gerektirir, o da herkeste yok, parayla veya görüntüyle satın da alınamıyor ne yazık ki…
yani adam asosyal ondan demek istiyorsun? veya her halti yemiş
simdi kiz bulamiyor
Asosyal değil, sadece girişken değildir bence. Yoksa gayet de sosyaldir belki. Bazı insanlar ilk adımı bir türlü atamaz, sorun bu.. Atınca gerisi gelir…
Erkekler sanal ortamda tam Don Juan, ama gerçeğe gelince, bırak yeni biriyle tanışmayı, sanaldan tanıştığı biriyle konuşurken bile zorlanıyorlar. Çünkü sanal olan başka, gerçek hayat başka
girişken olmayan bir insan biraz ezik degilmidir zaten?
Aynen öyle, ne yazık ki… O yüzden diyorum ya görüntü iş vb bunu örtmüyor… Gerçek hayatta yanına bile gidemezken sanal alemde ooo zannedersin Shakespeare.. Klavye zamparaları :)
seyde olabilir ama belki
kizla tanismak icin ortami olmamistir bazen arkadasin arkadasiyla bile tanisamiyorsun
Cevap
19Cevap
Böyle bir erkek özellikle sanalda kız aramaz kafasını buna takmaz. Ama bi şekilde denk gelirse de hoşlanabilir yani.
sanalda nasil denk gelecek ki
en fazla tipden etkilenir ama o tarz kizlar reelde dolu
Zaten reel ile sanal aynı insanlar farklı insanlar değil. Herkes hem sanalda hem reelde. Ama reelde gördüğümüz insanlarla sohbet edemiyoruz burada olduğumuz kadar rahat. Dolayısıyla herkesin düşüncelerini öğrenemiyorsun reelde. Yani zekadan ve fikirden etkilenen biriyse dışarıda gördüğü insanlardan etkilenemez dışarıda sadece dış görünüşünü görüyor insanların içini göremiyor.
olabilirde ne bileyim bana garip geldi böyle erkekler disarda normalde 10 kisiden 8ini tavlar ve eskiden sanal yoktu yani millet nasibi neyse ona katlaniyormus
Dışarıda 10 kişiden 8ini tavlar mı? Birinin seni yakışıklı bulması onu tavlayabileceğin anlamına gelmez. Gidip de her beğendiğimiz kızla konuşamayız öyle bir ortam da olmaz zaten bu ülkede de buna müsait değil. Sen kendinden pay biç dışarıda bir çocuğu beğendin diyelim gelip senle konuşuyor mu hemen yoksa dönüp gidiyor mu bakışsanız bile?
yani yakisiklilik derecesini anlatmak istedim gercekden öyle oldugu icin ya da yapabilecegi için degil
İşte bende sana diyorum ki yakışıklı diye sanaldan sohbet ettiği birinden etkilenmeyecek değildir. Özellikle sanaldan kız bulim derdinde olmasa bile bi şekilde denk gelir konuşurlar etkilenebilir yani insanlık hali.
eskiden arardım ben de başka çare olmadığından
sosyal olmayınca kaliteni beğenen çıkmıyor maalesef
asosyal olmak kötü bi şey değil mi?
ortam içinde sosyalim ortam yok diyelim tanışacak.
ama kendisi cok sosyal
kesin her halti yedi simdi kiz bulamadi sanala sardi
her haltı yiyen nasıl efendi oluyor? sonra ağlıyorsunuz işte
hayir bana efendi gözüküyor ama öyle olmayabilir
Sanalda kız aramaktan kastın ne tam olarak tinder tarzı siteler mi?
yok sosyal medyada
instagram gibi
Reelde etrafında kafasında kurduğu kız tipini bulamadığından.
olabilir belkide
sanalda ortam belli yani garip geldi o yüzden
gercekden degisik bi düşünce
benim bildiğim sanalda herkes rahat olduğu için her halt var yani
yani niyetim illa iliski yasamaksa mecbur evet
ama reelde her tipden kiz mevcut denk gelmemiştir veya cesaret edememiştir belki olabilir
Burdan biriyle bende konusmustum. yakisikli muhendis filan ama huysuzun teki. tum iliskileri bitmis.. huy onemli gecimsizdir belki
burdan öyle biriyle bende tanismistim ayni kisi mi acaba
ama bu dedigimle instadan tanistik
Adi ne bas harfi
A ile basliyo
Yok o degil
bu ismi ama nick degil
tamam o degilse sorun yok
tabi kendini
M..
L..
K.. diye tanitmadiysa haha
artık herkes sanalda tanısıyor bir yanlıs gormuyorum
Basıp geçmek için işte 🤔
Herkes öyle yapmıyor mu.
reelde ki kızlar ipsiz sapsız * erkek aradığı için genelde
ee sanalda daha cok sacma insan var herkes rahat olduğu için
Mesela hayatımda kimse yok isimde gucumdeyim arada bi heycan değişiklik oluyor bu anlamda birisi ile konuşmak farklılık katıyor
yani sadece konusmak icin konusuyorsun
peki bu erkegin niyeti evlilikse garip degil mi?
sanalda kız aramak derken gelene geçene yazmak gibi mi yoksa sanalda karşılaştığı bir kızdan etkilenip onunla ilgilenmesi gibi mi? Bu ikisi arasında fark var
kizdan etkilenip ilgilenmesi
iyi de bunda anormal bir şey yok ki, neden bir eksiklik veya gizlediği bir şey olduğunu düşünüyorsun? desen ki gelene geçene yazıyor o zaman tamam bir anormallik var diyebilirim fakat bir kişiye değer verip onunla ilgileniyorsa bunda şüphe edecek bir durum olamaz
bu konu dışında onda başka anormallikler seziyorsan onu bilemem tabi ki, sonuçta sen tanıyorsun
Yani ama böyle bir adamin sosyal medyada kiza yazmasi garip
Demekki göründüğü gibi değil
garip seyler var evet
Evet bakireyim Kezban olmaya da raziyim bacım olmak yerine
Ben erkeğe değil adam olana koklatirim sen bu sıralamaya girmiyorsun tatlimm
@Somurtkan6116 yani çok koklamak istiyorsan narkotikde işe başlayabilirsin hem millete yararında olur
@Somurtkan6116 diye konuştu g. t lalesi
bende yapıyorum oyle seyler :D
neden ki
bilmem bi degişiklik hoş geliyor güzel geliyor
peki tanistiklarinla ne yapiyorsun? sevgili mi oluyorsunuz yoksa sohbet mi sadece
genelde cinsel sohbet sanalda rahat oldugu için cinsel deneyimler hakkında sorular o kadar reele tasıdıgım 1-2 kişi oldu oda cinsel birliktelik amaçlı
ama bu erkek efendi diyorum yani niyet evlilik
saçma
Yo ne alaka ya saçmalıkla alakası yok.
neyle alakali o zaman
reelde kız ortamı yoktur veya beğendiği bir kız
garip cidden
hiç öyle bi tipi yok gayet kendinden emin birisi
Reelde ortamı yoktur.
belkide ama yakisikli o yüzden garipsedim nasil kız bulamaz diye
Her yakışıklının etrafında kızlar olacak diye bir şey yok ki..
Arayabilir çevresi yoksa
Reelde kız bulacak kadar sosyal değildir belki
bildigim kadariyla cok sosyal birisi ondan garip karsiladim
Sosyal da kız çevresi var mı ona bakmak lazım
yok sanirim
Demekki kızlarla iletişim kaynaşma hususunda bir eksiklik yaşıyor o konuda özgüveni yok onu da sosyal medyadan karşılıyor mesajlaşmak yüzyüze konuşmaktan daha kolay neticede
cogu erkek bu yolla buluyor
o zaman cogu erkek eksik mi ki
Ya devir değişti sosyal medya çok normalleşti artık sosyal medyayı bir eksiklik olarak görmemek lazım yüzyüzeyken daha ciddi oluyor ilişkiler ama mesajla olunca kolay başlayıp kolay bitiriyorlar
Cinsellik konularina girdin mi onunla
hayir asla
Girmediğin icin ariyoo taktik verebilirim
Sanalda kiler sende. o. da insan olduğu icin
evet ama sanal rahat ortam
her halt var yani neden reelde degil
Reelde de herhalt var.. en azından burada grulari ayırt. edebilrcfl. ffgo
Sanaldakileri daha rahat yatağa atablir düşüncesi
ama efendi diyorum yani niyet evlenmek
Vardır bir yalanı
dimi kesin vardir bir şeyler
abazadır
abaza olmasi icin kızların ona yüz vermemesi lazim ama bu erkek 10 kızdan 8ini tavlar öyle bi tipi var
Bulmadigi için
Bilmem
Macera arıyordur.
efendi diyorum yani niyet evlenmek
yani efendiden kastim hani abaza gibi degil
kufur etmiyor nazik falan bi durusu var
o yüzden garibime gitti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?