Aşk İlişkileri Bunu diyen erkek aşık mı olmuştur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Seninle yemek arasında seçim yapacak olsaydım. Yemeyi seçerdim. Seni yemeyi.. Bunu diyen erkek aşık mı olmuştur? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ak3ar1 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 78% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. İnanılmaz duygusal bir ilişkiniz olur adamin gözü senden başkasını görmüyor baksana. 0 0 Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et FenomenMaster Yaş: 109 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hep klasik cümleler ya. 0 0 Yorumla
oozzx Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. Bi cümleden aşık olduğunu anlayamazsın 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı. Ne sığırlar var yarabbim 0 0 Yorumla
sexseverimm6161 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl bende seni yemek isterim o zaman bende sana aşığım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İnanılmaz duygusal bir ilişkiniz olur adamin gözü senden başkasını görmüyor baksana.
Hep klasik cümleler ya.
Bi cümleden aşık olduğunu anlayamazsın
Ne sığırlar var yarabbim
Kuku na aşık olmuş sana degil🤭
hayır amacı çapkınlık
Sorma sırılsıklam aşık.
Bana biraz azmıştır gibi geldi.
Hayır sadece azmış onu boşaltman gerekirdi
bende seni yemek isterim o zaman bende sana aşığım
Hayır aşık değil seni yemek istiyor sadece
Aşık tabi oha.
hayır sadece azmış