Sevgilim nude istiyor ve atmadığımda tartışıyoruz, neden?

Gerçekten kafam çok karışık ve yazmak istedim sevgilimle 10 aydır çıkıyoruz ve uzaktan ilişki, görüştük bir iki defa hiçbir şey yaşamadık dokunmaya kıyamazdı ilk zamanlar görüşmüştük daha sonra ilişkimizin 6. ayından beri nude istemeye başladı ben ona istemediğimi söyleyince kavgalar çıkartmaya soğuk yapmaya trip atmaya başladı onda açık fotoğraflarım bir sürü var sırf nude istiyo soğuk yapmasın trip atmasın diye açık açık fotoğraflarımı gönderdiğim olmuştu ama nude değil asla ben ona nude atmayı sevmediğimi binlerce kez söylememe rağmen konuyu kapattıktan sonra tekrar açıyo ve tekrar tartışıyoruz son tartışmamızda yine nude atmayı istemediğimi kendimi hazır hissetmediğimi söyledim o da bundan sonra hiçbir şey istemeyeceğini istemesinin hata olduğunu sadece beni arzuladığından istediğini artık yazarsam cevap vereceğini yazmazsam yazmayacağını söyledi arkadaşlar napmalıyım çok anlatmaya çalıştım huzursuz olurum atarsam kendimi affetmem istemiyorum nude falan atmayı bana bi akıl verin napmalıyım hala kavgalıyız
Sevgilim nude istiyor ve atmadığımda tartışıyoruz, neden?