Cinsel Yaşam Sevgilim benden nude istiyor ama ben regl olduğum için atamıyorum, nasıl söyleyeceğim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 söylediğimde inanır mı? Güncellemeler+1 yıl Nasıl inandırıcam ya of Güncellemeler+1 yıl Söyledim inanmadı küstü birdaha yazmıyo 😞 Sevgilim benden nude istiyor ama ben regl olduğum için atamıyorum, nasıl söyleyeceğim? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. İnansa ne, inanmasa ne? Regl halimden dolayı müsait değilim deyin, daha da tartışmayın. 0 0 Yorumla
gokhannkukukk Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Ben hariç bütün erkeklere nude atan kızları sevmiyorum 0 0 Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Haydaaa gece kusagimız hayırlı olsun@lilyan1515 0 4 Yorumla lilyan1515 +1 yıl Vayyy anasini milleteki derde baksenn Yorumla Jakabo01 +1 yıl Nasıl inandircam diyosun ya kolay Sibel candan kanasın kanasın bırakın yaram kanasın eşliğinde çek at Yorumla lilyan1515 +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla Jakabo01 +1 yıl Sonra enişte bırakırsa karışmam ama baştan söylim Yorumla
NihilExNihiloFit Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl direkt söyle seni çıplak görecek adamdan bunu saklamana gerek var m ı 0 0 Yorumla
poseydonnn Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Başka yerlerini çek sende 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İlla kuku istiyo Yorumla poseydonnn +1 yıl Yapacağın bi şey yok Yorumla poseydonnn +1 yıl Daha önce attıysan eğer şu an atmamak için söylediğin sebebine neden inanmasınki Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. nude atmaya hayır de geç açıklama yapmasana 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Daha önce çok attım Yorumla SAblaK +1 yıl tamam olsun bu sefer yok de işte Yorumla
Yakışıklı0763 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. Regl oldum de sonra atarım de 0 0 Yorumla
Umutguven34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Neyin kini istiyor senin mi şeyinin mi 0 0 Yorumla
KaRTaL_27 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 66% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı. Oranımı göstercen 5 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. regl olmasan atıcan yani bundanmı utandın 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Direk söyle durumu 0 6 Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Kilodunu az sıyır üstten çek o halini Yorumla Soran +1 yıl Tam istiyor kabak gibi çıksın diyor Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl İşte üstten görürse o halini istemez ya Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Attın mı üsten dediğim gibi Yorumla Soran +1 yıl Hayır atamam dedim reglim dedim bidaha yazmadı görüldü koydu 😞 Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Atsaydın ya sadece üst kısımdan Yorumla
asistant Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 76% +1 yıl Bi duş al öyle at 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok ağrıyor duş bile alamıyorum Yorumla asistant +1 yıl Anlamaz o ister Yorumla
bosgezenadam12 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Meme at 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Orasını istiyor illa
hardiess2 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Regl olduğunu söyle direk 0 1 Yorumla hardiess2 +1 yıl Gel teselli edeyim Yorumla
Diaablo34 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Sen atmak istermiydin 0 1 Yorumla Diaablo34 +1 yıl Sende yukariyi at Yorumla
Tutkuluromantik Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı. Ust tarafi at 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
İnansa ne, inanmasa ne? Regl halimden dolayı müsait değilim deyin, daha da tartışmayın.
Ben hariç bütün erkeklere nude atan kızları sevmiyorum
Haydaaa gece kusagimız hayırlı olsun
@lilyan1515
Vayyy anasini milleteki derde baksenn
Nasıl inandircam diyosun ya kolay Sibel candan kanasın kanasın bırakın yaram kanasın eşliğinde çek at
🤣🤣🤣
Sonra enişte bırakırsa karışmam ama baştan söylim
direkt söyle seni çıplak görecek adamdan bunu saklamana gerek var m ı
Başka yerlerini çek sende
İlla kuku istiyo
Yapacağın bi şey yok
Daha önce attıysan eğer şu an atmamak için söylediğin sebebine neden inanmasınki
nude atmaya hayır de geç açıklama yapmasana
Daha önce çok attım
tamam olsun bu sefer yok de işte
İç çamaşır ile foto çek at
Regl oldum de sonra atarım de
İnanır ama reglken de atabilirsin
Neyin kini istiyor senin mi şeyinin mi
Oranımı göstercen
regl olmasan atıcan yani bundanmı utandın
Direk söyle durumu
Kilodunu az sıyır üstten çek o halini
Tam istiyor kabak gibi çıksın diyor