Nişanlı olup da bunları yaşayan var mı?

Bu zamana kadar baba evinde çok rahat büyüdüm bir dediğim iki olmadı nişanlımın maddi durumu pek iyi değil nişanımda bile ailesi incecik kıl gibi bir kolye taktı haliyle kendi ailem çocuğun evi yok arabası yok nişanda taktıklarına bak bizim çocuğumuza bakamaz yokluk sıkıntı çeker diye düşünmeye başladı nişan bohçam geldiğinde babam oğlan tarafından düğün için 10 bilezik istedi herkesin içinde oğlan tarafı da 10 bilezik çok o kadarına gücümüz yetmez dedi 5 olur 7 olur dediler neyse. Nişanlım da bayram için ailesinin yanına gitti bu iş orada konuşulmuş ailesi niyetlerini belli ettiler zaten demiş benim ailem hakkında biz soğuduk bu işlerden istemiyoruz demişler nişanlıma nişanlım gelip ailesinin istemediğini söyledi artık. Neymiş bayramda ailesinin yanına gitmemişim el öpmeye bana kızgınlarmış nişanlımın ailesi başka bir şehirde yaşıyor ve babam nişanlı bile olsak beni nişanlımla beraber ailesinin yanına göndermez aileme çok ters böyle şeyler onu söylemişler nişanlıma gelmedi elimizi öpmeye diye tavırlılarmış bana gidemesem bile devamlı arar sorarım ki bugün de arayıp bayramlarını kutladım Ufacık şeyleri bile sorun haline getirip nişanlımı da beni de huzursuz ediyorlar dünden beri biz kapışıyoruz burada
Nişanlı olup da bunları yaşayan var mı?