5 yıllık ilişkim var normal olarak cinsel hayatımız var ancak birbirimizin ilkiyiz bu durumu sevgilimin ablası öğrenmiş ve bana dost hayatı yaşadığımızı benim annemin babamın nasıl insanlar olduğunu söyleyip hakaretler etti ve kardeşini kötü etkileyenin ben olduğumu söyledi
Bunj söyleyen insanın oğlu her gün farklı kızla farklı durumlar yaşayıp duran birisi
Bir diğer ablasının kocası onu aldatırken duyduk
Kendisi deseniz başkasıyla basıldı diye söylendi böyle bir aile yapısı varken soruyorum size bana bunlark demesi reva mı biz birbirimizden başka kimseye bakmayan birbirimizin her açıdan ilki olan yetişkin insanlarız ilk sevgililik ilk durum
Bu kadının söyledikleri beni kötü etkiledi evlenip de başkalarına bakmak normal de evlenmeden birlikte olmak mı günah sadece niye çamur bana kaldı
Bunj söyleyen insanın oğlu her gün farklı kızla farklı durumlar yaşayıp duran birisi
Bir diğer ablasının kocası onu aldatırken duyduk
Kendisi deseniz başkasıyla basıldı diye söylendi böyle bir aile yapısı varken soruyorum size bana bunlark demesi reva mı biz birbirimizden başka kimseye bakmayan birbirimizin her açıdan ilki olan yetişkin insanlarız ilk sevgililik ilk durum
Bu kadının söyledikleri beni kötü etkiledi evlenip de başkalarına bakmak normal de evlenmeden birlikte olmak mı günah sadece niye çamur bana kaldı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İyi olur size daha beter olun evlenmeden nikah olmadan düğün olmadan tutuklu sevgilimdi önümüze gelen adamı yatıp kalkarsanız böyle olur
Önüme gelen değil ilk sevgilim ilk herşeyim
Sonuçların nikahlı kocanın değil bana hikaye anlatma
Sen seviyorsan kimseye bakma tabi erkek arkadaşı. Seni korur mu
Evet seçim yapılması söylendiğinde beni seçti
Her zaman böyle olacağına inaniyorsan takma devam et
Hep seçimi benden yana ancak o da kaç bana diyor maddı durumumuz yok olsa zaten direkt evleniriz babam desen daha tanışmaya izin çıkartmadı durumlar çok karıştı
Sen sen ol asla kaçma
Bende beklemek istiyorum Türkiye durum malum ama böyle söylediler uzun ilişki kolay mı sanıyorlar 5 yıl oldu brn bu adamlayım kaç kere arkasını topladım nikah olmadan kocam gibi baktım zaten bunu söyleyecek insanin mükemmel edepli olması gerekir bana
Dertleşmek ister misin
Önce kardeşine laf söyleyecek. Gelip sana konuşması kolay tabi
İkna olmadan gel diyerek üstüne atlamadım çocğupun söyledim abla bildim neler diyormuşsunuz bana dedim bi bok deme diyor 5 yıldır suratıma Gülen insanlar
ayrıca yani onlara ne siz bu sorumluluğu almışsınız ciddi de düşünüyorsunuz kimseye bir şey demek düşmez
Onlarda evlenmeden kardeşimle iliskiye giren evlenince başkalarıyla rahat rahat girer diye düşünüyor cok sacma ama
Sana bunu söyleyen kadın evli ve başkasıyla mı basıldı
Evet hatta erkek arkadaşımı ben durdurdum dövecekti
Peki kendi kocası duyunca ne yaptı
Duyulmadı izin vermedik
Sizin ilişkiye girdiğinizi ablası nasıl öğrenmiş ve bu ablası kendi annesine babasına senin annene babana söylerse napcan
Sizi ayırmak için yapabilir
Annemle babama söyleyeceğini sanmıyorum diğerlerine mutlaka söylemiştir erkek arkadaşımın evini karıştırıp öğrenmiş çamaşırlarım ve eşyalarım neden varmış onun evinde
Yaşlarınız kaç peki
Onda kalmıyorum kendi evim gibi kullanıyorum evde olmasa bile gidip temizlik vs yaptığımda tozlanıyor üstümü değişiyorum
Bütün sorularıma cevap verirsen sevinirim
Sizene beyefendi
Yaşlarınız kaç ve niye evlenemiyorsunuz daha
Peki iliskiniz sadece cinsellik üzerine mi kurulu evlilik istemiyor musunuz
İstiyoruz sadece şu an maddiyat yok
Anladım onun ailesi fakir galiba peki ne is yapıyorsunuz siz ve yaşlarınız kaç
Evet güçleri yok ve bunu her fırsatta söylüyorlar nasıl güvenip de giderim onu geçtim erkek arkadaşım kaç diyor babam vakti var daha isteme için diyor erkek arkadaşım şöför ben işsizim
Kaçarak evlenirsen aileni unut onlar seninle konuşmazlar ve eşinle kavga ettiğin zaman geri dönmeye yüzün olsun arkanda duran ailen olsun ki seni ezmesinler
Bu yüzden de sabrediyorum ama merak ettiğim şey bana çamur atacak insanin ailesinin çok düzgün olması gerekmez mi çocuğu kendisi ayrı eniştesi ayrı ve bana laf söylüyor herşeyi geçtim ben bu kadını 5 yıl öz ablam saydım bayramda seyranda gittim hizmet ettim
Belkide başka kız buldular belkide seni onla bunla yatan birisi sanıyorlar konuyu açtıkça derinleşir istersen daha detaylı Konusalm
Öyle birisi olmadığımı biliyorlar az çok ilk tanıştığımda 18 yaşındaydım kendim çocuktum çok sevdiler sandim ama böyle patladı olay başka birini yakıştırdıklarından değil de evlilik işi uzuyor diye böyle yapıyorlar çünkü erkek kardeşleri onların istediği yerde çalışmıyor benden biliyorlar
Xp yetmiyor
Görümceler böyledir takılma bu kadar
Ama Allah aşkına bi ben mi kötüyüm neler duyuyoruz bizde ama yüzüne vurmadım diye mi böyle oldu birde demiş ki erkek arkadaşıma ya o ya biz seçim yap
Yaşandı bitti unut gitsin bence ilerde daha çok üzülürsün bu böyle gider
Nasıl yani ayrılmalı mıyım anlamadım? Çok merak ediyorum düğün isteme gibi günlerde bunları söyleyip nasıl bakacak suratıma
Bakmayacak işte böyle başladı böyle gidecek seni kabullenmeyecekler evlense bile mutlu olamazsın
Onun sevgisine ihtiyacım yok sadece şok oldum kendi kardeşinin vermediği saygıyı verdim abla bildim
O dediğin öyle olmuyor işte evlilikte aile çok önemli
Annesi babası muhteşem insanlar diğer ablaları etliye sütlüye fazla karışmıyor ama bu çok betermiş 5 yıl yüzüme güldü bu insan her bayram xiyaret ettim ben bu insanı aile terbiyemi sorguluyor
Sevgiline söyle hepsini
hocam iq un yoksa napalim
Ne kadar ileri gidiyorsunuz
haklı