Ayran Gönüllü Müyüm?

Aralık ayında tanıştığım bir adam vardı. Uzun bir süre çok sık görüştük. Geçen hafta da görüştük. Kendisiyle benim sevgili vs olmamız imkansız çünkü o evli. Ama sık sık görüştükten sonra arada bir bağ kuruldu sanki, en azından benim açımdan. Onun da az çok hislerinin olduğunu düşünüyorum. Bazen kendimi düşününce o zamanları eşinin yanında olduğunda duyguğum özlem, hayal kırıklıkları, çok fazla duyguyla baş etmek zorunda kaldım ve sanki derin bir kuyuda gibiydim. Ondan başka kimseyle birlikte olmadım ama biraz zaman önce biriyle tanıştım. Fiziksel olarak beğendiğim biri. İletişimimiz de şu an için yeterli bence. Ve 2 haftadır kendimi çok özgür hissediyorum. Eskisi kadar yoğun duygular yaşamıyorum. Bu yeni çocukla görüştükten sonra evli adamla görüştüm bir kez. Merak ettim onu görünce nasıl hissedeceğim gibi. Ama aramızda sadece arkadaşlık kalmış gibiydi. Kalbim çarpmadı belki biraz özlemişim kokusunu sesini vs.. Ama kendimi çok daha güçlü ve iyimser hissediyorum. Ama düşününce evli bir adamla olan ilişkimi imkansızın peşinden sürüklendim ve çok yaralandım. Şimdi bu yeni çocukla da partner gibiyiz. Tabiki ilgilenmiyor, mesaj atmıyor ve çok sık görüşmüyoruz. Ve yine birine bağlı kalmaktan korkuyorum ve birşeyi kendi içimde yaşamak yaşatmak istemiyorum. Çünkü biriyle ne kadar fazla zaman geçirirsem o kadar fazla duygularımın esiri oluyorum. Sizce ne nasıl yapmalı?
Ayran Gönüllü Müyüm?