Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar soruyu iyi okuyun annesi babası başka bi yere gitti hsataneye birini görmeye biz ailesinin evinde kaldık 3 saat gidelim dedim annem babam gelsin kalkarız dedi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hiçte saçma değil gayet normal. Senin saçma bulman çok saçma.
Niye o?
Kendi ailenden birisi olsa ve o sana durmayalım gidelim dese kalkar gider misin? Yoksa hasta olan ailenden birisinin yanında durmayı mı istersin?
Hayır öyle değil annesi babası hastaneye başka birinin yanına gidiyor biz onların evinde misafir ağırlıyoruz
Saçma saçma konuşma ya.
Ne saçma olan pardon? Anasının evinde misafir ağırlamam mı saçma? Anne babası evde yok biz onların evinde duruyoruz adam bana gelip Annem babam hastaneden dönsün kalkalım diyor
Annesi babası tatile gitmemiş hastanede annesini ziyarete gitmişler. Onlar evde yoksa misafirleri evin oğlu karsilar.
Ablası kız kardeşi var ayrıca kardeşiyle kavgalıyız ve bunu konuştuk çok durmucaz diye tamam dedi sonradan böyle dedi babası tel gidicek sanmış tabi eğer doğruysa
Tek bir yorum yapacağım bir daha da yazmayacağım. Kocana Allah sabır versin. Bayramın mübarek olsun. Hayırlı geceler.
Tövbe tövbee
Saçmalayan sensin. Egerti gelin.
Kes sesini ya ben aileme taa kaçta gittim haberin var mı? Ne yapım evin tek oğluysa her bayram aynı tantana sürekli birilerini bekleyemem kız kardeşinin meymenetsiz suratını mı çekicem?
O zaman eşine annemlere gidelim sonra yine geliriz annen baban geldiğinde deseydin.. Uslubun yanlış. Zaten burada bana da çemkirmenden belli.
İlk ailesine gidiliyor her bayram hatta kalıyorduk bile bu bayram kalmak istemedim uslübum karşıdakine göre şekil alır buyum ben
Soru ve detayına göre yorum yaptık. Açıklamayı biraz daha uzun tutsaydın seni daha iyi anlardık.
Saldırgan tavırların yerine sakinliğini koru önce. O zaman faydalı dönüşler alırsın.
Biri bana eğerti gelin derse sakin kalamamam çok normal bence herkese böyle yapıyorsan işin zor herkes benim gibi lafı koyup geçmez.. ayrıca gzkalı değilsen anlarsın gayet açık anlattım yetersiz kaldı güncelledim
Hahaha sen laf mı koydun. Ah canım ben çok canımsın algılamadım. Ben koydum ve sana iyi geçti diye düşündüm çıgırtın yüzünden..
Sansürü anlarsın umarım. Anlayış ve davranış bozuklugun var ama anlarsın inşallah.
Ondan mı sabah beridir soruma yazıyorsun😂😂 o yüzden mi güzellikle söylesen diye kıvranıyorsun😄 haklısın kimin kime koyduğu belli teyzee hadi sen git bulmaca filan çöz malum bi yaştan sonra bunuyorsun kimse yüzüne bakmayınca buralarda insanlara sarıyorsun şekil a da ki gibi😉
Okuduğunu anlayacak yeterlilikte olmayan bunaklarla zaman harcayamam benim daha önemli işlerim var teyzee kendine jigolo tut onla atarsın bunaltını baya dolmuşsun sen ben lafımı koyar geçerim sen de böyle kıvranırsın 😂
35 yaşındaki birinin bunadıgını düşünecek kadar minnak bir beynin oldugunu belli etmeseydin keşke. Ayrıca teyze diyecegin kadar büyük gördüğün birine Kes sesini diye cavep vermende terbiyenin ne kadar şaha kalkmış oldugunu iyice gösterdi. Sana bir teyze duası. Allah kocana sabır versin de sana katlanma gücü olsun seni başkalarının başına musallat etmesin.. 🙏😄
Ayrıca sana herkesin yorumu aynı. Saçmalayan ve çekilmez olan sensin. Şimdi istediğin kadar kudur bişey koydugun da yok. Anlatma özürlü oldugun gibi anlama özürlü oldugun için de kendi kendine bişeyler koydum çıkardım diye saymaya devam et egerti gelin..😂
24 yaşındayım ve sen benden şöyle bi 11 yıl geriden geliyorsun geri kafalılığın bundan bunaklıksın çünki söylediklerimi anlayamadın bile bunu defalarca ispat ettin ayrıca merak etme teyze kocama büyük boy seccade aldım seneyede varlığıma şükretsin diye halinden gayet memnun memnun olmasa 6 sene evli kalmaz 2 çocuk yapmaz diycem ama sen bunu da anlayamazsın ki.. haliyle 35 yaşındasın genç olduğunu düşünüyorsan o zaman sen erken bunamışsın takma kafana senin de bi alıcın vardır illa sağa sola sarmaya devam et birgün tenhada yakalar s... kerler seni hiç kuşkun olmasın😄 bildirim rahatsızlığı verme daha
Sana koydum sen de böyle kudurdun soruma yazan sensin kabul et iyi koydum baksana yazmalara doyamadın 😂😂
Sen bu kafayla git.. Edebin ahlakın davranışın uslubun, halin tavrın sana yeter. Önce bi kızacaktım ama senin gibi birine kızılmaz.. Acıdım şimdi. Daha da bildirim almazsın merak etme.
Sen kimsin ki bana kızma haddini kendinde buluyorsun hadsiz.. aldın lafı koydum işte sus otur aşağıya herkese öyle atar gider yapılmaz bana ilk egelti yazan sensin karşılığını da böyle alırsın işte tanımazsın etmezsin yazmayacaksın öyle abuk subuk şeyler hoş beni tanısan cesaret edemezsin de... 35 yaşındasın hala tanımadığın birine "egelti "gibi saçma sapan şeyler yazmaman gerektiğini bilmiyorsun ben mi öğreteyim sana bunu? Önce kişisel gelişimini tamamla yaş büyük kafa küçük olanı da aldırtma bana tamam? Hadi git gözaltı maskesi yap kırışıklıklarına iyi gelir belki
Yiyorsa yaz bana laf yetiştemezsin susturamazsın ve durduramazsın
Hata benim kusura bakma..
Cahil ile etme sohbet, her sözü bir baş incitir.
Sarraf olmayan ne bilsin, zanneder her taş incidir.
Evet buradaki cahil de sensin bunak da sen
Bence sen saçmalıyorsun
Biz çıkmadan konuşmuştuk çok durmak istemiyorum (kız kardeşi ile kavgalı husumetli olduğumuz için) ablası ve eniştesi oradaydı onlar ağırlarlardı misafiri ben aileme daha gitmemişim ellerini öpmemeşim
Ama sonuçta eşinin hastası var bayram yarın da devam ediyor ve bu konularda karşılıklı anlayış ve empati çok önemli ki ne kadar değer verdiğinin de belli etmiş olursun
Annesi babası hasta değil babaannesi yoğun bakımda anne babası onun yanına gitti biz onların evinde kaldık 3 saat sonra gidelim dedim annem babam hastaneden dönsün gideriz dedi
Senin anana gitse zabaha gadar otururdun demi..
Ben anneme 6 da gittim taa ellerini öpmedim sonradan gittim kız kardeşi duruyor işte bize ne gerekti ki
Herkes ordaysa gerek yoktu aslında
Soruyu tek anlayan kişi olarak ne istersin?
Canının saglıgı teşekkür ederim
😇.
Normal
Niye
Niyesini anlatım knk
Neden bu durumun normal olduğundan başlayabilirsin
Normal
Sebep
Ailede tek erkek evlat ise gerekebilir. Gerçi kalksada olurdu
Tek erkek olması her haltı yapması anlamına gelmez
Aile geleneklerini bilemem. Sende katlan bir bayram günü 🙂
Hepsi deli zırvası gelenek mi kalmış eşiyim ben onun önceliği ben olmam gerek ona evlat verdim bu ne demek biliyor musun sen?
Eyvah eyvah 🙂
Dalga geçeceksen meşgul etme
Yok be. Biraz alttan al bir bayram gününü neden sıkıntı yapıp hem kendi hemde başkasının keyfini kaçırıyorsun. Bunda da vardır bir hayır 🙂
Sinirlerim bozuldu 🥺
Dedim ya takma, mutsuzluk kolay bu yüzden mutluluğu korumak lazım.
Haklısın kesinlikle
👍yap ılık bir süt iç unut uyu🙂
Peki teşekkürler 😇
Rica ederim mutlu bayramlar
Sizede hayırlı bayramlar
Adam degil sen sacmalıyon haklı
Niye
Bir kere öncelikle o adam degil esin ve sorumluluk usttlenmis saygı duymalısın.
Ben eşiyim onun önceliği ben olmalıyım ailesi yurdu yuvası benim evladının anasıyım ben onun bunca yıl sorumluluğu hep eşim almış artık o evli yakamızdan düşmeleri gerekmez mi? Üstelik kız kardeşi ile kavgalıyız başta konultuk bunları sonradan annesinin de gidesi tuttu neymiş haberi yokmuş babası tek gidicek sanmış