Böyle bir kadınla tekrar olur mu çocuk için?

Selamlar, ben daha önce bir evlilik yapıp boşandım 5 yaşındada oğlum var ama eski eşimden resmen nefret ederek boşandım. İstediği herşeyi yapmama rağmen, gezdirip göstermediğim yer, götürmediğim mekan kalmamasına rağmen hiçbir zaman düzelmedi. Ne doğru düzgün yemek yapar nede kapıyı güleryüzle açardı. Sadece bana değil çocuğada sürekli olarak canım, canım diye hitap eder. Benimde yaptığım çok hata oldu hatta çok aldattım onu kabul ediyorum hatamı biliyorum ama ben düzeldim o düzelmedi. Herneyse boşanalı 2 sene oluyor bu iki sene içinde ben istanbuldan fethiyeye gelip yerleştim burada cafe ve ciftlik açtım, onlar ise İstanbul'da yaşamaya devam etti. Ama eski eşim bir süre önce çocuğu benim yanıma gönderdi bakamıyorum diye, fakat ruh hastası olduğu için canı sıkılınca beni arayıp çocuğu alıcam diye tehdit ediyor, çocukta ona gitmek istemiyor. Ama ben onun derdini biliyorum, benim yanıma gelmek istiyor. Sizce ben çocuk için bu kadına katlanayım mı düzelir mi okadar kafam doluki çocuk benim yanımda kalırsa hayatı kurtulur, onunla kalırsa itin kopuğun biri olur
Böyle bir kadınla tekrar olur mu çocuk için?