Çok ani bir şekilde koptuğumuz çocuklu aşkımı buldum. O zamanlar aşk diye nitelerdim tabii. Biraz yarım kalmışlık vardı. Buralardan uzun yıllar önce taşınmışlar. Gitmeden önce okuldakilere beni sevdiğini söylemiş. Ben yoktum tabi o sıralar hastaydım. Yıllar sonra rüyama girmesiyle onu aramaya koyuldum ve buldum. Üç ay oldu neredeyse aslında onla konuşurken heyecanımı hiç kaybetmedim. İlk başlarda kendini geri tutuyordu. Şimdi beni sevdiğini söylüyor daha çok konuşmak istiyor vs. Bazı özelliklerini elbet de ki sevmiyorum, sevmek zorunda değilim. Konuşurken artık beni kendine ait hissettiriyor. Bu beni mutlu ediyor. Ama sanki ona olan heyecanım bitmiş gibi. Özlüyordum mesela en başlarda. Hala özlüyorum ama en başlardaki gibi değil. Mesela yan yana gelirsek söyle yapalım böyle yapalım derken mutlu oluyorum. Ama eski heyecan yok gibi. Üstelik içimden bir ses ya nasibinde değilse diyor. Kafa yapılarımız çok uyuşuyor. Fikirlerimiz sevdiğimiz şeyler. İlk defa iki hafta önce sesli konuştuk. Sesine hayran kaldım. İki saat boyunca konuşmuşuz ama bana yarım saat gibi geldi. Ama şu aralar 4/5 gündür daha da yakın olduk. Sanki eski heyecanım yok gibi hevesim de yok gibi ama onu özlüyorum. Onunla hâlâ konuşmak istiyorum. Neden sizce?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kim bilir belki aşk belki heves bir önemi yok kafana göre takıl
Onu üzmek istemem kimseyi üzmek istemem
Koskocaman bi bısluktu
Boşluk mu yani hiçlik yani hiçbir şey hissetmedim mi
Hissettin ama ona degil yasamadiğin seyler yasamak istediğin seyler özlemlerin isteklerin sevme sevilme ilgi ihtiyaci hepsi toplaninca beyinin bi oyunu bu bize
Peki şimdi ne yapmalıyım onu üzmek istemiyorum konuşmak isteyen bendim üstelik onunla iyi hissediyorum kendim olabiliyorum
Devam et ozaman her iliskide ilk günler ilk bulusmalar ilk mesajlar bile cok heyecanli gelir sonra sıradanlasmaya baslar kimle kınussan bi süre sonra ayni seyleri hissetceksin en önemli duygu güven bu var mı ilk ona bak bu yoksa hiçbiseyin anlami kalmiyo
Güven var hatta çok benziyoruz onla birlikte sacmalayip gülüyoruz gerçekten çok aptallasiyoruz. Bu hoşuma gidiyor sanki benim erkek versiyonum gibi. Ama kafam karışık bir yanım hala konuşmak istiyor, bir yanım da sevmiyorsun sanki diyor.
Sevgi nedirki diye sorsam bunu tarif edemezsin o yüzden cok emin olma zamana bırak biraz daha netlesir duyguların
Umarım onu da üzmek istemem
Cok mu hızlı gelişti
3 aydır konuşuyoruz ilk ay sadece arkadaş gibiydik. Beni sevdiğini söylemeye 1 ay önce başladı ama cümle aralarında falan. Sonra ara sıra biraz yakın duygusal konuşurduk ama on günde bir. Zamanla bebeğim falan demeye başladı. Ama şimdi güzel gözlüm diyor mesela. Ve bu beş gündür duygusal konuşmalarımız arttı. Eski heyecanı vermiyor artık. Ben de korkuyorum haliyle. Bir insanı kandırmak ya da üzmek istemem. Ama hâlâ konuşmak istiyorum.
Korkuttu mı seni
Korkutmadı aksine o böyle şeyler yazınca iyi hissettim ama şimdi kafam çok karışık
Kuzum kafanı karıstıran ne ki tam olarak
Eskisi gibi heyecanlı değilim. Üstelik kısıtlanmış hissediyorum. Öncesinde aşık olacağım insan nerede diye merak ederdim. Nasıl tanışacağız diye. Ama şimdi o var ve bu durum biraz beni kısıtlıyor gibi çünkü internetten konuşuyoruz ve eski heyecanım da kalmadı ama hâlâ konuşmak istiyorum. Mesela onun yanında olmak istiyorum. Oraya gittiklerinden beri biraz yalnız kalmış kanımca. Sarılmak istiyorum ona bazen. Sesini duymak istiyorum. Ama bazı davranışları çocukça ve aptalca geliyor.
Ooo anladım ama haksız da değilsin. Önemli olan bi ilişkiye hazır mısın bişiler istiyon mu
Onunla olmak istiyorum onunla eğlenebileceğime eminim. Konuşurken bile zaman su gibi aktı. Ablam onu ilk gördüğünde çirkin olduğunu söylemişti. Pek takmamistim. Çok yakışıklı değil ama onunla konuşmak istiyorum yine de. Ablam bunları söylediğinde kafma hiç takmamistim. Ama şimdi az da olsa evet gözüme hitap etmiyor. Hala umrumda değil pek. Sadece onun duygularını incitmekten korkuyorum. Kafam çok karışık.
Tkop et istersen dertleşiriz e fizik önemli ama duygu da mühm
Nasıl bir ilişki?
Konusuruz detaylı
Atıyorum
Kabul ettim bende
Yazıyorum
Tamam
Yazamıyorum sen yazabilir misin
Sende beni takip et, Hillyenice Instagram'ım yazamadım bende
Takip ettim