Biri var aylar oldu tanışalı başında benim aklımda unutamadığım biri vardı ona da söylemiştim ama yerini alırım demişti mesafeler var dedim gelirim demişti ama kaç ay oldu gelmedi. Sanalseks yapmak istiyor ve cinsel arzuları fazla olduğu için acaba seviyor da böyle olduğu için bana sevmiyor gibi mi geliyor bilmiyorum. Bazen vicdan yapıyorum ona da söyledim duygusal boşluktayım vs diye ama. 2 aya yakın geçmişti yazmadı bana sorduğumda depresyona girdiğini o yüzden yazmadığını söyledi yemin falan etti. Ben bu kişinin hakkına giriyor muyum acaba? Onunla konuşmazken başkasıyla konuşmuştum ona da söyledim beni suçladı ama benim ona sadakat borcum mu var? Bir yandan da duygusal boşlukta olduğum içib bazen yakın oluyordum o yüzden acaba üzdüm mü onu diye canım sıkılıyor. Ne yapmalıyım sizce? burdan tanıştık gürkan adı
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Seni kullanmaya calısiyor.. cinsel arzularını bastırmak istiyor..
Peki benden başka kimse yok mu neden ısrarcı bu kadar
onun acısindan düşünerek soyluyorum : simdi eleman nete girecek yeni birini arayip güvenini kazanacak telini alacak konusmak icin emek harcayacak ayrica tipini begenmesi gerekecek.. haliyle bu islemler biraz uzun süreceği icin hazırda sen varsın ve konusman tipin falanda belliki cekici geliyo ona bu sebeple ısrar ediyor olabilir..
Ben onu üzmüş müyümdür sence yoksa çok mu duygusal düşünüyorum. Boşlukts olduğum için yakın davranmıştım hatta şöyle oldu o bana akışına bırak olursa olur olmazsa güzel anılarım olursun üzülmem ben dediği için akışına bırakmıştım yakın davranmıştım
Hem cinsel hem duygusal mı isteği yoksa sadece cinsel mi anlayamıyorum
Olursa olur demesi duygusal olmadıgıni gosteriyor..
Hayır orada onu beni ikna etmek için söyledi çünkü ben olumsuz bakıyordum ya hani. Sen akışına bırak üzülmem ben dedi ama üzüldü bence..
Sanmıyorum
Umarım üzmemişimdir ben de böyle olmasını diliyorum
Netten tanıstınız dogrumu
Ama bende çok çıkarcı hissediyorum kendimi çünkü boşlukta olunca o yazınca dayanamıyorum ilgili oluyorum falan
Bu siteden
Anladım.. çıkarcı hissetmen dogru degil aslinda.. sen durumunu anlatmışsın.. oda bunu kabul etmis.. duygusal boslugunu duygusal bir iliskiyle gecirmemen daha uygun olur sanki.. dertlesebilecegin menfaatsiz normal bir arkadas gibi..
Bir de çok garip bir olay oldu. Daha önceden yine bu sitefen tanıştığım anonim bir hesap vardı bu çocuktan önce tanıştığım biri. Ben ona dert anlatıyordum falan ama adını dahi söylemiyordu. Neyse bir gün bu kişiyle tartışmamızı anlattım ss atmıştım aboo bu.. dedi direkt adını söyledi. Başta sana yaramaz o kadınlara çok güveniyor falan gibi şeyler söyledi. Sonra kıvırdı falan tanımıyorum dedi ama nadıl bildi direkt adını. Ona da söyledim bunu bilmiyorum dedi ben tanımıyorum öylr birini ama daha önce konuştuğum tuhaf bi kız vardı o olabilir falan dedi
Arkadas istemiyorum ki benim duygusal boşluğum duygusal ilişkim olmamasından kaynaklı yani
İdemekki bu sitede baya aktif ve hareketli..
Neden öyle düşündün
Bu sitede alelade bahsettigin birinin adını şak diye bilmesi ve tanıması sence neye isaret ediyo
Ama erkekti bilen kişi de. Acaba aynı kişi mi
Çünkü ss e bakarak nasıl bilebilir insan