Aşk İlişkileri Sahiplenmekten Hoşlanıyorlar Mı? Beraxt Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kadınlar erkeklerin sahiplenici ve sert konuşmalarından ve sert uyarmalarından hoşlanırlar mı? Kızlar Bir Adım Öne Sahiplenmekten Hoşlanıyorlar Mı? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl İstediğim kişi sahipleniyorsa eğer hoşlanırım 2 0 Yorumla
aicha_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sêrt değil ya nazik olmalı 1 2 Yorumla Beraxt +1 yıl Nazik, kibar davranıp gerektiği yerde sert olmak Yorumla aicha_ +1 yıl He he 🙄😒 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet hoşlanlyoruz ama maço tavırlardan değil 3 1 Yorumla Beraxt +1 yıl Nazik ve kızarak uyarmak mesela Yorumla
Snowflakee0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 979 cevap paylaştı. Sert uyarmasına izin vermem zitlasirim zaten. Abartı geliyor bana bu tarz şeyler 1 7 Yorumla Beraxt +1 yıl sert olmazsan kimse ciddiye almaz seni Yorumla Snowflakee0 +1 yıl Normal dille anlatmak veya rica etmek varken sertlik nedir yani? Kim hoşlanır bundan Yorumla Sıradanbiri178 +1 yıl Dostum tatlı dile yilanı deliginden cikaracaksin tatli dil kulanmasini bilirsen herkesin baş tacı olursun Yorumla Snowflakee0 +1 yıl Aynen öyle Yorumla Sıradanbiri178 +1 yıl Kuranı kerim de de kaba konuşma diyor kaba konuşmak alışkanlık olabilir ama birakilmali Yorumla Beraxt +1 yıl Kaba konuşmak ile sert konuşmanın arasında fark var Yorumla Beraxt +1 yıl bazen sert uyarmazsan hata tekrarlanır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İstediğim kişi sahipleniyorsa eğer hoşlanırım
Sêrt değil ya nazik olmalı
Nazik, kibar davranıp gerektiği yerde sert olmak
He he 🙄😒
Evet hoşlanlyoruz ama maço tavırlardan değil
Nazik ve kızarak uyarmak mesela
Sert uyarmasına izin vermem zitlasirim zaten. Abartı geliyor bana bu tarz şeyler
sert olmazsan kimse ciddiye almaz seni
Normal dille anlatmak veya rica etmek varken sertlik nedir yani? Kim hoşlanır bundan
Dostum tatlı dile yilanı deliginden cikaracaksin tatli dil kulanmasini bilirsen herkesin baş tacı olursun
Aynen öyle
Kuranı kerim de de kaba konuşma diyor kaba konuşmak alışkanlık olabilir ama birakilmali
Kaba konuşmak ile sert konuşmanın arasında fark var
bazen sert uyarmazsan hata tekrarlanır
Hoslanmıyorum