Onlarla olmak istiyorum
+35 falan
Normal mi bu düşünceler
+35 falan
Normal mi bu düşünceler
senin yaş grubunda. eğer evleneceksen hemen , problem yok.. ama flört.. hayır.. sadececsen zarar görürsün. beklentiler farklı olur ve adam alacağını alıp gider.. ki evlilik de hadi maksimum 15 yaş diyelim.. orta ve uzun vadede sorun çıkmamaması için.. ki işte biz evleneceğiz ileride falan. hikaye.. gelsin istesin direkt. başımla beraber. yasak değil günah değil. ama flört. kesinlikle hayır.. abi sözü dinleyin.
Bu şekilde düşünen ilk de degilsiniz , malesefte son olamayacaksınız.
Hayata bakışınız nasıl bir yaşam sürmek istediğiniz ile bağlıdır.
Bu şekilde düşünmeniz sizin için hem iyi hem kötü olabilir.
İyi tarafı beraber olacağınız kişi hayatı az da olsa biliyor olması tecrübe nedeniyle sizi olumsuz olaylara karşı uyarabilmesi size avantaj sağlar. Hayatı öğrenmenize yardımcı olur.
Kötü tarafı bazı durumlarda size ayak uyduramaya bilir. Sizin gibi atik ya da aksiyona açık olamayabilir. Bunu sadece cinsel anlamda değil her anlamda düşünmek gerek.
Tabi bu söylediklerimin terside olabilir.
Yer yüzünde binbir çeşit insan var.
Bu nedenle her şey sizin elinizde tercihler ve istekler.
Hayatımızı belirleyen şeyler.
İnşallah gönlünüze göre biri karşınıza çıkar.
İyi insanlarla karşılaşırsınız.
İyi bayramlar.
Bu düşünceler normal ama
istemek herkesin harcı değil
tabuları kıran bir düşünce yapısına sahip olman gerek
yaşıtların ya da bir kaç yaş büyüklerin seni anlamıyordur büyük ihtimalle
bir şey oldu zamanda tirip atıyor derler
ama anlamadıkları için senin onlara yol gösterdiğini değilde tirip attığını düşünenle nasıl anlaşacaksın
bunları daha önce görmüş yaşamış biri ise seni daha mutlu eder
sen artık uğraşmaktan bıkmışssın herhalde
hep aynı şeyleri yaşamak zaman kaybı olmasın istiyorsun
Görüş
73Görüş
Normal değil.
Genç erlek ilgimi çekiyot ama erkek arkadaşım olgun 34 yaşında hayatımda ilk kez bir erkeği bu kadar arzuladım çok çekici seksi geliyor koruyucu geliyor tahrik ediyor beni.. ama dışarıdaki olgun erkekler etkilemiyor beni
Olgun ayrıcalıktır bence.
Kişiliğe bağlı,
Mantık olarak düşünülebilir ama yaş farkı ilerleyen zamanlarda bazı şeyleri etkiler
Kimi erkek ve kadınlar var yaşını taşıyamayan. Şöyle normal şekilde bakıldığında yaşı var tecrübe sahibi diyebiliyoruz genel olarak
Fazla fark olmadan güvenli biriyle neden olmasın, erkekler 90 yaşına kadar iş görür
Kadınlar için bu düşünce normal de arada uçurum olması 19-35 gibi normal değil
Hoşlantı senin, tercih senin neden normal olmasın. İki tarafta reşitse yaş konusu sadece seni ilgilendirir. Avantajını da, dezavantajını da sen yaşayacaksın.
Günümüzde ahlaksızlık normal kabul edildiği için senin için bir sakıncası yok!
Kaçkaç erkek milf seven biri etimiziden sütümüzden yararlana bilir
Tecrübe li oldugunu ve de yeterli olacağını bildiğin için olabilir mi iri ve diri
500 milyonuncu kez soruldu awk sorusu birde hep aynı şekilde daha alamadınız mı şu soruya cevabınızı
Normal çünkü kimse çocuk bakmak istemez olgun aklı başında ister.
Çok normal. Kendini bilen, ne istediğini bilen, ayakları yere sağlam basan, yaşamını oturtmuş gözüyle bakıyoruz.
Normal her genç kız 18-19-20 yaş aralığında 35 yaşında birine ilgi duyar. Ama bunu fiile dökmek hatadır. Yapma derim.
Normal tabi ki hatta ciddi düşünürsen daha iyi olur fikir olarak da olgun biriyle olmalısınız yoksa ziyan olursunuz kızlarrrr
normal yasıtlarından ahz alamassınkı cocuk gobo konusmaları tavırları aprasızlıkları aynı yastakı kadınlarla erkekler anlasması zordur kadınlar erken olgunlasırlar sebebıde bu..
Onlarinda senin yasindakiler hoşuna gidiyordur zaten snsjskska ama 35 fazla degilmi yaşlı olmuş oluyolar artık
Kimle istiyorsan onunla ol olabilir bende arkadaşlık ilişkilerinde benden yaşça büyük insanlarla anlasabiliyorum
Çok normal taşıtların çocuksu ve güvende var tecrübeli erkek her hlgenc kız ister
Normal normal çok kızda var bu seni İngiltere ye davet edim gelmek istersen
En İyi Görüş