iş yerimde hoşlandığım biri var benden 5 yaş büyük ben 35 o 40 yaşında. Ama bir de 23 yaşında bir kız geldi aralarında bişey var gibi geliyor emin olamıyorum. Birbirlerine bakıyorlar gülüyorlar falan. Yan yana dururken dipdibe kollarını birbirlerini yapıştırıp duruyolar. Geçen gün birlikte müzik dinliyorlardı. Hoşlandığım erkek kız odaya gelince yerinden kalkıp onun yanına oturuyor. Bir yere gidecekmolsa ben seni bırakırım diyor ona.. Dün de akşam kızı iş yerinin kapısına kadar götürdü sonra geri çıktı odasına o arada kız da bunun koluna girmişti falan... böyle başka bişeylerde var sizce aralarında bişey olabilir mi? Ben mi şüpheleniyorum benim yaşım ona daha yakın kafa yapısı falan.. ama o neden o kızla yakınlaşıyor..
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Erkekler flört daha çok sever
Hayır gitar keman çalıyo kitap okuyomuş kamp dağcılık falan yapıyomul bi havalarda geçen gün kıza baba ne zaman gitar öğreticrn diyodu sinşr oluyorum sadece bunlara yani saçma bu yakınlık daha 3 aylık tanıştılar yani sırf genç güzel diye saçma geliyo kıskanmak değil sadece ben daha olgunum onda ne buluyo
Aşk başka duygu uzun ve derin mevzu daha kışkırtıyordur bence onu.
geçen gün kız üzülmüş ağlamış sen üzülme ben daha çok üzülüürm deyip sarılmış saçını falan okşamış kızın bide konuluyolar bunu sinir oldum kulak misafiri oldum da
Genç olması bence onu heyecanlandırıyor. Sizi daha çok merak ettim şimdi neden bununla bu kadar ilgilendiniz. Konuşmak ister misiniz.
Normal çıtıra gidiyor
Senden güzelse olabilir.
Hayır gitar keman çalıyo kitap okuyomuş kamp dağcılık falan yapıyomul bi havalarda geçen gün kıza baba ne zaman gitar öğreticrn diyodu sinşr oluyorum sadece bunlara yani saçma bu yakınlık daha 3 aylık tanıştılar yani sırf genç güzel diye saçma geliyo kıskanmak değil sadece ben daha olgunum onda ne buluyo
Senden küçük diyedir. Olgun yerine genç çıtır istiyordur.
Tecrübesiz ne zevk vericekse..
Seninle aynı fikirdeyim. Milf olsun, bizim olsun. Bambaşka bir tecrübe milf.
çıtır bulduysa sever
işi bilmeseydi seninle olurdu
Ne demek oo?
olgun csndır
Kız adamı kafeslemiş
Evine xavet ediyodu adamı geçen gün pislik
Adam üzerinde fındık kırıyordur sen rotayı çevir
Kadın isteyince çok şey buldurur kadınlığını kullanır
Ben daha tecrübeliyim ama 😒 geçen gün kız üzülmüş ağlamış sen üzülme ben daha çok üzülüürm deyip sarılmış saçını falan okşamış kızın bide konuluyolar bunu sinir oldum kulak misafiri oldum da
Demekki tecrübeliden anlamıyor )) biz bir çay içsek mi 😂
Durum ortada işte
Nasıl yani?
Onlar iyi anlaşıyor sen kıskanıyosun bu durumu
Kıskanmıyorum ne kıskanıcam onu yollu..
Belli oluyor
Genç seviyor demek ki
Çoluk çocuk..
Sende genç biriyle flört et
Gerek yook ben aşkımı savunurum ama kızı dövüxemnyakında
Sen adamı seviyosun demek