Selam KS ahalisi! Bu soru için çok fazla detaya gerek yok. Sevgilinize en son ne hediye aldınız? Ve sık sık hediye alır mısınız? Yoksa sadece özel günlerde mi? Ya da hediye kelimesi sizin lugatınızda var mı?Sizin için hediyeleşme ne anlam ifade ediyor? 🙄🙄
Ne ben hediye aldım ne de ben gidip başkasına hediye verdim hediyeleşmek genel olarak benim için gereksiz geliyor ya bilmiyorum yani onun sevgisi ya da benim ona verdiğim sevgi bence alınabilecek ya da verilebilecek en güzel hediye maddi şeyler pek önemli değil ki bir şeye ihtiyacı varsa alırım tabii ki param yetiyorsa ya da o bana alabilir eğer tabii ki istiyorsa ama mutlaka bir ilişki yaşıyoruz diye hediye almak ya da hediye vermek gerekiyor bu bana saçma geliyor yani zorunda değil kimse
Sürpriz yapmaya bayılırım ben. Ama bana yapılmasını sevmiyorum. Bir kaç hafta sonra birisi ile buluşma olacak. Ona güzel ve şık bir hediye almak istiyorum açıkçası. Çünkü o kişi bunu hakediyor, oldukça hem de. İçimden geliyor ise alırım valla kim olur ise olsun.
Ah çiçekler, güller, süprizler, resimler yapardık el emeği, göz nuru güzel bir şeyler. Zevkli olurdu, hoşuma gidiyor öyle hediyeler. O da mutlu ve iyi hissediyorsa ne alâ.. Ama ben kendimden yapardım, elle emekle öğrenerek, işleyerek zaman ayırarak daha çok. Herkesin satın alarak verebileceği hediyeler ona özel ve lâyık hissettirmez hiç. Ben öyle hazır şeyleri sevmem hiç. O nedenle kendim yapardım, verirdim bunu seviyorum.