Gerçek anlamda bi sevgiliniz nasil oldu? Flört asamasindayken sizi kiskandirmaya calisip nasil bi tepki vericeginizi ölçüyo muydu?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hayir tabikide , eger boyle abuk subuk oyinlar icerisindeyse direkt ayrilirim. Cocuk oyuncagi mi bu isler. Ergen ergen ne oyle. Sende bi dusun derim
Sevgili oldugunuz zaman değil birbirinizi tanisma faslidayken neye ne tepki vericegi, acaba dogru kisi mi diye dusunurken
Yani soyle eger birbirinizi tanima aşamasındaysaniz bir seyler icin yani ilerisi icin yapmaktasiniz ve ister asama zamaninda olsun idter sevgili farkretmiyor. Insan zaten hemen birbirini tanimaz sevgili olanlar bile hala tanimiyor. O yuzden kiskanclik bana biraz sey geldi
2 aydirli konusuyoruz yan yana oturuyoruz bildigin birbirimizi tamamliyoruz ama daha sevgili olamadik ikimiz de birbirimizi seviyoruz. Allaha dua ediyorum allahim artik o dogru gun gelsin de bi ömür mutlu olayim diye. Doğru kisiyi buldugum zaman da birakamam ruhum sızlar.(zaten dogru kisi dedigimiz insan ruh esimizdir ve ben ruh esimi buldum :))
Ve sunu da eklim sadece bi kizin pesinden kostum 2 ay boyunca o da olmayinca kiz kovalamanin ne kadar bos beles canım bisey oldugunu anladim. Kaderinde varsa o seni bi sekilde buluyo abii
Kesinlikle kaderinde varsa dogru zamanda dogru kisi cidden geliyor. Bende bir erkek icin kostum bu hayatimda sadece ve baya zor bi donemden gectim yillarca sevdim unutmam zor oldu. Ama su an diyorum ki ne bu caba yani noldu dedim kiyyametin mi koptu o senin olmauinca veyahut dunya basina mi yikildi. Hicbiri ama ben cok sevdim inanilmaz sekilde ve gercekten sevdim oyle yalan dolan degil. Evet karsiliksizdi ama hep daima sâdık kaldim. Bana cikma teklifleri geliyordu asla kabul etmezdim . Ne biliyim su an bakinca diyorum ki kime bu cabaymis kime bu aci kime bu gozyasi m. Eger senin sevgini haketmedigi surece her sey bos bende bunu anladim
Aynen öyle fakat sunu duzeltelim 😂 Dogru zamanda karsina cikmaz. Yalnis zamanda karsina cikar dogru zamanda birlikte olursunuz. Sinav senemde karsima cikti iyi mi 😂😂
Ahahaha benimde o zamanlardii😅😅😅 ama ben unutmaua claisiyordum. Lakin yaptim ama hala sinava calisiyorum. Bu anlattigimda cok uzak degil 1 2 yil once
Peki Şu an da sevgilim dedigin (gercek anlamda omrunun sonuna kadar birlikte olabilecegin) birisi var mi hayatinda
Hayir yok su an sıcakta bakmiyorum. Cunku ciddi iliskiden yanayim her seyin hayurlisi artik
Anladim Allah hayirlisi neyse onu versin bende ciddi iliski istiyorum ömürlük istiyorum ama sevgili o anlami tasimaz diyolar ama halbuki gercek sevgililik bu degil mi
Kardesim sana bir sey diyim mi bizim gibi dusunen heleki bu zamanda cok cok az. Su an herkesin bilmem kac sevgilisi. Birinden ayeilirlar hemen aninda badka biri bulunur. Sorarlarsa sana sebgilin oldu mu hiv hayir dersen ayipmis gibi sasirilar. Halbuki olmasi gereken bu. O yuzden sen kendin dogrunla ilerle. Cunku bizim dogrularimiz onlarin yanlisligidir
Cok haklisin valla. Disaridan bize baktiklari zaman yanlis dusunuyo diye yorumlarlar.
Kesinlikle oyle o yuzden umarim karsimiza bizim gibi biri vikar
Insallah 🙂