illa serseri olcak vukaatlı olcak sert ve maço ayağına her türlü sç dosyası olan tipi seçer kızlar
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bolluk var cunku kiz senin gibi degil cevresinden cok ilgi aliyor abaza oldugu icin erkekler bu yuzden kiz nerde ona yavsamayan nerde onu terleyen varsa ona gidiyor yani kisacasi farkindalik her insan sana ilgi duyarsa sen sana ilgi duymayana gidersin
Bizim ulkenin kizida erkegide akillanmaz kardesim onu bi soyliyimde once jsjsjsjjs
Erkeği değilde kadını akillanmaz soruda kadınlardan bahsetmiş
@S1mples bende cinsiyetcilik yapmadim farkindaysan
Erkekler ağzı bozuk pis kız mı seviyor sandın?
Öyle zaten bizim ülkenin insanından ne bekliyorsun ki
Tam tersi bende efendi seçeyim derken en delisi çıkar
Oda şanssızlık
Malasef ki öyle
Erkek gibi değiller cesur değiller mesrla risk almıyolar hic bi erkeksi özellik yok onlarda
ne alaka efebdi erkek pisirik eekek degildir
Bildiğin pısırik ezikler kibarlar ve çok iticiler yüzlerine tuküresim geliyor
Doğru söze dayak atan şiddet uygulayan ezen wrkek lazım
Size*
@S1mples diken yaranır
Onlar fazla testeaterondan öyle yapıyorlar dayak atcağı zaman anlayıp kaçcaksın ki duvarı filan yumruklasın ama sen ne anlarsın sende testesteron yok ki
ben de fazlasıyla testo var
Bu tek hücreli guru arkadaş ne diyor biri anlatsın olayı tamamen yanlış anlamış
Erkekliği kavga etmek sanan saf kezban tc kızı gotumle guluyom senin gibi ilkel beyine sahip kizlara
@Mizojinist03 Görüyorum ki birileri kudurmuş ama haklılar kudurmakta kendileri erkek değiller diye tercih edilmemelerini kabul edemiyorlar
Her kız senin gibi andaval değil merak etme
Kavga etmeyi çekici bulan ortadoğu zihniyetli bir beyinsizsin
Avrupa çıkmış aya türk milleti kalmis yaya. Asla gelişemeyeceksiniz türkler
@Mizojinist03 Her kız benim gibi sen kızları tanımamışsın erkeksi olmadığın karı gibi olduğun için antarktikaya da gitsen istenmeyeceksin kudur
Aynen kavga etmeyen her erkek kadınsı ikile sg
Her kız senin gibi değil sadece her türk kızı senin gibi mal
@Mizojinist03 sen kavga etmezsen içindeki erkeksi testesteron neyle beslenecek sanıyorsun?
Isın gücün cinsellik senin tamam
@Mizojinist03 Git bi yabancı kızlarla çık bakalım onlar da bizim gibi gör. Kadınlar her yerde aynı. Sert erkek sever efendileri de bocek gibi görürler
@Mizojinist03 İşte busun sen bu kadar tekdüzesin. Testesteron deyince cinsellik anlıyorsun
su kizi susturun
Yabancı kadınlar entelektüel kültürlü olurlar siz türk kızları gibi dag ayısı mağara adamlarına bakmazlar
@Mizojinist03 Ahaha kaç tane yabancı tanıyorsun ben sana söyleyeyim hiç tanımıyorsun ! Tanıyınca yaşarsın hayal kırıklıgını..
Tanıyan erkekler diyor yabancı kızlar türk kızları gibi kezban değiller diyor
Homosapiens kız biraz susar mısın hala ilkel dürtülerle yaşamaya devam mı? Alooooo
@etlisebzelibulgur kanka işi gücü cinsellik yaptığı görüşlere sorulara bak. Bunun gibilerini yatakta orasına burasına vurup sazo mazo seks yaparlar kullanıp atarlar sonra
Mazoşist bu kız
Hahahah yurtdısı hakkında yaygın olan söylentilerin %90 ı yanlış
Kanka kalitesiz kız işte kokusu taa buraya geldi yakında 3. sayfa haberi olarak çıkar karşımıza
Senin gibi erkeğe ( ay pardon erkek dedim) kezban kız yakışır
@etlisebzelibulgur Ay ne oldu erkek olmadığınızı yüzünüze vurduk diye bir gerildiniz ama ne yapalım öylesiniz bütün çüksüzler toplandınız yorumumun altına
İlkel dürtülerini bırak modernliğe ayak uydur şimdiki kadınların çoğu kadınsı değil erkekler de erkeksi değil önce kendi hemcinsini eleştir buradaki erkeklere laf sokmadan önce
biri şu kızı diksin
Soru efendi erkeklerle alakalı çok istiyorsan erkeksi kadınlarla alakalı bir soru aç oraya da gelir eleştirimizi yaparız !
U dönüşü kgkghhhgjg
Bunu u dönüş mü anladın? Ben soruya göre yorum yaparım. burada efendi erkek sorusu varsa efendi erkek konuşulur, nokta!
bu sert erkek şeysini, maço olarak ele alacak olursak açık ve net olarak söylüyorum ki, yönetilmekten zevk alan kadın acizdir, maço erkek seven de kendi türüne ve kendisine hakaret ediyor, saygısızlık yapıyordur.
Kontrol edilen zavallıdan başka bir şey değilsin
Daha kendi ayakların üzerinde bile duramıyorsun
Kadının doğasında erkek tarafından yönetilmekten zevk almak yatar! Erkeksi kadınları eleştirirken, bu söyleminde erkeksi kadın yaratma amacın var!!!
Güçlü kadın olsun kadınlar kendi ayakları üzerinde diyip dururken nasıl erkeksi kadınlardan dert yanarsın!
Boş yapıyorsun şimdi ki kadınların çoğu feminist . Yönetilmeyi çoğu kadın sevmez. Dayak şiddeti de mazoşistler sever
babalarından gördükleri o olduğu için. babası sert, otoriter ama aynı zamanda kızını dünyalara değişmeyen bi adamsa hayatı boyunca onu arar bu kadınlar. Yani her haltı ićgüdüsel anlamanın bir anlamı yok
Sen kadınları çok iyi tanıdığını sanan zavallı!! Sohbet etmem bile senle çekil şurdan
Eziksin kabul et bir erkek seni kölesi yapabilir bütün iğrenç fantezilerini rahatça sen de uygulayabilir çünkü bunu sen seçtin
Muhtemelen karadenizde yaşıyorsun. Karadenizli kızlar en az erkekler kadar kavgacı sert olurlar
Fanteziler iğrenç değildir! Guçlü kadın olanlar fantezi yaşattırmıyorlar mı erkeklerine yoksa dokunmak için bile güçlü kadından izin alman gerekiyor evlensen bile !
Kardeşim bu kızın psikolojisi bozuk sayfasına bak argolu konuşuyor şikayet et. Engellendi. Benim sorunda tacizcibsekilde müdahale etti. Engelle bunu @krlnsn
@Kumrallbeyyy Psikolojim gayet sağlam argolu konuşmakla psikolojinin ne bağlantısı var açıkla mantıklı bi sebep çıkarsa sana şeker vericem !
Türk milletine saldırıyordu ayıp lan insn kendi milletine bunu der mi utanın. Bir avrupalinin yanında böyle de bakalım yüzüne tukurmez. Yüz vermez. Her haysiyetli insan kendine itibar eder. Etmeye de ona buna özenir. Değiştirin kafanızı. Bir kişi yüzünden Türk nilketini genelleyemezsin akıllı olun biraz. Zihniyetinizi değiştirin @mizojinist03
@Kumrallbeyyy ben de türküm ama kabul edelim yabancılar her konuda bizden daha gelişmişler
Atatürk varken bile yabancılar bizden daha gelişmişti şimdi de aynı her şey. Her zaman biz onları geriden gelip izliyoruz
@Mizojinist03 kardeşim teknikte ustunle kabul ediyorum bende kızıyorum bazen ama biz Turkuz birkaç kişi yüzünden özümüze hakaret edeceksen yazıklar olsun bize.
@Kumrallbeyyy kızın dediği şeyler aşırı bozdu sinirimi bizim ülkenin sevgili tercihleri hep kavgacı şiddet gösteren tiplere mı yönelik yani
@Mizojinist03 boş ver takma kafana yaşın kaç bu arada
Kızın duvarına bir bak herkese sataşma ve polemik türünde yazılar yazmış sana özel değil kişiliği öyle ben şikayet ettin sende et. Fakeden insanlara satasmanin cezasını çeksin
@Kumrallbeyyy kız kendi de şiddete eğilimli sorunlu birisi doğru
@Kumrallbeyyy Oo şuna ban efendi erkek ordusu toplanıp beni şikayet etceklermiş öyle olunca noluyo piiicleri bırakıp size mi geliyolar ahahhaha
O piicler sizi aldatınca çok agliyorsunuz ama
@Mizojinist03 Eğer bir gün piic olursan sen de beni aldatmaya hak kazanırsın tatlım !
Ooo ayrıca gawadsin birde. Aşırı eziksin aldatılmaya kendine zevk aliyorsun
Pic filan değilde pısırık sessiz erkek kendine güvenemiyor ben nasıl güveneyim ona söyle bakalım
pısırıktan bahsetmedim sevdiğini koruyup kollayan seven sorumluluk sahibi erkekden bahsettim efendi diyince aklınıza pısırık mı geliyor
Eğlenceli değilsen unut o kızı.
Ben maço gibi davraninca yine istemiyorlar normalde efendiyim cunku
İyi oldukları için