Arkadaşlar ben şeytana uydum sabahtan bu yana ağlıyorum. Eşimin yüzüne bakamıyorum. Yardım eder misiniz?

Eşime destek olmak için işe başladım. Temizlik işlerine bakıyordum bir yerde. Bir yer dediğim mali müşavir ofisi. Dün her zamanki gibi sabah uyanıp işime gittim. Normalde 3 kişiyiz. Mali müşavir var bi tane muhasebeci var birde ben varım. Muhasebeci çocuk dün yoktu. Ben ve patronum vardık. Benden kola istedi ben dolaptan kola aldım mutfağa geldi arkamdan. Sonra dokundu bana ben eli çarptı sandım sonra tekrar dokundu napıyosunuz dedim. Sende beni istiyorsun neden naz yapıyorsun ki dedi dudağımı öptü. Vucuduma dokundu. Yapmayın dedim kes sesini dedi. Arkadaşlar ben bu adamla birlikte oldum koltukta. Kınayacaksınız biliyorum haklısınızda benim Allah belamı versin ne diyebilirim ki. Sonra bugün işe gitmedim bir daha dün bunu nasıl yaptım bilmiyorum. Asla yapmam dediğim şeyi yaptım. Bir anlık boşluğa düştüm. İşe de gitmedim bugün. Aradı patronum açmadım telefonu öyle çaldı çaldı kapandı. Eşim ve kızım bilmiyor hiç bir şeyi. Onlara anlatamam. Kendimden nefret ediyorum psikolojim çok kötü dünden beri. Napıcam nasıl bir yol izlemem lazım bundan sonra.
Arkadaşlar ben şeytana uydum sabahtan bu yana ağlıyorum. Eşimin yüzüne bakamıyorum. Yardım eder misiniz?