şu sıralar iki flörtümün arasında kaldım bunun için sizlerin yardımınıza ihtiyacım var
komik ve tip olarak ortalama altı
tip olarak ortalama üstü ve çekingen
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim ilgimi komik erkekler daha çok çekiyor erkeğin çekingeni olmaz ki. Genelde kız çekingen olur erkek değil komiklerle ilişki daha güzel yürüyor. Tipi de olsun isterim ama çok yakışıklı olsun demiyorum 10/7 üstü falan olabilir. Bu bana yetiyor. Bunun dışında erkeksi, biraz maço, ağır başlı VS
İki kişinin arasında kaldıysan hiç birini seçme üçüncü bul onunla devam et çünkü ilkinden hoşlansan ikincisi gelmezdi. Ya ikinci ya üçüncü 😄
Çok yakışıklı istemeyip 10/7 üstü demek
Maço ağır başlı biri esprili komik olamaz 😄
Cevap
5Cevap
Erkek dediğin eğlenceli , efendi , saygılı ve kültürlü olmalı … kadınlarımızın çoğu kas yığını, para vs baktığı için mutsuz olmaya mahkum oluyorlar
ikisi birden olsa daha iyi olmaz mı gnrnghf
İkiside değil tipe göre değil kişisel gelişim özgüven kariyer vs vs daha sonra tip geliyor
ikisini de çok iyi tanımıyorum hangisine şans vermem gerektiği konusunda kafam karışık yoksa senin dediklerin daha önemli farkındayım
Pfff 2. yi seçecektim yanlış bastım
Iki flortun arasinda kaldim diyor tam olarak nerde
bu iki seçenek
Her zaman yakışıklı seçilir
o iş öyle olmuyo ya tamam ilk başta önemli ama şu an ikisini de çok iyi tanımıyorum yani kiminle denemeliyim ona karar veremedim daha
Komiği seç
Dertletlesmek istermisn düzgünce
Tabiki buyur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?