- Aile & Toplum konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bana fazla geldi açıkçası. Ama bu konu artık günümüzde çok normal karşılanmaya başladı yani yavaş yavaş toplum olarak bunu kanıksadık gibi geliyor bana. Eğer adam genç duruyorsa, işi gücü yerindeyse ve evliliğini de mutlu bir şekilde sürdürüyorsa bu o kadar problem olmuyor yani kimse yaşa takılmıyor bu sefer. Ama yine de kendinizden bu kadar büyük biriyle anca abi kardeş olabilirsiniz yani bu tarz insanlardan bence kişiye arkadaş, dost olunur. Evlilik için daha denk biri olmalı yani insan dengiyle evlenmeli diye düşünüyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Benim fikrimi soracak olursanız bu yaş fazla değil. Erkeklerin bazıları geç olgunlaşır, kadınlarsa daha erken olgunlaşır. Dolayısıyla bazı kadın kendi yaşıtlarıyla anlaşamayacak, onların gereksiz kıskançlıklarına dayanamayacak hale gelir. Yaşın bir önemi yok eğer anlaşabiliyorsanız. Bazı erkekler yaşlılığında bile güçlü ve sağlıklı olabiliyor hatta 20 yaş küçüklerine bile taş çıkartabiliyor. 10 sene sonra cinsel sorunlar ortaya çıkar diye yazmışlar. Dünya üzerinde her 3 kişiden 1inin yaşamı boyunca cinsel sorunla karşılaşması olağandır. Karşılaşma yaşı olarak yaşlılık yaşları gösterilmiyor. Cinsel sorunla her yaşta karşılaşabilirsin. Önemli olan arkadaşlık, anlaşılabilirlik ve sevgi. Bunlar olduktan sonra cinsel sorunlar bile aşılır. Buraya bir not da düşeyim cinsel sorunlarla karşılaşırsanız cinsel terapiste gidebilir herkes ve kolaylıkla aşabilir sorunlarını. Ayrıca cinsellik sadece erkeğin "çükü kalkmaması" değildir. Cinselliği sadece sekse indirgemeyin. Kaldı ki anlaşıp anlaşmayacağınıza kendi yaşıtınızla bile evlenseniz anlaşıp anlaşmayacağınızı, 10 sene sonra ne olacağını bilemezsiniz. 🙂🌸
81 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim bu açıklayıcı yorum için.. sigara alkol kullanan biri de değil sağlıklı yani ama Evlilik yapmasına nasıl bakıyorsunuz? Ailem buna sıcak bakar mı kestiriyorum..
+1 yılnetice de biz ne dersek diyelim hani dış göz olarak siz kalbinize sormanız gerek bunu
sence onunla olmak evlenmek bir hayatı yaşamak on yıl sonra bile aynı derece sizi heyecanlandıracak mı ve aynı derece de bu evliliğe istekle bakacakmısınız
ortak zevkleriniz var mı hayalleriniz ortak mı
Bu evlilikten beklentileriniz neler
oturup buna bakmanız lazım sanırım evetler ağır basıyorsa yaş farkının pek önemi yok gibi00 Yorumla
İki kişi birbiriyle anlaştıktan ve birbirlerini sevdikten sonra karşı çıkan aileleri bile olsa bence önemli değil. Yaş farkı takılacak bir durum değil. Sanki yaşıtların yaptığı evlilikler çok sorunsuz gidiyor da elalem yaş farkı olan evliliklere laf ediyor bir de..
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
- Aile & Toplum konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılYoo bizde daha fazla😄
Yaş farkı falan bunlar geride kalmali artık. Şöyle bir bak etrafına kaç tane çift yaş farki yüzünden sorun yaşıyor. Bunlar maddesel, somut, rakamsal şeylerdir lakin ilişki bunlar üzerinden yaşanmaz. Daha manevi, soyut yaşanır.70 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır hiç önemli değil 14 yaş gayet normal bence siz eğer birbirinizi seviyorsunuz insanların fikrini umursama çünkü sen kendine yaşıt olarak birisiyle evlenseydin diyeceklerdi ki keşke birazcık farkı koysaydın daha iyi olurdu arada birazcık fark olunca diyecekler ki keşke yaş farkı olmasaydı yani insanlar sürekli eleştirecek insanları dinlemesini seviyorsan tamamdır zaten adam dinç diyorsun adamın dinç olması bile yeterli bir sebep seviyor musun sevmiyor musun buna bak
70 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılŞu an sorun olmasa bile ilerde bu yaş farkı kesin sorun olur...
30 Yorumla Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. Erkek için değil
Kadın için evet çok20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYirmili yaşların tam olarak ortasında değilsin.
Bu konu aslında çok geniş kapsamlı bir konu.
19 yaşındaki bir kızın kendisinden 14 yaş büyük birisiyle evlenmesini önermem.
Sen 30 yaşında olsan oda 44 yaşında olsa yaştan dolayı bir sorun olmaz derdim.
Çünkü yaş olarak kişinin oturması gerekiyor.
Aslında 25 ve 39 yaş arasında da uçurum yok, oladabilir.
Hayata bakış açınızın aynı olması güzel.
Hem fikir olarak, hem düşünce olarak, hemde duygusal olarak aynı dili konuştuktan sonra ve belli bir yaşı geçtikten sonra aradaki 14 yaş sorun teşkil etmez.
Evlenip ayrılması senin için sorun değilse sorun olmaz.
Boşanalı ne kadar zaman oldu?
En azından üzerinden bir yıl geçti mi?
Evlenmeyi düşünüyorsanız dahi acele karar vermeyin, bir yıl tanıyın birbirinizi.20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılHer şeyden önce aşk sevgi yaşa bakmaz, yaşıt olup değer bilmeyen biriyle olmaktansa değer veren biri her zaman çok daha iyidir. Tersten düşünürsek kendimden büyük, sağlıklı ve bana değer veren, özel hissettiren bir kadını küçük ama değer vermeyen kadına tercih ederim. Karakterleriniz uyuyorsa, ortak ilgi alanlarınız varsa ve beraber vakit geçirmek güzel geliyorsa gerisi çokta önemli değil. Büyük aşkla başlayan evlilikler dahi bitiyor ;) keyfini çıkar çünkü geçen zamana geri gelmiyor. Son olarak kiminle evlenirsen evlen bir süre sonra zaten evlilik bu muydu? Diyeceksin ;) insan ulaşamadığı şeye daha çok değer veriyor ulaşmak, ulaştığın şeyin değerini düşürüyor. Olay budur.
10 Yorumla Pedofil denir ona:) neden boşanmiş? Çocuğu var mı ?
Yanliz bilgin olsun,
Almanya’dan ya da herhangi bir yurt dışından boşanan erkekler Türkiye’de bayanlarla işilliye giriyorlar ve çoğu genel olarak ciddi boyutlarda büyük problemli oluyor.
Kendilerini cok iyi tanitıp kandiriyorlar.
Onu ondan dinleme, ailesindende araştirma, ama çevre olarak bir şekilde kimin nesi öğrenmen gerek ve bir kaç kişiden duymaklada yetinme.
cok ciddiyım eyer yurt dişinda işilkiniz varsa biri ile, ya da görüçü usulu falan evlilik yaparsaniz dikat edin
Ya madde kulanan kişiler oluyor, ya yapmadigi rezalet kalmamişmi desem böyle liste uzar gider….
Tabi aralarinda iyileride var ama genel olarak yüzde 90% ciddi riskli ve kendilerini başka tanitiyorlar16 Yorumla- +1 yıl
Pedofili denmez, kadın yetişkin. 18 yaşından küçük değil, çocuk da değil. Her yaş farkı olan ilişki pedofili değildir. Pedofil diye itham edebilmeniz için birinin çocuk olması lazım. Bir eski CB evlendiğinde kendisi 30 yaşındayken eşi 15 yaşını yeni doldurmuştu, eşinin ailesinin onayıyla evlenmişlerdi.
- +1 yıl
Bu dedikleriniz durumu değiştirmez:)
Büyük yaş farki normal değildir.
Bunu hiçbir şekilde kabul etmem ben.
Ayrica örnek verdiğiniz Ailenin 15 yaşindaki çocuğunu 30 yaşindaki adamla evlenmesi daha korkunç bir durum. “Onay”ne demek sizin için? Onay verinçe sorun çözülüyormu?
O ailenin aklindan şüphe ederim!
Ki, herkes bilir akli başinda olmayan ya da çocuğunu satenlarda cok var
Bu dünyada😉 - +1 yıl
30-15 evliliği pedofilidir, ben onayladığını söylemedim. Ailenin onayı, pedofili olduğu gerçeğini değiştirmez. 25-39 evliliği pedofili değildir. İki yetişkinin yaş farkını onaylamak veya kınamak bize düşmez.
- +1 yıl
*onayladığımı söylemedim
- +1 yıl
Kaba olacak ama,
23 yaşina kadar daha gençlerin akli gtünde olmuyor ve genel olarak 25 de öyle, hele
40 yaşinda adamin 25 yaşinda gencecik kizla ne işi olabilir?
Ne aşki? O adam aşkin ne olduğunu artık cözmüş biri..
ama 25 yaşinda bir genç kız bunun sonsuza dek olduğuna inana bilir
Aşkın gözü karadır o yaşlarda maalesef evliliklerde, ilişkilerde cok yanliş kararlar veriyoruz sonra dehşete düşüyoruz.
burada görüyoruz anlık yaşa, et, gaz vermeler…
Burdakı gazı şurda burakiyorum, aşkın gazına gelmesin
40 yaşinda adamla ili yok bence. Adam nerdeyse emekli olcak 10 sene sonra 50
Kız 10 sene sonra adamin şu an yaşinda bile olmayacak
Çocuğu yaşinda nerdeyse ondan pedofil dedim belki pedofil yerine sapik demeliydim
- +1 yıl
@yedi7k Yargılamak bize düşmez derken kastettiğim buydu. Sapık dediğimizde de yargılamış oluyoruz. Birisi hakkında bilgi sahibi olmadan ona "sapık" demek, oldukça ağır bir itham. Sapıklığın kriteri nedir? Sırf
14 yaş fark var diye, kişilerin ikisi de reşit olduğu sürece kimseye sapık denmez, denmemeli. Yaş farkının normali çok subjektif bir kavram, ve kişiden kişiye değişir. Size göre anormal olan, başkasına göre normal olabilir, bizim normalimize uymuyor diye de kimseye sapık diyemeyiz. Bu konuda herkesin doğrusu farklı olabilir.
Sanki 15 yaşındasın sanki çok küçükte yaş farkıjı sorun ediyor bit kaç sene sonra yüzüne bakmaya adam bulamayacaksın.. işte bu yaşadığına vesvese deniyor , Allahın en sevdiği davranışlardan olan evliliğe karşı şeytanın nefsinizi şişirerek bir şeyleri bahane ettirme amaç gerçek olmasın inan yarın 25 yaşında birini bulsan buda fakir der tada kısa der ya da fikirleriniz tutmaz der.. amaç evlilik olmasın bol bol zina olsun çünkü onu yaparken sorun yok gelsin günahlar , evlenelim o halde yoooo sen daha çok küçüksün o ise ihtiyar moruk olmuş yanna yakışmaz ,üstüne yakışıyor ama... değil mi
04 Yorumla- +1 yıl
Niye yüzüne bakılmayacakmış?
Otuzun üstündeki erkekler evlenebiliyorda, kadınların yüzüne neden bakılmıyormuş?
- +1 yıl
Merak etme sen, kendinizden küçükler size bakıyor diye, fiziksel deformasyona uğramıyor zannetmeyin kendinizi.
+1 yılYas değil uyum onemli bence. Ayni yasta iki insan birbirinden cok farklı olabiliyor. Biri bulunduğu her ortama ayak uydururken öbürü sabit fikirli değişmeyen bir insan olabilir. Seninle 25 yasina da inebilir , hayatini karartip seni 40 yaşında biri gibi de yapabilir. Tamamen karakter meselesi. Yaşı sorun etme bence kafalariniz uyuşuyor ise evlenebilirsin.
(Tecrübeyle sabittir)40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılBak eğer para için evleniyorsan
öyle bi hata yapma yok seviyosan anlaşıyosan yaş sorun degil
Sadece o adam 50 ye geldiginde
Sen 36 olacak ve cinsel istegin ondan cok olacak Bu biyolojik olarak böyle
Ya evlenir evlenmez cocugu yapacan adamdan evi arabayı biraz parayı üstüne alıcan işin almanyadan iyi olacak istedigini alcan giycen ama para ile az zaman mutlu olursun ilerleyen dönemde ihtiyacların degisecek ilgi seks gezmek dolaşmak gibi tabi bunun yanında adam yaşlandıkça evde oturacak dingin bir hayat isteyecek ilk eşinden cocuk varsa onlar hayatında olacak vesaire vesaire al sana evlenmenin özeti
Karar senin kanka10 Yorumla
+1 yılBu devirde her yaştan var şu anki durum için fazla denemez ama insanların bir biriyle iyi anlaşması düşünce yapılarının uyması bir birilerini sevmeleri çocuk durumları aile yapısı kültürü herşeyi ile denk geldiği veya anlasabileceklerini düşünüyorlarsa aşkın olduğu yerde hiç bir şey sorun olmaz yeter ki kötü şeyler olmasın insanların niyeti iyi olsun
30 YorumlaÇok değil, ideal da değil tamam ama bence yaş en son sorun edeceğin konu olur. Anladığım kadarıyla başka sorun kalmıyor. Kafalar uyuşmuş, saygı sevgi var, e parada var geriye helva yapmak kalıyor :))
Cinsellik öyle bir gecede bitmez, 10 sene sonra da bitmez. Mutlu ve huzurlu bir çift olduktan sonra adam 70 yaşına kadar ateş eder...00 Yorumla
+1 yılEvlilikte karşılıklı çekim çok önemli. Maddi durumu ilk başta cazip gelebilir rahat bi hayat yaşarım diye düşünebilirsin ama insan içinde bulunduğu ortama çabuk adapte olur. Zamanla o maddi rahata alışacak diğer kızlara imraneceksin. baskasinin sevgilisi genç yakışıklı dinç aralarında tutku var Aşk var. Bunların eksikliği ilişkiyi zamanla catirdatir bence
10 Yorumla
+1 yılAşkta yaş farkını cidden hiç önemsemem ama karşınızdaki kişi bir evlilik yapmış. Bence zorlanırsınız şu an anlaşıyor olabilirsiniz ama siz 40 yaşına gelince kendisi 54 yaşında olacak bu süreçte yaş farkı çok gözünüze batacak. Tabii bu sizin olgun biri olup olmamasına bağlı. Ağır başlı biriyseniz anlaşabilirsiniz ama yine de bulaşmamanız taraftarıyım. Her şey gönlünüzce olsun
01 Yorumla- +1 yıl
*olmamanıza
+1 yılYas farki sorun tabiki nie dicen bole dip evlenen kizlar sonra buraya gelip agliyor ben cocuk icin gencim esim cocuk die skstiriyo dip ya da 5 sene sonra kocam cok yasli gozum disarda diyo iyi dusun sende ole olxan demiyorum
12 YorumlaTamamen ikinizle alakalı bir durum. Cinsellik açısından korkuyorsan senin gibi bir tane daha eskitir. Babamla annem arasında 20 yaş fark vardı 5 çocuk yaptılar.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılBuraya sorman bile gereksiz eğer senin içinden pozitif düşünceler geçiyorsa ama sonuçta senden önce yaşlanacak ve daha önce evlilik yapmış karar senin 😉
10 Yorumla
+1 yılHayır değil seviyorsan evlen gitsin insanları umursama
40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSeks bu hayattaki en önemli ilk şey diğerleri sonra gelir. Bu dediğimi sakın unutma. Seks dürtüsü de zamanla azalacak o adamın sen daha gençsin. Arayışa geçeceksin. Bunu kendine yapma.
10 Yorumla Ya bence hayata daha yeni yeni atılan biriysen sorun olabilir. Yani olay biraz da aslında olgunluk, tecrübeden kaynaklı olabiliyor.
10 Yorumla
+1 yılŞu anda değil ama bir 10 yıl sonra problem olmaya başlayabilir..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiiiiç dert etme, adamla mutluysan, birlikte iyi ve kaliteli vakit geçiriyorsanız, anlaşıyorsanız, din, siyaset vb kritik konularda kafalarınız uyuşuyorsa düşünme bile. Elalemi de s**tiret.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılCanım başka erkek mi kalmadı dünyada ya bi evlilik yapmış baban yaşında adamla evleniyorsun üstelik bakire bile değilsin gençliğini karartma bence yol ver gitsin
00 Yorumla
+1 yılEvet olur. Sen en dinamik yaşlarını yaşarken o daha seni yatakta bile tatmin edemiyor olacak. Birçok şeyi ayrı ayrı yapmanız gerekecek çünkü enerjiniz uyuşmayacak.
05 Yorumla- +1 yıl
@A_S_İ_L ben kızın ileride yaşayacaklarından söz ettim okuduğunuzu doğru anlamamışsınız.
- +1 yıl
@A_S_İ_L sanırım sizin piliniz çoktan bitmiş ki olayları tam tersi anlatıyorsunuz dokunmuş size. Menopoza giren kadın seksten soğumaz aktifliğini de kaybetmez. 70-80 yaşında adamın yaşayacağı aktiflik de tamamen sizin hayal ürününüz. Siz yine hayal kurun ama genç bir kadını da yanlış yönlendirmeyin bir zahmet.
Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. İlerleyen 10 senede cinsel performans kaybı olacak, olgun erkek daima hükmeder kararları genelde o alır
03 Yorumla
Soran+1 yılBir erkek olarak ne derdiniz mesela siz ister miydiniz böyle bir evlilik? Cinsel yaşamda sorun çok. yasar mıyım sigara dahi kullanmayan biri ve çok dinç boylu kalıplı..
14 fazla
5/7 yaş fark ok
Hayata bakış açınız aynı güzel ancakO yaş itibariyle bu hayat yolunda yavasckalacaktir Niye ayrılmış eşinden arastirdinmi00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılOlacağını sanmam ikinize bağlı benimde nişanlımla aramda 8 yaş var o 22 ben 30
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKafa olarak örtüşüyorsanız bi sorun olmaz. Cinsellik açısından düşğndüm de. 10 sene sonra en iştahlı zamanların olacak. Kocan da 49 olacak. Deneyimli bir 49 sana yeter
10 Yorumla
+1 yılsunu asla unutma ınsan severse HERSEY OLUR neden mı cok örneklerı var
10 Yorumla
+1 yılYav kardeş size nasıl ilaç veriyorlar da bu hale geliyorsununuz
12 Yorumla
Soran+1 yılNiye? Yaşıtlarımiz boş abaza genelde 25 yaşındaki çocukla mi evleneyim
- +1 yıl
Ne kadar zeki bi kadınsın 15 sene sonra sen olgunlaşır güzelleşsince o adamın çükü bile kalkmaz sonra başlarsın başka yataklar da sabahlamaya
Aile & Toplum konusunda 539 cevap paylaştı. İyidir , hele bir de kafa olarakta anlaşıyorsanız tadından yenmez 👍🏻
20 Yorumla
+1 yılOff çokmuş az daha zorlasa senin yaşında çocuğu olurmuş
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yatak tada seni mutlu ediyorsa bir şans ver bakalım ona
10 Yorumla
+1 yılYa uyum olsun sevgi saygı olsun aşk evliliği olsun yaşın hiçbir önemi yoktur…. Siz birbirinizi anlayın yeter…
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Benc2 sorun değil avantaj. Erkek ömrü daha uzun ve daha geç yaşlanıyor. Seni asla aldatmaz işini doğru yaparsan
00 Yorumla
+1 yılBebeğim yaşından önce kişiliğine bak karakteri yapısına bak senin için tamam ise bizim için sıkıntı yok verdik gitti
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. İkinizin Doğumu arasında binlerce çocuk doğup lise çağına erişti, aranızdan bir nesil geçti ulan çok mu diyor bide
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılNormal sana yetecek diye aldatmaz işte seni onu seçtiğine göre parası vardır maddi anlamda rahat edersin
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 543 cevap paylaştı.
+1 yılKişiye göre değişir ama bana göre evet çok fazla. Çok çok aşık olmam gerek sanırım ya da bana aşırı aşık olması ve zengin olması yalan yok ashdfshg
00 Yorumla
+1 yılmaddi durumu iyi dedikten sonra mesele anlaşıldı
yorma kendini!01 Yorumla
Soran+1 yılU. lan el bebek gül bebek zengin aile. de büyüdüm fakir mi alacağım? Sa laklara bak ya
+1 yılCinsellikte sorun cikiyor yetemez sana teo sorun bu bence
10 Yorumla
+1 yılYa bence evlilik yapmadiysan evlilik yapmış biri olmasın ayrıca 14 yaş fazla bence
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kızlar Bir Adım Öne seviyorsa evlen gerisi boş
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılWaybee 15 sene sonra dedelerin kolunda olgun kadınlar diğer elinde bastonn😃😃😃😃
00 Yorumla
+1 yılOlmaz. Bizim aramızda 21 yaş fark var. Gayet güzel bir evliliğimiz var
00 Yorumla
+1 yılBu mevzu çok tanıdık geliyor bana :/
Bilmem sevdikten sonra sorun olmaz bence.00 Yorumla
+1 yılHemde bayağı yüksek gibi, birçok konuda problem yasarsiniz
00 Yorumla
+1 yılŞimdi normal oldu artık 18 yaşında kız gidip 65 yaşında evleniyor.
00 Yorumla5-7 sene takılır seninle sonra başka bir 25 lik bulur 🙂
Artık karar senin00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bana biraz fazl geldi.. ama birbirinizi seviyorsanız sıkıntı olmaz..
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı. Uzun bir vadede düşünüyorsan sıkıntıların olabilir ( senin yaşadıklarına istinaden söylüyorum.)
00 Yorumla
+1 yılSen 35 olsan o 50 olsa tamam derim de daha yaşın 25.
Olmaz bence00 YorumlaAile & Toplum konusunda 16,2b cevap paylaştı. Yaş farkı büyük sorun değil de ifade ettiğiniz uyum evlilik için yeterli degil.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet çok fazla ileriye dönük sıkıntılar yaşanır muhtemelen.
00 Yorumla
+1 yılFazlasıyla fazla yıl olmuş 2022 hala araya yaş farkı koymaya çalışan insanlar var
00 Yorumla
+1 yılOlmaz eşimle aramda 9 yaş var ben gezmek isterken o sakin sakin işine gider gelir çok fazla olgun sürekli seni çocuk gibi görür olmaz vazgeç
53 Yorumla- +1 yıl
Hala neden evlisin o zaman
- +1 yıl
Sadece bu sebepten boşansın mı?
- +1 yıl
@Suuuuuuuuuuuuuu kadın mutlu değilim demiş daha ne olsun:) ben yandım sen yanma diyor
+1 yılAynı yaşlarda olup anlaşamayan o kadar insan var ki konu asla sayılar olmamalı mutluluk neredeyse orada olmalısın bu hayat senin
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 13,7b cevap paylaştı. Sen 0 yaşına geldiğinde seni hayatta doyuramaz yatakta
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl70 yaş fark olsa da farketmez. Gönül işleri yaşa bakmaz.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılArkadaşlar ben yaş farkından bahsediyorum. Erken yaşta evlenmekten bahsetmiyorum. İkisi aynı şey değil.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok değil. Kafa dengiyseniz ve kendine bakan biriyse problem olmaz
20 Yorumla- Devamını Gör (101)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat