Merhaba arkadaşlar, öncelikle cevaplarsanız çok sevinirim. Benim 23, onun 36 yaşı var. Daha konuşmadım adamla ama annem çok ısrar ediyor. Sizce oluru var mı? Bir konuşup tanısam mı? Yaşlı gözükmüyor bu arada
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 307 cevap paylaştı. Bence tanışmanız gerekiyor. Tanımadan bilemezsiniz, belki çok seveceksiniz. Bu arada 1 hafta önce falan benim de bi kız arkadaşım kendinden 10-15 yaş büyük birisiyle evlendi, diyorum ya siz anlaştıktan sonra yaşın hiç bir önemi yok.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSıkıntı yaşama olasılığı yüksek çünkü ne kadar anlaşıyor gibi görünseniz de aynı evde yaşadığınız da seni anlaması zor olacak. Bir an önce baba olmak isteyecektir. Senin gezme isteğini anormal anlayacaktır. Ne kadar modern olsa da eski kafalı bir anlayış illa ki kendisini gösterecek. Eve bağlamayacak ama özel günleri kutlamayı yersiz bulacak. Tecrübeli olduğu için yanında kendini yetersiz hissedeceksin.
20 Yorumla
+1 yılBence şans vermelisiniz eğer buraya yazacak kadar aklınızı karıştırmışsa zaten o şansı vereceksiniz. 😅❤️
Umarım hakkında hayırlısı olur🌹02 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle cevapladığınız için teşekkürler 💗Daha öncesinde yaşıtım biriyle çok kötü hatıralar edindim. Belkide böylesi daha hayırlı olur diye hemen hayır demekte istemiyorum ama çokta uzatmadan bir kaç gün içerisinde kesin karar vereceğim. Çok utangaç biri olduğum için ağırdan alırım diye endişeniyorum ama olmaz. Çatır çutur sorularımı soracağım 😂
- +1 yıl
Ne demek💞 Ola bilir kötü hatıralar her kesin hayatında vardır. Benim de oldu zamanında ama şimdi çok mutluyum 1 şans ver kendini çok kaptırma ama sana zor olmasın🌹
+1 yılHayır değil tabikde seviyorsan evlne kimsenin lafına bakma aldırma mutlu olacak isen evlen anlaşıyorsam bildiğini yap ona buna kalsa yok yaşı varmış yok bilmem ne herkes bişi uydurur Kimseyi aldırma sonuçta hayat senin hayatın
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
48Cevap
- Aile & Toplum konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılYahu daha konuşmamışsın bile neyini evliliği sence burada asıl sorun aranda 13 yaş olan biriyle evlenmek mi yoksa daha konuşmadığın bile biriyle evlilik düşünmek mi
11 Yorumla
Soran+1 yılCiddi olmadığım biriyle niye konuşayım? Elbette gelecekyönümlü düşünerek hareket etmek gerek.
- Aile & Toplum konusunda 265,9b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet çok fazla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKız kafayı mı yedin her şey sadece akıl meslek degil bedenen de uyum önemli. O adam hayattan zevkini almış gençliğini yaşamiş yarin bi 4 sene sonea hadi bugün dısarda yiyelim diceksin hevesi olmayacak sen demedem gezmeye çıkmayacak anca işten gelip dinlenir sen demeden lunaparka gitmez mesela o 40 yasindayken sen daha 26,27 olacaksın kıpır kıpır olacaksın. Adam mı kalmadı? her şey sadece iyilik değildir unutma, annene de bakma o hayatı sen yaşayacaksın. Biraz enerjik olsun dinç olsun çocuğuyla oyun parkinda saatlerce durabilsin yeri gelince saatlerce onhnla oynasın. Karsindaki herif çoğu flörtöz seylere heyecanlanmayacak artik hevesini almis evleniyim de cocugum olsun diyen biri emin ol.
77 Yorumla
Soran+1 yılAynı fikirdeyim ama daha önce yaşıtım biriyle çıkmışdım ve adam yalancının dibiymiş. Beni 1 yıl kandırdı resmen. Oyüzden kafam çok karışık, çıldıracağım.
Cevap sahibi+1 yılHerkes aynı değildir. Yaşıtın biri olmasa da hadi 25,26 olsun. Emin ol o yaştakiler de oturmuş oluyor. En azindan seninle heyecanlansın enerjisi sana yakın olsun. Bazı seyleri ilk seninle yasasin anladin mi ne işin var 36 yasindaki biriyle. O adam tabiki cok olgundur ve de yasina goredir onun yasindakilerin cocugu colugu var bide o gozle bak kim bilif bu yasa kadar neden evlenmedi neden evlenemedi?
Soran+1 yılAnnemin konuşma dediği insanla çıktığım için hala azarlanıyorum. Şimdi dinlemezsem sanırım daha kötü olacak. Sadece 1-2 gün konuşup evlilikten beklentilerini öyreneceğim nasıl biri olduğumu söyleyeceğim zaten uyuşmazsak hemen yollarımızı ayırıcam. Zira dediğiniz gibi yaşım çok az hala çocukca hayallerim var benimle uyum sağlaya bileceğinden emin değilim. Bu arada fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Bence hiç bulaşma bu sefer de yolunu ayirmak istediginde daha fazla sorun yaşarsin emin ol. Senin gibisini kacirmak istemez is büyür. Bu hayat senin birileriyle konusarak insanlari taniriz ve ona gore duzgun birini buluruz. Hayat deneme yanilmadan ibaret. Sana tek tavsiyem net ol ve uzak dur. Hiç bulasma.
- +1 yıl
normalde bu arkadaşın durumunu tasvip etmiyorum cidden yaş farkı baya var fakat sana soruyorum sence gerçekten adam kaldımı
adam kaldı diyorsan yazıklar olsun yahu sadece şu sitede bile 100 lerce aldatma vs konuları işleniyor demekki sen hayata kendi mahallenden bakıyorsun ayrıca luna park ne yahu.
senden başka giden var mı acaba luna parka evlenen insanların kadın erkek farketmez luna parkmış falanmış gibi şeylerde zaten hevesi kalmaz
akşam yemeği dışarda yiyelim demişsin mesela arada yirmi yaş farkla evlenen erkeklere bakıyorum abi adam karısını arıyor aşkım yemek yapma gelip seni alacam diyor dışarda yiyelim diyor karısıda diyorki aşkım ben zaten yaptım yemeği çok güzel menü var diyor adam diyorki aşkım olsun koy dolaba yarın yeriz diyor
gençlere bakıyorum alöööö. nöldü ölüm yemeh la saat kaç ölüm. davranış aynen bu
eğer sen bunlara adam diyorsan yazıklar olsun sana
tekrar söylüyorum arkadaşın yaş farkı olayını tasvip etmiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@gökahmetoğlu kendinle çelişmen disinda sorun yok. Iste bunu anlamiyorsun. Kafanizi baskasinin pencersine sokun. Sen gitmiyorsun diye herkes mi gitmicek? Cocuk ruhludur hevesi vardkr gidrr 36 yasindaki adam tabi gitmez
- +1 yıl
bende gidiyorum nerden biliyorsun gitmediğimi yahu bu kızcağızın yaş farkını tasvip etmiyorum fakat şunu bil
adam kalmadı demişsin ya. ben yarın hepsi okumuş kültürlü diye adlandırılan adamların içine sohbet amaçlı katılacam üstelik en iyi dediğim adamlar bunlar üstelik benim gibi 42 yaşında falan değil hepsi 30 32 yaş grubu kadından kızdan konu açacam bakalım neler konuşcaklar konuşulanları aynen buraya nominal değerler belirterek yazcam
kızcağızı şuanki kararsız durumunda yanlışa sürğklemeyelim yazıktır günahtır şimdiki zzibidi tayfasıyla yemin ederim hayat yürümez nerdeyde hepsi birbiriyle sözlenmiş gibi hepsi orrospu çocuğu olmuşlar erkekleri benden daha iyi tanıyamazsınız ben. iş adamıylada düşüp kalktım çiş adamıylada genciylede iş yaptım yaşlısıylada rica ediyorum gözünü seveyim kızcağız kendisi karar versin ortalık bildiğin gibi değil
ben yalıbostancı rezidansta kalıyorum karşımda ceneviz hayati var yemin ederim gördüklerimi anlatsam burada oturup ağlarsın yeminle bak
Olur niye olmasın. konuş severseniz evlenin yasla ilgisi yok.
Bakma sen çok yas var şöyle böyle diyenlere.
Hersey hallolur.
Benim eski sevgilimle aramda 20 yas vardı.
5 sene sevgili kaldık sonra ailevi saglik problemleri ve birtakım özel konular yuzunden ayrildik ama seviyorduk gayette iyi anlasiyorduk.
Konusmadan bile hissederek anlasiyorduk bazen
İnsanoğluna hicbirsey imkansız değil.
Git konuş belki aşkı bulacan85 Yorumla
Soran+1 yılCevapladığınız için teşekkürler. Çok uzatmadan kısa konuşağım eğer uyarsak devam ederiz uymazsak yolları ayırırız. Öncesinde annemin çıkma dediği biriyle çıktım ve adam gerçekten fena biri çıktı. Şimdi dinlemezsem çok azarlayacak beni kesin. Umarım hata yapmıyorumdur
- +1 yıl
Merak ettim yaşlar kaçtı sevgilinle?
+1 yılyani.. görüntüsü genç olabilir ama aradaki yaş farkı 10 dan fazla ise..
bir şekilde hayata bakışınız aynı yönde olmayabilir..
yine de tanışmadan karar vermemeniz gerekiyor50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaş araligimiz sizinle aynı. kendi açımdan cok soeun yaşadım çünkü aynı tınıyı yakalayamiyoruz zamanla bu rahatsız edici oluyor. Enerjim cok yogun oluyor o ise daha ağır daha oturgan davranıyor. Ve tecrubelr elbette her zaman kendinin cok iyi bildigini bir sekilde hissettryr bazen kendimi cahil hissettgm bile oldu yanında
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 hafta önce evlilik amaçlı görüştüğüm kız 29 yaşındaydı ben ise Nisanda 32 olacam. Kızla bir şekilde olmadı ama anladım ki yaşı ne kadar bana yakın ise o kadar daha iyi olurmuş. Annene söyle 36-23 çok fazla.
12 Yorumla- +1 yıl
evlilik amaçlı nasıl tanıştınız kızla bir tanıdık vesilesi görücü vs mi
Cevap sahibi+1 yıl@denizeaşıkadınmilena Tanıdık vesilesiyle
Ya kime sizin yaş farkınızdan. Sen istiyor musun? O önemli.
İstemiyorsan yapmaya bilirsin. Tamamen senin kararın...00 YorumlaFazla bnce evlensen ne olcak sen eglenmek ıstıcen o doymus olcak ve burun kıvırcak o daha olgun olcak sen gezmek ıstıcen bu yonle bak mutlu olamazsn
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için maksimum 10 yaş ama şu an her şey çok farklı maalesef.
20 yaşa bile bir şey değil diyorlar.00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılErkek dedigin butyukolmali cunku kizlarerkeklere gore en 5 ortaklaa 10 yas da ha buyuk olgun akli basındadır
10 Yorumla
+1 yılNormal bu şeyler ben 33 misal çok oldu 18-20-22 yaşlarında kız arkadaşım takılmayın buna önemli. olan. beraber iken mutlu olmak
00 Yorumla
+1 yılBu herkes
için farklı olabılır
Benım tercihim olmazdı..10 Yorumla
+1 yılŞu an bir sorun olmasa bile ileride illa ki uyuşmazlık olur.
10 Yorumla
+1 yılzeka daha önemli kaç yaşına gelip kendini geliştirememis çok insan var yaşa takılmamak lazım hatta bu takıntı yapacağın en son şey olsun hayat tarzı, duruşu, karakteri, sana davranışlarıyla ilgilen 😌
22 Yorumla
Soran+1 yılAnnemde öyle söylüyor. Bir kaç gün konuşup nasıl biri olduğuna bakıp öyle karar verirsem daha hayırlı olur sanki.
- +1 yıl
Kesinlikle anneni dinle saçma sapan yorum yapanları da takma derim yaş sadece rakamlardan ibaret çünkü
+1 yıl35 yasinda biri olarak soyluyorum. Bence seni daha iyi anlayabilir ama kafalariniz uymayadabilir yaş farkı neticesinde, ileride dertlesmek istediginde seninle anlayamayabilirsin onu.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence fazla da kafa uyuşuyorsa seviyorsanız sorun olmaz
01 Yorumla- +1 yıl
Belli yaştan sonra her şey sorun olur özellik le erkler için
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Konuş tabii. Parası varsa ve aşık oluyorsan evlen de.
Yaşlı kocanın gözü dışarıda olmaz. Bir ayağı çukurda olur. Sen 60 olunca , o 73 olacak.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok sıkıntı çekersin düşünme bile dört yıl sonra kırk yaşında bir adam olcak kocaman bir adam
00 Yorumla Bence çok değil anlaşmak ve niyet önemlidir. sen okey diyorsan sevebiliyorsan sorun yok
00 YorumlaAbla hayır dedemin yaşında bu adam baya büyük. sonra pişman olursun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılBen 29 um 5 yaş çok diye düşünüyorum 😂 sen 13 diyosun 🤣🤣
06 Yorumla- +1 yıl
5 yaşın nesi çok ya 😄
- +1 yıl
işte düşün yani 13 nerdeeee 🤣
- +1 yıl
😄
Ciddi mi peki sizin ilişki? - +1 yıl
hangi ilişki? 🤔
- +1 yıl
5 yaş çok diye düşünüyorum dedin ya
Ben senin sevgilinle 5 yaş var sandım 😀 - +1 yıl
sevgilim olmadan da düşünebiliyorum 🤣🤣
Yasli gozukmuyorsa bir sey olmaz cunku artik bu tarz takintilar eskide kaldi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen 40 0 53 olunca kıyamet hergun kopar. Seninle evlendiğimde güne lanet olsun dersin. Ortalama 5 yaş dışı çoğu evlilik 10 yıl sonra başlar sorunlar
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl5 gün önce 37 yaşında birinden teklif almıştım. Ben 24üm. Konuşmadan sırf yaşından dolayı reddettim. 10 yaş üstü bana çok fazla geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYuh be uctun iyice snd. Biraz daha zorlasan emekli olmuş biriyle olur mu dicn
00 Yorumla
+1 yılSen ona ne verebilirsin ki senden önce herseyi yaşamış tatmış sen ise daha yolun başındasın ha diyorsan evlenirim sadece çocuk yapım ok ama diğer türlü no
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalama çok istiyorsa annen konuşsun o kadar da değil yahu
00 YorumlaBen ve eşim arasında 15 yaş var ama inanın bu karşınızdaki insana bağlı yaş ile alakası yok ruhu genç olsun size uyum sağlayıp değer versin.
30 Yorumlaİlerde bence sorun olabilir senin o cikasin gezesin biseyler yapasin gelecek. Oda yaşlılıktan dolayı yapmak istemiycek. Aranizda tartışma çıkacak
00 Yorumla
+1 yılGözlem yap çünkü bu nasip işi çok değişik durumlar.. evlilik öyle kolay bir şey değil. bol bol gözlem yap.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 29 yaşındayım minyonum eğer düşünürsen ciddi olarak tanışalım
00 YorumlaEn iyi tercih 30unu gecmis bir adam. Bence süper 👍
10 Yorumla
+1 yılSorun yok erkekler geç olgunlaşıyor bu nedenle doğru benimde öyle sorun yok gayet iyi ve heyecanlı
00 Yorumla
+1 yılEvet fazla kesinlikle ama iyi insanla neden evlenilmesin
00 YorumlaEn fazla 6 olmalı bence 13 çok fazla
02 Yorumla
Soran+1 yılBende aynı düşüncedeyim ama anneleri bilirsin 🤦♀️
Olmuycak gibime geliyor. Bir kere benim gelecek hayallerimle onunki nasıl aynı olsun
13 çok fazla hatta çift haneli hiç olmasın
02 Yorumla
Soran+1 yılAnneme diyorum asla anlamıyor. Bir bak olmazsa yollarınızı ayırırsınız diyor
Aile & Toplum konusunda 965 cevap paylaştı. Hic sorun yok merak etme yeterki anlasabilesiniz.
00 Yorumla
+1 yılCevap soruda gizli 🫣
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl13 yaş çok fazla. Bi noktadan sonra ilişkiler tıkanıyor.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz fazla yaş farkı
00 Yorumla
+1 yılDüşünme bile en fazla 10 sene sonra aldatırsın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılAşk varsa yaşın hiçbir önemi yoktur
00 Yorumla
+1 yılBenle sevgilim gibi. Konuş tanı.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılçok değşl baya baya fazla
00 Yorumla
+1 yılAbartı bir sayı bence
00 Yorumla
+1 yılGenç kızlar için aldatma ihtimali fazla.
00 YorumlaAşkin yaşı yoktur ol gitsin
00 Yorumla
+1 yılYaş önemli değil uyum önemli
00 YorumlaÇok yaş farkı var hiç gerek yok
00 YorumlaÇok fazla anlaşamayabilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılçok fazla ilerde bayaa sıkıntı olur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence 31 yaş fark olmalı.
01 Yorumla- +1 yıl
Jsjssjsjs
Çok fazla sorun yaşarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevmedigin adamla niye evliyosun
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTabikii çokkk sen genceciksin biraz seçici ollll.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu tarz şeylerde annen neden karışıyor o mu evlenecekmişş?
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşırı fazla yasıtını bul yaslıyla ne isin var ya
00 Yorumla
+1 yılyok ya olur mu hic sende
00 Yorumla
+1 yılCooookkki
00 YorumlaHayir degil normal yaslariniz
00 Yorumla- Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi