Benim 6 ay geçmesi lazım ki ancak bağlamayın geç bağlanıp birakamayan tiplerdenim erken bağlanan tipler en çok erken bırakan tipler oluyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. 6 ay peşinden koşan cocuga yazık. Valla ben olsam 6 ay beklediğin için teklif ettiğinde redderim. Biraz daha zamana ihtiyacım var derim. 6 ay daha seni bekletip. Karşındaki kişinin hayatından çaldığın 6 ayı hissetmeni isterim.
015 Yorumla
Soran+1 yıl😐vallaha bekledi beni 6 ayda peşinde koşturdu şerefsiz 1 sene sonra ikimizde tam baglandik
Soran+1 yılBaglandik ama 2 buçuk yıl oldu bekledi
Soran+1 yılHoslanti vardı zaten ilk buluşmadan beri vardı sadece bağlılık yoktu birbirimizin ufak birseyini gorelim hemen terkederdik
Soran+1 yılBeni sevmeyene güle güle 😂beklemesin çokta tın
Soran+1 yılHangi ilişkiden bahsediyorsun cinsel mi duygusalmi?
Soran+1 yılEski sevgililerimle duygusalik yaşadım sadece ilk sevgilimle öpüşme sevisme 6 7 ay sonra oldu 8 9 ayda ayrıldık zaten cinselik istedi bende itim onu ayrıldık ikinci sevgilimden de ben istedim o benden istemedi o da beni iti 3 sevgilim yani son sevgilimle 1 2 sene sonra yaşadık ilk cinselik yaşadığım bu çocuk oldu ilkim yani bu çocuk benim
Soran+1 yılİhtiyaç haline gelebilir erkek arkadaşım bakirdi ama bekledi beni
Soran+1 yılBakır değildi pardon
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
7Cevap
6 aya ben evden kendi başıma Türksat uydusuna baglanirim neymiş bu süre maşallah 😄😂🤦🏻♂️
07 Yorumla
Soran+1 yılHahhahahahha
Soran+1 yılBeklemez lazım ya
Soran+1 yılSaçmalık hoslanti ile aşk farklı ama ilk görüşte hoslanirsin aşık olmazsın ki
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılŞıpsevdi biri değilim birine de bağlı olamıyorum severim ederim iyi güzel ama hemen soğuyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılEn güzeli seninki
- +1 yıl
Aynen vAlla
Soran+1 yılKeşke bizde öyle olsak karakter olarak
- +1 yıl
İnş sende öyle olursun kanka kafa çok rahat oluyor ama bazen de asla kimseye sevemicekmişim sevilmeyecekmişim gibi geliyo ama tamamen benden kaynaklı 🥲
Soran+1 yılYok kanka seversin benim gibi saplantılı aşık olmazsın en azından ben saplantılı derece oluyorum 😐
- +1 yıl
Bende gerçekten seversem öyle oluyorum knki ama belli edemiyorum. İnş sende bu konuda daha az kafaya takarsın bebişim
+1 yılBenim için de uzun bi zamanı var kolayca güvenip bağlanamam
05 Yorumla
Soran+1 yılEn güzeli
- +1 yıl
Ve dediğinde çok haklısın geç bağlanan geç kopuyor
Soran+1 yılBen örnek
- +1 yıl
Bi de ben 👋🏻😂
Soran+1 yılKeşke ayran gönüllü olsam 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı.
+1 yılEziksen beş dakka değilsen 5 yıl
01 Yorumla
Soran+1 yılYuhh 5 yılda fazla
Şıpsevdi olduğum için 3 saniye
01 Yorumla
Soran+1 yılEn erken birakanda sensindir
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılDeğişir her insana karşı
050 Yorumla
Soran+1 yılBen çok geç bağlanıyorum 6 ay sürüyor
- +1 yıl
Yoo karşına elin oğlu çıkar 2 günde aklını alır görürsün
Soran+1 yılYok şu an zaten biri var 2 buçuk yıl oldu 😐 1 sene sonra bağlandım
- +1 yıl
Hmm şu an için demedim zaten olay şu her canlının enerjisi farklıdır kimini ilk kez görürsün yıllardır tanıyorum hissin olur kimine 1 yılda alışırsın
Soran+1 yılDeğişik
- +1 yıl
Büyüyünce anlarsın
Soran+1 yılZaten 30 yaşıma yaklaştım 😂30 dan sonramı anliycam
- +1 yıl
Oha ergen sandım ee senin bu yaşa kadar anlamış olman lazımdı olayı
Soran+1 yılİyide ben ilk goruste hoslanti dışında 😂hicbirsey hissetmedim ki onlarında dış görünüşü var diye etkilendim 1 kişi hariç onun karakterinden etkinlenmistim oda evli çıkmıştı 😐
- +1 yıl
Anladım yaşamadın böyle bişey :)
Soran+1 yılBen inanmıyorum ki ilk görüşte aşk olayına hoslanti vardır sadece
- +1 yıl
Daha büyük konuş başına gelir zaten 😂
Soran+1 yılYa abi tanımadığın bir insana nasıl olabilirsin dış gorunusten etkinlenme olur tanımadığın bir insana nasıl aşık oluyorsunuz dış görünüşe önem veriyorsun ozaman siz
- +1 yıl
Dış görünüş olur gözü olur saçı olur kokusu olur yürüyüşü olur olur yani bi sebep asıl olan enerjisi hissi yani gelir girer kalbine
Soran+1 yılDış görünüş aşık olunmaz beğenmek olur bu hoslantidir geçici bir duygu bu daha güzelini buluncada ona gidersin
Soran+1 yılOzmaanlar çirkinler aşık olunmuyor ozaman
- +1 yıl
Senin insanları sevme sebebin tiplerine bağlı onun için anlamıyorsun kokusu dedim saçı dedim yürüyüşü dedim, güzellikle alâkalı tek kelime etmedim yani
Soran+1 yılOda dış görünüşe giriyor saçı yürüyüşü karşı taraftaki engelliyse veya sakatsa ayrıca onu koklamadan kokusunu ne biliceksin
- +1 yıl
Off sen ne itici ni tipsin sırf haklı çıkmak için boş boş konuşuyorsun
Soran+1 yılAsıl boş olan sensin dış görünüşe aşk diyorsun
- +1 yıl
Neyine aşık olucan başka ya boş boş konuşma kalbinimi görüyosun ruhunumu mal ya sen aşkı filan bırak kendini geliştir çok eksiksin
Soran+1 yılMerak etme ben kendimi geliştiriyorum 2 üniversite okumuş biriyim ayrıca dil olarak işaret dili biliyorum boş konuşan sensin gelmişsin bana kendini gelistir diyorsun aptal beyinli
- +1 yıl
Okumakla cahillik geçseydi sen bu halde olmazdın kendini geliştirmek okumak değil ezber yapabilen her insan senin yaptığını yapar. Okumamış kendini geliştirmiş çok insan var şükür neyse ya sıkıldım ergen sandım da cevap verdim soruya kaç yaşında insana öğreticek halim yok. İyi günler
Soran+1 yılSen ilk önce hoslanti ile aşk arasındaki farkı öğren gel bana yorum yap olur mu neyse daha fazla cahil ile ugrasamiycam by
- +1 yıl
Cahile kim laf anlatabilmiş ki ben anlatayım. Cidden tüm insanlığımla söylüyorum eksiksin kendine zaman ayır karşındaki insanları dinlemek yerine kendi vericeğin cevabı düşünme bu sana bişey katmaz
Soran+1 yılAy senin demenle cahil oldum şimdi oyuzden üniversite bittirmis biriyim degilmi kiskaniyorsun Allah bilir ne mezunusundur ki gelmişsin bana laf ediyorsun ☺️çok çalış seninde olur canım
Soran+1 yılŞimdi git üniversite sınavlarına çalış bol bol puan al olur mu 😂😂😂gelmiş iki üniversite okuyan birine cahil diyor sen git önce kendini gelistir sonra bana laf et olur mu benim donemim çoğu zaman okumak ile geçti canım şimdi kendime zaman ayırıyorum
Soran+1 yılAyrıca üniversite okumak okadar kolay bir şey değil ilk sen önce bunu öğren olur mu öyle herkesi üniversite yerleştirmiyorlar kendimi gelistirmisim ki Allah zeka vermiski okumuşum boş boş konuşuyorsun sanki bedava veriyorlar diploma herkes diploma almıyor bunu öğren sen önce hiç okumamissin belli bedava diploma aldıklarını sanıyorsun yazık...
- +1 yıl
Beykent üniversitesi Uluslararası ilişkiler mezunuyum 10 yıl oldu biteli. Sen karşındaki insanlan hakkında bilgin olmadan konuşacak kadar cahilsin işte kabul et. Senin gibi okumuş cahiller öğretmen doktor mühendis oluyo maalesef. Ne bekliycen bu cahil öğretmenin yetiştirdiği öğrencilerden. İnsan sevmeyen doktor kaynıyor hastaneler yaptığı muameleden anlarsın zaten. Sana hayatında mutluluklar dilerim
Soran+1 yılDiplomamı heralde para verip almışsın üniveriste okumanın zorluklarını bilmen gerekirdi diye düşünüyorum ama tabi sen parayla aldığın için diplomani 😂 bedava geçiş yaptığın için sende herkesi kendin gibi
cahil sanıyorsun yazık...
Soran+1 yılOkuduğun okuldan belli ücretli okul ne beklersin 😂😂😂devlet okuluna kolaysa gir bakalım puanın ile görelim
- +1 yıl
La cahil git bakiym parayla al hadi
- +1 yıl
Devlet okulunu bitirmekten kolay ne var şu hayatta? Adamın umrumda değilsin. Özelde adam seni bırakmak için elinden geleni yapıyor para kazanmak uğruna
Soran+1 yılParayla alınan diploma seni zekimi yapıyor sanıyorsun beyinsiz babanın parasıyla okumussun işte buna okulmu diyorsun sen herkes para verip okuyabilir ama herkes derece yapıp yüksek puan alıp okuyamaz hadi git işine parayla aldığın diplomayla hava atmaya devam et ezik
Soran+1 yılDevlet okuluna girmek için belli puan almak gerekiyor öyle kolay değil kazanması binturlu sınavına giriyorsun öyle sizin gibi parayı verip okumuyoruz 😂evet şimdi seni anladık baba parasiyla okuyup gezmek kendini geliştirmek oluyormuş vay be biz boşuna seneler sınava hazırlanmışiz dirsek curutmusuz babadan paramız olması yetiyormus kendimi gelistirmek için
- +1 yıl
Herkes bilirki özel okullar daha iyi eğitim verir . Okul okumak değil konu işte cahil böyledir olayı başka yere çeker yine sıkışınca daha başka yere yani laf anlamaz bildiğini sanar. 1 delille 40 âlimi yendim 40 delille 1 cahili yemedim.
Soran+1 yılCahil kim belli oluyor pardonda sabahtan beri bana saldırıyorsun cahil insanlar köpek gibi saldırır senin gibi kim cahil olduğu belli oluyo
Soran+1 yılKendini geliştirmiş insan ilk önce saygılı olmayı öğrenin senin gibi saldirmaz demeki daha çok kendini geliştireceğin şeyler varmış şimdi git kendin ilk önce insan olmayı saldırmamayi öğren sonra bana laf at
- +1 yıl
Cahile cahil demek saldırmak mı mk ağzımı bozma sebebim sen bozdun diye köpek yavrusu
Soran+1 yılAl işte bak cahil kim olduğu belli kendini gelistirmis insan yeni fikirlere açık olur senin gibi kafası dar olmaz ağzı senin gibi bozuk olmaz
Soran+1 yılBeykent üniversitesi okumuş birine bak sen ya ağzı bozuk fikirlere kapalı 😂 komik alay oluyorsun konuştukça batiyorsun lütfen sus yeterince batın zaten üniversite adıni kirletin
- +1 yıl
Hahaha hak edene küfürde ederim hakkını da veririm hak yemem :) mk
Soran+1 yılSenin gibi cahiler eder doğru bildin 😂
- +1 yıl
Cahillik değilki hak ediyosn fazlasıyla içimden geçen yani
Soran+1 yılHahahahhahajha cahil olmayan insan nedir biliyormusun ilk sen onu öğren sonra bana laf sokusturmaya devam et cahil olmasan birkere küfür etmezsin ve saldirmazsin kendini ifade ediyor olurdun demeki kendini ifade etmekte zorlaniyorsun demek oluyor kendini geliştirmesi gereken sensin yavrum be ilaki laf sokmak istiyorsa olsaydın Altan iğneleyici laflar sokardin terbiyeni bozmazdin iğneli laflar sokamiycak kadar kendini geliştirmişsin yazık acıyorum sana Beykent üniversite mezunu hahahahhahahahahhahahahah daha laf sokmasını beceremiyorsun zekiymis güleyim Altan alta
Soran+1 yılHa birdaha bana laf sokmak istiyorsan önce kendini gelistir köpek gibi saldırmamayi küfür etmemeyi güzellik ile laflar sokmayı öğren sonra benimle iletişime geç olur mu yavrum ben böyle aşağılara düşmüş ağzı bozuk ezik biriyle tartışmayı sevmiyorum
- +1 yıl
Laf anlattım anlamadın saçma saçma yerlere çektin konuyu ee daha. yanağından öpim de napim
- +1 yıl
Oha KS bu nasıl sansür otomatik optü sistem
Soran+1 yılAy tipim değilsin tartışmak için aşağılara düştün kendini gelistir hatta kendini geliştirmeden önce bir psikolog gitmeyi ihmal etme olur mu aman aman insanlara saldirirsin şimdi sen ilaçla bir sakinleş düşün taşın sonra benim ile muhatap olursun olur mu şekerim
- +1 yıl
Hahaha bi yerine kymştm site otomatik öptüm yazdı :)
1 seneden fazla sürüyor
08 Yorumla
Soran+1 yılSeninki benden fazlaymış ben gene iyimisim
Soran+1 yılOnlar daha çok erken bırakıyor emin ol 😂ben geç baglaniyorum ama birakamiyorum
Soran+1 yılGeç baglandigimiz için hep iyi yönlerini fazla görüyoruz kötü yönlerini sonradan görsek bile iyi yönü baskın oluyor
Soran+1 yılTecrübeliyim ne zaman baglanirsan erkek o zaman sana gerçek yüzünü gösteriyor ama geçmiş oluyor sen iyi yönlerini görmüş oluyorsun
+1 yılPek bağlanabildiğim söylenemez.
01 Yorumla
Soran+1 yılEn guzeli
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. 1 dakika
01 Yorumla
Soran+1 yılAyran gönüllük
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. 0 saniye
04 Yorumla
Soran+1 yılEn erken birakanda sen olursun
Soran+1 yılOzaman başka kanka
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1 sene en az
015 Yorumla
Soran+1 yılSeninki fazlaymış benimki yine iyi
Cevap sahibi+1 yılHer kıza güven olmuyo ki haksız mıyım ama dlslcp
Soran+1 yılYani orasida doğru
Soran+1 yılAma baglandigimida en çok biz birakamiyoruz
Cevap sahibi+1 yılBen de bırakamıyom bak mesela bi kız vardı sanaldan konusuyoduk amaç sevgililik değildi ama ben de bırakamamıstım onu
Cevap sahibi+1 yılİlla sevgililik değil arkadaşlıkta da çoğu şeyde öyle o kız mesela hala aklımdadır dkaldlfogo unuttum ama
Soran+1 yılBende ayni beni anlatmissin
Cevap sahibi+1 yılSende mi sanaldan birine alıstın😅😂
Soran+1 yılYok Real benimkisi 2 buçuk yıl sürdü ama toksik iliski
Cevap sahibi+1 yılAma reelden alıstıgım cok yok ya reelden cabuk unutuluyo
Cevap sahibi+1 yılUnutulur valla yeni birisini bulduktan sonra aklına bile gelmez inan
Soran+1 yılAaaa bende ters sanal çok çabuk unutuyorum sanal baglanamiyorum uzaktan biriyle sevgili olmuştum 5 kere buluştuk sevdim ama baglanmadim ona karşı uzaktı çok bulusamiyorduk onu hemen unuttum ama ilk ciktigimi zor unuttum son ciktigimda ayrılsak zor unutturum bununla yaşantım çok fazla çünkü
Cevap sahibi+1 yılOda var tabi ama ben sanaldakileri ciddiye almıyorum ya çok. Tecrübe oldu. Şöyle ki kız farklı ildeydi ama ona rağmen bi anda samimi olduk sürekli bana foto atar falan oldu sohbeti akıcıydı resim falan atar beni etkilerdi fşsiğdğvpg. Bu yüzden alışmıştım şimdi öyle bi kız sanaldan arasam bulamam bence
Soran+1 yılOnu bilmiyorum bana sanal işlemiyor birisiyle konuşurken başkasıyla da konuşuyorum nasil olsa realde ikimizden biri begenmiycek bizi
Cevap sahibi+1 yılAynen ama sanaldan konu sürekli farklı yerlere gidiyor bu yüzden ciddiye alamıyorum ben aşk çıkmaz sanaldan bence konu sapıtılıyo hep
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler