Aşk İlişkileri Yeniden Nişanlanmak ve Evlenmek İçin Bayramdan Sahalara Geri Dönme Kararı Aldım. Haydi Vira Bismillah. Bu Hatunu Nasıl Bulabilirim? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Allah utandırmasın. Güncellemeler+1 yıl Güncel Yeniden Nişanlanmak ve Evlenmek İçin Bayramdan Sahalara Geri Dönme Kararı Aldım. Haydi Vira Bismillah. Bu Hatunu Nasıl Bulabilirim? Cevapla Nişan Soruları Evlilik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
rovingeye48 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Dayi boyle yazma abaza gibi algilaniyo sahalara dondum filan hayirdir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne abazası ne dayısı... Kim algılarsa algilasin, umrumda olmaz. Herkes kendine baksın. Millet çok mu matah? Yorumla Soran +1 yıl Üstelik, dayı senin annenin kardeşidir, ben değilim. Yorumla
aicha_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ohoo ben de düğün yapıcan sandım daha kız yokmuş ortada 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Ben nikahtan döndüm güzelim Yorumla aicha_ +1 yıl Dönmüşsün işte ne bir daha giriyorsun o işlere Yorumla Soran +1 yıl Niye girmeyeyim ki... Hayatımı bir insanla paylaşmak istiyorum. Karşıma bir kere yanlış kişi çıktı diye karalar bağlamam ki. Yorumla aicha_ +1 yıl Pişman olucaksın soraa 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Hayat kısacık, öyle veya böyle geçer gider. Fakat bana yoldaş olacak bir kadına tüm ömrümü veririm. Yeterki o bana yoldaş olsun. Yorumla aicha_ +1 yıl Diyosun vay be 😒 Yorumla Soran +1 yıl Daha önce de sevdim bir kadını hem de çok sevdim, ancak beni üzeceğini anladığım için vazgeçtim. Şimdi artık yeni arayışlar zamanı. Yorumla aicha_ +1 yıl Bulursun umarım Yorumla Soran +1 yıl Bulacağım inşallah. Bu hayatta herkes çiftini bulsun. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Arayan istediğini bulur haci 😂relaxx 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Bulacağım zaten. Yorumla Soran +1 yıl Nikaha ramak kala bitti bu iş diyen birisiyim. Yeni arayışlara başlıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hep merak etmişimdir nikaha bir kac saat kala vazgeçmeyi. nasıl bir duygu? Yorumla Soran +1 yıl Ben birkaç saat kala değil, bir ay kala vazgeçtim. Felaket ötesi bir duygu. Yorumla Soran +1 yıl Hiç tavsiye etmem, ancak bir istisnası var bunun. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm ama kimse altinda bir neden olmadan bir ay kala vazgeçmez hayırlısı olsun. Yorumla Soran +1 yıl Sağlam nedenlerim vardı ve bir anda ağzımdan dökülüverdi sihirli sözcükler: Nişanı bozuyorum...Sevdim mi evet sevdim hem de çok sevdim. Ancak bu sevgi benim karartacak bir sevgi olmamalı, buna izin vermem dedim ve yoluma devam ettim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En iyisini yapmışsin 👍ileride mutsuz olacağın bir evlilik yapmaktan daha iyidir. Yorumla Soran +1 yıl Aslında bir insanı sevebilmeyi seviyorum. O zaman kalbimin attığını hissediyorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pişman oldun mu peki hiç Yorumla Soran +1 yıl Asla pişman olmadım. Fakat bir kadını yeniden deli gibi sevmeyi özledim ve bu duygu beni yeni arayışlara itmeye başladı bile. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne güzel verdiğin kararın arkasında durman👍 Yorumla Soran +1 yıl Hayatı sevmek gerekiyor. Allah, herkese birer ömür yoldaşı versin. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Amin inşallah 👐 Yorumla Soran +1 yıl Samimi ve içten bir insan olduğunuz anlaşılıyor. Allah, baht güzelliği versin. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler 👍 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Dul musun 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hayır, nişan bozdum. Yani bekar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne zaman bozdun nişanı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ve neden bozdun Yorumla Soran +1 yıl 4 ay önce nişan bozdum. Önemli gerekçelerle nişanı bozdum. Zira evlilikte anlaşma olmayacağını anladım. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha yeniymis ya bekle biraz bence acele etme yeni bir ilişki için Yorumla Soran +1 yıl Çivi çiviyi söker güzelim. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Dayi boyle yazma abaza gibi algilaniyo sahalara dondum filan hayirdir
Ne abazası ne dayısı... Kim algılarsa algilasin, umrumda olmaz. Herkes kendine baksın. Millet çok mu matah?
Üstelik, dayı senin annenin kardeşidir, ben değilim.
Ohoo ben de düğün yapıcan sandım daha kız yokmuş ortada
Ben nikahtan döndüm güzelim
Dönmüşsün işte ne bir daha giriyorsun o işlere
Niye girmeyeyim ki... Hayatımı bir insanla paylaşmak istiyorum. Karşıma bir kere yanlış kişi çıktı diye karalar bağlamam ki.
Pişman olucaksın soraa 🙄
Hayat kısacık, öyle veya böyle geçer gider. Fakat bana yoldaş olacak bir kadına tüm ömrümü veririm. Yeterki o bana yoldaş olsun.
Diyosun vay be 😒
Daha önce de sevdim bir kadını hem de çok sevdim, ancak beni üzeceğini anladığım için vazgeçtim. Şimdi artık yeni arayışlar zamanı.
Bulursun umarım
Bulacağım inşallah. Bu hayatta herkes çiftini bulsun.
Arayan istediğini bulur haci 😂relaxx
Bulacağım zaten.
Nikaha ramak kala bitti bu iş diyen birisiyim. Yeni arayışlara başlıyorum
Hep merak etmişimdir nikaha bir kac saat kala vazgeçmeyi. nasıl bir duygu?
Ben birkaç saat kala değil, bir ay kala vazgeçtim. Felaket ötesi bir duygu.
Hiç tavsiye etmem, ancak bir istisnası var bunun.
Hmm ama kimse altinda bir neden olmadan bir ay kala vazgeçmez hayırlısı olsun.
Sağlam nedenlerim vardı ve bir anda ağzımdan dökülüverdi sihirli sözcükler: Nişanı bozuyorum...
Sevdim mi evet sevdim hem de çok sevdim. Ancak bu sevgi benim karartacak bir sevgi olmamalı, buna izin vermem dedim ve yoluma devam ettim.
En iyisini yapmışsin 👍ileride mutsuz olacağın bir evlilik yapmaktan daha iyidir.
Aslında bir insanı sevebilmeyi seviyorum. O zaman kalbimin attığını hissediyorum.
Pişman oldun mu peki hiç
Asla pişman olmadım. Fakat bir kadını yeniden deli gibi sevmeyi özledim ve bu duygu beni yeni arayışlara itmeye başladı bile.
Ne güzel verdiğin kararın arkasında durman👍
Hayatı sevmek gerekiyor. Allah, herkese birer ömür yoldaşı versin.
Amin inşallah 👐
Samimi ve içten bir insan olduğunuz anlaşılıyor. Allah, baht güzelliği versin.
Teşekkürler 👍
Dul musun
Hayır, nişan bozdum. Yani bekar
Ne zaman bozdun nişanı
Ve neden bozdun
4 ay önce nişan bozdum. Önemli gerekçelerle nişanı bozdum. Zira evlilikte anlaşma olmayacağını anladım.
Daha yeniymis ya bekle biraz bence acele etme yeni bir ilişki için
Çivi çiviyi söker güzelim.
Rüyanda
Ne kadar önemli