Beraber a101 'de çalıştık. Tüm gün kasadayım. Kapanışta bana mağazayı topla, skt kontrolü yap. Paspas at. Ve kasanı hesapla dedi. Meğer kendi islerini de yaptrms. Bir şey desem yazık sanaag , yazık kafana ergence konuşmaları var. İş kazası geçirdim ve ayağımdan 2 buçuk tonluk akülü pikab geçti. Ameliyat oldum. Ayağıma vida takildi. Him tamm , hmm geçmiş olsun dedi
Güncellemeler
+1 yıl
Bölge sorumlusu sktli ürün görürsem , skt yapandan savunmasını alcam dedi. Bana dedi ki 1 haftalık elemnm bundan sonra sadece skt kontrolünü sen yapcaksn
Offf cok gecmis olsun ya 2.5 ton nedir ya dava et bence is hayatin bir yıllık en az yok bu süreçte sana maddi olarak destek sağlamak zorundalar birde ayağında engel olan bir sey varsa yürümeye onuda avukatla konus yüklü tazmina t alabilirsin
Tüm gün kasadayım. kasada isim bitince mağazayı topla , skt kontrolü , mop , paspas at , kasani hesapliycaksn ve ciksansn dedi. meğer benim market kapalinca sadece mop ve paspas atmm gerekiyorms
Ya o tür ortamlarda yükselmek icin çok farklı oyunlar çeviriyorlar ben a101 değil de bin e başvuru yapmıştım adam bildiğin yavsadı bana değişik bir yere götürdüler mülakat icin ölsen kimse sesini bile duymaz cok iğrençti kısacası
Tabi ki saçma sapan bir yer normal ortamda belki iki kelimeyi yan yana getiremeyecek olan insanlar sana emir veriyor ama sen mecbur kaldığın için sesin çıkmıyor bundan acı ne olabilir ki? Ben gittiğimde bu davranışlarından kaynaklı aradıklarında da gitmemiştim şimdi iyi ki bu kararı verdim diyorum açıkçası
Valla aynen öyle ben 6 aylık elemanken yardımcı olacaktım.. benim hakkım yendi. kız gıcıklıktan 1 aylık elemanı yanına yardımcı yaptı. gelms kız palet atms bana diyor ki kartonları topla. ben kartoncu muyum. topliycm dedim. diğeri bana çıngıraklı yılan diye lakap taktı. onun kuyruğunu koparalim
Değiştrdim. bu sefer pislik gitms ordaki mağaza sorumlusna sakın onu yardımcı yapma kaldıramaz dems. neyse ben çalıştım. bu sefer ordaki mağaza sorumlusu kullanmaya başladı. Gece 1 lere kadar magazadaydim. izin gününde bile arıyor. Kadın evli 2 çocuklu eski yardımcsiyla sevgili , çocuk her şey mağazada , ofiste kadınla kalıyor. ben yukarda palet , kasa , etiket ugrasyrm.
Ne desem bağırıyor. Bir şey göstermiyor. Yok su üstüne başına bak. Yok senin kapasiten çok düşük. Yaninda 1 aylık elemana yine seni yardımcı yapcm dems. kiz için diyor senin kapasiten çok yüksek.. herkesin içinde diyor ki şu ustune başına bak.
En son beni çıkmayacagimi anladi. hirszliktan attrdi. birde diyor ki konuş bolge sorumlusyla ben üniversite mezunuyum de. sorunlu çıkış vermeyin de dedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Offf cok gecmis olsun ya 2.5 ton nedir ya dava et bence is hayatin bir yıllık en az yok bu süreçte sana maddi olarak destek sağlamak zorundalar birde ayağında engel olan bir sey varsa yürümeye onuda avukatla konus yüklü tazmina t alabilirsin
Ben bunu o hoşlandığm çocuğa dedim. hım geçmiş olsun. hmm tamm dedi
Sallamıyor seni
Böyle bir durumda seven destek olur arar sorar deme
Tabi bir ihtiyacın var mi ya da yapabileceğim bir şey filan
Nasıl biri gösterms oldi
sevgili olunmaz kendi işlerini sana yaptırıp seni kullanmış
Birde diyor ki kadroya girmek için hepimiz senden memnun olması gerek. Utanmadan mağazadaki diğer çalışanlara bütün işleri ben ona yaptırdım demis
adam resmen seni kullanmış gerçi adam olsa kullanmazdı. ondan bırak sevgiliyi aynı yolda yurunmez
Tüm gün kasadayım. kasada isim bitince mağazayı topla , skt kontrolü , mop , paspas at , kasani hesapliycaksn ve ciksansn dedi. meğer benim market kapalinca sadece mop ve paspas atmm gerekiyorms
acemiliginden faydalanıp seni kulllanmış işte
Allah bildiği gibi yapsın asla hakkımı helal etmiyorum
etme zten hak hukuk önemseyen birisi olsa bunu yapmazdı. bunları yapıpta ustunede senle sevgili olmayamı kalkıyor bu kişi
Adam resmen kullanmis ya sevgili olmayi birak selam verilmez boylesine.
Allah bin türlü belasını versin
Adamda tabi
Gozunu ac fırsat verme boylelerine
Aynen öyle açtım gözümü
Bu a101 istanbuldaysa adresini ver ağzını burnunu kırayım o picn evladının
Resmen kullanms deme
adam ve ya insan olanla olur. bu ne insan ve ne de adam bununla hiç bir şekilde olmaz
Yazar msn bit
Öyle konuşalım
olur
böyle biriyle sevgili olmayı düşünüyosan bence de yazık kafana.
Çok aşırı ergen deme
ergen olmasını geçtim seni enayi yerine koyuyo kullandırma kendini onun işlerini o yapsın
Tüm hepsini yaptim. ofise çıktım. beyefendi sigara içip müzik dinliyor
Degil sevgili arkadas bile olunmaz
Birde mağazadaki arkadaşına diyor. her işi ona yaptırdım die
Seni resmen kullanmis karaktersiz
Adamsa tabi birde adamlık derler
Uzak dur böyle kaeaktersizlerden
Sağlam kullanmış seni ya
İse yeni gircektim. bana dedi ki eğer kadroya girmek istiyorsan hepimizin senden memnun olması gerek
Ya o tür ortamlarda yükselmek icin çok farklı oyunlar çeviriyorlar ben a101 değil de bin e başvuru yapmıştım adam bildiğin yavsadı bana değişik bir yere götürdüler mülakat icin ölsen kimse sesini bile duymaz cok iğrençti kısacası
Aşırı iğrenç bir ortamı var. okumams insanların kardeşim yükseldiği iğrenç hak yenen bir ortam
Tabi ki saçma sapan bir yer normal ortamda belki iki kelimeyi yan yana getiremeyecek olan insanlar sana emir veriyor ama sen mecbur kaldığın için sesin çıkmıyor bundan acı ne olabilir ki? Ben gittiğimde bu davranışlarından kaynaklı aradıklarında da gitmemiştim şimdi iyi ki bu kararı verdim diyorum açıkçası
Valla aynen öyle ben 6 aylık elemanken yardımcı olacaktım.. benim hakkım yendi. kız gıcıklıktan 1 aylık elemanı yanına yardımcı yaptı. gelms kız palet atms bana diyor ki kartonları topla. ben kartoncu muyum. topliycm dedim. diğeri bana çıngıraklı yılan diye lakap taktı. onun kuyruğunu koparalim
Yazık valla... Allah böylelerini bildiği gibi yapsın inşallah boşuna demiyorlar işin büyüğü küçüğü olmaz mobing her yerde mobing diye
Ben gidip bölge sorumlusna şikayet ettim. Neyms bunlar şakaymis. çıngıraklı yılan , o yılanın kuyruğnu koparalim demek şaka olur mu sencd
Yılanlı kolye ve yılanlı küpe aldı. baktim diğer kıza arılı ve kelebekli aliyor. neden o simge ne garazin var bana.
Çok tuhaf peki yer değiştirme durumun var mı çalıştığın yeri değiştirmek senin için de iyi gelmez mı sence
Değiştrdim. bu sefer pislik gitms ordaki mağaza sorumlusna sakın onu yardımcı yapma kaldıramaz dems. neyse ben çalıştım. bu sefer ordaki mağaza sorumlusu kullanmaya başladı. Gece 1 lere kadar magazadaydim. izin gününde bile arıyor. Kadın evli 2 çocuklu eski yardımcsiyla sevgili , çocuk her şey mağazada , ofiste kadınla kalıyor. ben yukarda palet , kasa , etiket ugrasyrm.
Ne desem bağırıyor. Bir şey göstermiyor. Yok su üstüne başına bak. Yok senin kapasiten çok düşük. Yaninda 1 aylık elemana yine seni yardımcı yapcm dems. kiz için diyor senin kapasiten çok yüksek.. herkesin içinde diyor ki şu ustune başına bak.
En son beni çıkmayacagimi anladi. hirszliktan attrdi. birde diyor ki konuş bolge sorumlusyla ben üniversite mezunuyum de. sorunlu çıkış vermeyin de dedi
Oha ya şaka gibi sende peygamber sabrı varmış nasıl dayansın bu kadar şeye tamam bunlar birer imtihan ama çok iyi dayanmışsın yemin ederim
Gerçekten öyle bir daha asla a101 e gitmiyorm
Yani büyük bir tecrübe olmuştur sana gitmemen senin için en hayırlısı olacaktır emin ol 😊
Kesinlikle ve su an a101 den çıktım. o kadar mutluyum ki
Rabbim güzel kapılar açsın inşallah sabrın sonu selamettir derler 💙💙
İnşallah amin
S et boş ver
Boş insan deme
Sana daha şimdiden böyle dsvraniyorsa ilerde nasıl davranır Allah bilir
Düşün iş kazasi geçirdim ayağımdan 2 buçuk tonluk akülü transpalet geçti dedim. hmm tamm dedi
Böyle insanlar zaten hep değer görüyor bizim gibi yürekten sevenler ortada kalıyor maalesef
Resmen banane ne halin varsa gör der gibi
Aynen öyle bence hiç muhattap bile olma
Yaramaz birde gülerek diyor ki hmmm🤣🤣🤣iyiyms
Takip edermisin sohbet edelim ozelden
Olunmaz
Gaddar deme
Yooo