EEski sevgilimden umut var mı?

Eski sevgilimle aram çok iyiydi bir anda küçük bir şey bahane edip gitti ben çabaladım ama bu sefer kırdı beni yarası var belli kendide de yaralarımı kimse saramaz diye gitme sorunu ben degildim sonra ben ona yazmayı kestim araya zaman girdi o gün doğum günüydü iyi doğdun yazdım sağol dedi iki gün geçti bana dediki hani son sözünü söyledin neden yazdın gibisinden bende kısa cevap verip geçtim bir gün sonra nasıl olduysa hiç git medigim bir yere dediki orada sınav sonuç kağıdını dusurmussun foto çekip attı bende dedim nasıl olur hiç gitmedim galiba kuzeni sınıfımda o almış bende tekrar yazdım dedim bu nasıl olur dediki "ne dediğini anlamadım falan ama ondan aldım istersen akşam vereyim sana"böyle dddi böyle konuştuk dedim belki kötü yapmışım dedim normal olabilir falan dedi iyi davrandı ve geçte yazıyordu bende dedim stresten de yapamıyorum falan dediki iyi tamam ben uyuyacam hadi byby bu neyapmaya çalışıyor anlamıyorum bir umut veriyor bir alıyor ya da ben mi yanlış anlıyorum bilmiyorumki
EEski sevgilimden umut var mı?