Herkesin sevgilisi olmuyor herkesin işi olmuyor herkesin sosyal hayatı olmuyor herkesin kendine göre aşamadığı sorunları vardır bunlar hayatin gerçekleri bunda trollük bir durum yok her insanın hayatı aynı değil biraz daha anlayışlı olmak lazım
Beni kimse anlamaz herkes yargılar dışlar aşağılar çocukluğumdan belli bu durumdayım hâlâ aynı sosyal hayatım zaten yok hep evdeyim burada takılıyorum ama burada bile kimse ciddiye almıyor beni bu gerçekle yaşıyorum ve sadece kendi kendimi anlıyorum
33 yaşına kadar dayandım zor evet yalnızım çaresizim mutlu değilim hep stres sıkıntı üzüntü bunalım hüzün ama böyle devam ediyor hayatım gençliğim hep böyle geçti çok sabrettim dayandım hep bunaldım sıkıldım hâlâ aynıyım ama elinde bir şey gelmiyor bu yaşıma kadar istesemde değişmedi artık bana imkansız geliyor bazı şeyler
Öyle bir imkanım yok sigortam bile yok para falan gerek öyle kolay olduğunu sanmıyorum ayrıca bana faydası olacağını da düşünmüyorum ben çocukluğumdan belli çekingen utangaç içime kapanık sessiz biriyim bu hiç değişmedi hatta yaşım ilerledikçe daha da ilerledi hayatım daha da mahvoldu herşeye geç kaldım hayatı kaçırdım gençliğim böyle geçti gitti kendimi hayata karşı zayıf güçsüz yetersiz hissediyorum hayata tutunamadım maalesef
Bu gerçekle yaşayan benim insanlarla zaten alakam yok toplumdan izole yaşıyorum troll sanan sanar çok da umrumda değil zaten kimse anlamıyor ki beni ve hiçbir zaman da anlamayacaklar böylece ölüp gidicem
Ama çocukluğumdan belli böyleyim yani düzelseydim bu yaşıma kadar düzelirdim demekki değişmiyor olmuyor yaşım 33 az değil ki iyice zorlaştı her şey benim için artık insanlar zamanla açılır ben daha da kapandım
Hastanelik bir şey yok öyle terapiyle ilaçla falan olacak bir şey değil çocukluk ve ergenlik kaynaklı olduğunu düşünüyorum bunun da telafisi mümkün değil
Ben sadece anlayış bekliyorum o kadar yani bazı şeyler değişmez beni kimse anlamıyor çoğu insan dışa dönük kişilik yapısına sahip ve içe dönük kişilik yapısına sahip olan insanları anormal olarak görüyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Kiz ne bu enerji eglenceli bi tipe benziyon cevaplar efsane
Çok teşekkür ederim modumu yükselttin valla temizlik canımı sıkmıştı😂
Erkek olsam ilgimi cekerdin pwpw tahmin et bakim simdi
Allah razı olsun 😂
Nevzat
Hayir bos kumeydi adi
😁
Ilk tek ve son elemanini bekliyoz bakalim
Aynen ben de 😂
Gonlumuze gore ve bunca yila beklemeye deger kisiler olurlar insallah o sansli kisiler temenni ederimki
İnşallah 😇
Can sıkıntısından uyumussundur ama et bakalim hadi 😄
Nilay
Maalesef tutmadı 😄 ferideydi
Xper kazanmaya çalışma mk
Lan ne alâka😂 3ü geçtim gerisi boş.
Fırat
Ben senin niye canın sıkıldığını tahmin edeyimmi
Etmesen iyi olacak gibi🙄
bilirsen şeyimi kesicem fkfkf dilimi
Fatmanur
cıksss ama nur var içinde dmcm
Yarısına kadar kesecen o zaman 😎
gitti 9 cm fölflf
Yav bırak😂😂
cjcjckckf nee fmfkfkf
Sallama da kes yarısını 😂
9 cm gdcek kalan dokuzla idare edebilicen mi clclc
Beni ilgilendiren bi durum yok sen düşün 😂
niye lez misin fmcmc
😂😂😂
Baba heteroyum ben be
İmkansız tatmin etmen
Çünkü olmadi
O kadar değil oldu tabi
Etsene tutturma ihtimalin yok 😁
Kübra
Güzel isim de yok bilemedin malese
Daha ilk sevgilim olmadı benim
Sen bana troll gibi geliyon😄
Değilim 33 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim kız arkadaşım olmadı seven de olmadı ne alaka troll anlamadım
Her yere yazıyorsun da dedim acaba dalga mı geçiyor
Bunda dalga geçilecek bir şey yok bu da benim gerçeğim her insanın hayatında eksiklikleri olabilir değil mi?
Evet olabilir hakkında hayırlısı
Herkesin sevgilisi olmuyor herkesin işi olmuyor herkesin sosyal hayatı olmuyor herkesin kendine göre aşamadığı sorunları vardır bunlar hayatin gerçekleri bunda trollük bir durum yok her insanın hayatı aynı değil biraz daha anlayışlı olmak lazım
Sakin
Sadece üzülüyorum kimse beni anlamıyor
Anlayabilecek birine anlattın mi? Psikiyatr falan
Beni kimse anlamaz herkes yargılar dışlar aşağılar çocukluğumdan belli bu durumdayım hâlâ aynı sosyal hayatım zaten yok hep evdeyim burada takılıyorum ama burada bile kimse ciddiye almıyor beni bu gerçekle yaşıyorum ve sadece kendi kendimi anlıyorum
Psikiyatr buradaki kişiler gibi değil yalnız. Ne demek anlamaz sen bi dene böyle daha ne kadar dayanabilcen
33 yaşına kadar dayandım zor evet yalnızım çaresizim mutlu değilim hep stres sıkıntı üzüntü bunalım hüzün ama böyle devam ediyor hayatım gençliğim hep böyle geçti çok sabrettim dayandım hep bunaldım sıkıldım hâlâ aynıyım ama elinde bir şey gelmiyor bu yaşıma kadar istesemde değişmedi artık bana imkansız geliyor bazı şeyler
Hemen şimdi randevu al bı Saniye vakit kaybetme
Öyle bir imkanım yok sigortam bile yok para falan gerek öyle kolay olduğunu sanmıyorum ayrıca bana faydası olacağını da düşünmüyorum ben çocukluğumdan belli çekingen utangaç içime kapanık sessiz biriyim bu hiç değişmedi hatta yaşım ilerledikçe daha da ilerledi hayatım daha da mahvoldu herşeye geç kaldım hayatı kaçırdım gençliğim böyle geçti gitti kendimi hayata karşı zayıf güçsüz yetersiz hissediyorum hayata tutunamadım maalesef
🤦🏻♀️ ya bı araştır netin var sonuçta. Böyle yaparsan tabii troll sanılırsin. Hiçbir şey yapmıyorsun ki kendin için
Bu gerçekle yaşayan benim insanlarla zaten alakam yok toplumdan izole yaşıyorum troll sanan sanar çok da umrumda değil zaten kimse anlamıyor ki beni ve hiçbir zaman da anlamayacaklar böylece ölüp gidicem
E hayırlısı olsun o zaman
Artık sağlığımda bozulmaya başladı senelerdir evde durmaktan güneşsiz temiz havasız yaşamaktan çöktüm iyice
E çık o zaman çık 🤦🏻♀️
Dışarı çıkamıyorum ki ben senelerdir eve kapalı yaşıyorum maalesef gençliğim eve kapalı geçti zamanla iyice içime kapandım
Anladım o yüzden yardım alman lazım ya işte 🤗
Ama çocukluğumdan belli böyleyim yani düzelseydim bu yaşıma kadar düzelirdim demekki değişmiyor olmuyor yaşım 33 az değil ki iyice zorlaştı her şey benim için artık insanlar zamanla açılır ben daha da kapandım
Sabır taşı mısın mübarek 😂 ara şu hastaneleri de bilgi al
Hastanelik bir şey yok öyle terapiyle ilaçla falan olacak bir şey değil çocukluk ve ergenlik kaynaklı olduğunu düşünüyorum bunun da telafisi mümkün değil
Sen düşünüyosun peki sen kimsin nasıl koydun kendine bu teşhisi 😪 senin kurtulmak isteyesin pek yok
Ben sadece anlayış bekliyorum o kadar yani bazı şeyler değişmez beni kimse anlamıyor çoğu insan dışa dönük kişilik yapısına sahip ve içe dönük kişilik yapısına sahip olan insanları anormal olarak görüyorlar
Bilemezsin çünkü yok
Ciğerimi yaktın
🚬🚬
Olur
Senin yok
Olarr
Safiye
Et hadi
Kübra
Cıks hiç olmadı
Et bakalım
Rabia