Büyü yapan kişiden nasıl intikam almalıyım?

Rica ediyorum, inanmayanlar ve saygısızlar lütfen görüş yazmasın. Sebepsiz yere oluşan morluklar, doktorun teşhis koyamadığı ağrılar, sabaha karşı uykuların bölünmesi, karabasanlar, ağlama krizleri gibi daha pek çok nedenden ötürü geçtiğimiz günlerde hocaya gittim. Ben daha hiçbir şey söylemeden suya bakınca kötü şeyler gördüğünü, ardından sevdiğim adamla ayrılmış olduğumuzu söyledi (sevdiğim birisi olduğundan bahsetmemiştim). Kaşık büyüsü yapılmış ayrılmamız için. Yaklaşık 1.5 sene önce sevdiğim adamla çok olaylı bir ayrılık yaşamıştık. Onunlayken onu çok sevmeme rağmen huzursuz hissediyordum kendimi. Sürekli tartışma çıkarıyordum ama bunu isteyerek yapmıyordum. Tıbbi olarak akıl sağlığım yerinde olmasına rağmen aklımı kaçırmış gibi davrandığımı hatırlıyorum. Sevdiğim adam beni her yerden engelledi, her ulaşmak istediğimde engel attı. Karşısına bile çıktım ama dinlemedi. Her şey güzel giderken bir anda bozuldu, hayatım boyunca ilk kez bir insan sevmişti beni belki de, onu da aldılar elimden. Üstelik ben o adamla pek çok şey yaşamıştım ve o benim için ilk sayılırdı. Canıma kıymaya bile kalkıştım, aklımı tamamen yitirdim o dönemler. Hâlâ iyi değilim. Şu an bu laneti kimin yaptığını bilmiyorum ama hoca Ramazan bittikten sonra büyüyü bozacak ve kimin yaptığını söyleyecekmiş. Sevdiğim adamın ise kalbi hâlâ bende olduğu için başka hiçbir işleme gerek kalmadan, sadece verdiği duaları okuduğumda döneceğini söyledi. Hoca zaten büyü yapmıyor. Muhtemelen bu kötülüğü de sevdiğim kişiye kafayı takan bir kız yaptırdı, çünkü beni arkadaşlarına anlatmış. Hatta WhatsApp grubunda bile benden bahsetmiş, okuduğum okulu bile söylemiş arkadaşlarına. Muhtemelen adımı da söylemiştir. Bunu duyan birisi yaptırdı büyüyü büyük ihtimalle ama kimin yaptırdığını hâlâ tam olarak bilmiyorum. Bulmak için elimden geleni yapacağım. 1.5 yılım heba oldu, günlerim ağlamakla geçti. Aylarca ağladım. 19. Yaşımın katiline bunu ödetmek istiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Lütfen bana "boş ver, unut gitsin" falan yazmayın. Bu çok büyük bir kötülük. Siz olsanız nasıl intikam alırsınız? Ne yapılmalı?
Büyü yapan kişiden nasıl intikam almalıyım?