Çook cicek aldım ve alıyorum. Bu hafta doğum günüm nedeniyle hediyeler ve çiçekler aldım kendimi çok mutlu hissediyorum. Bunlarda dogum günümde gelen yeni çiçeklerim 🥰😊
Bana doğum günlerimde babam çiçek alıyordu genellikle. Bu seneki doğum günümde ise uzaktaki amcam ve ailesinden saksıda çiçek geldi ve beklemediğim için hem çok şaşırdım hem çok mutlu oldum. Bence biz çiçeği değil de ince bir şekilde düşünülmeyi seviyoruz. Sana da illa ki ince düşünülmüş bir hediye gelmiştir. Sen de onları çiçek yerine say bence.
Kötü çocukların küfrüne bile bayılıp, efendi adamın çiçeğini kafasında paralayan milyonlarca kadının olduğu ülkemizde ne çiçeklere kıyarım ne de kimseye çiçek alırım. Çiçek dalında, ben yalnız yolumda mutluyuz...
Ben de almadım. Yani sadece bir kez üniversitenin ilk yılı sevgilim bir yerden bir çiçek koparıp bana getirmiş. Sadece o yani. Onu da saymıyorum. Buket şeklinde almadım.
Anneme çok aldım özellikle evde sadece 3 orkide var diyebilirim, bakımlarını yaparız ve senede en az 2 kere uzunn süre açarlar. Bir de bir hanımefendiye almıştım, mutsuz olmasın diye
Ben bir kere papatyadan tac ya da kupe yapilmanin cok moda oldugu zamankar hoslandigim kiz icin toplamistim o sayiliyir mu cocuktum al kendine tac yap diye
Ben kızın tekine aldım kız kezban çıktı. çiçegi görünce kaçacak yer aradı sonra be çiceği çöpe atdım kız belli zaman sonra çiçeğim nerde diye sordu bende çöpe atdim dedim bunu gercekten yasadim duygusal konularda hiçbir zaman dalga geçen tahammül edemiyorum. kız şimdi peşimde dolaniyo canım