Anaokulundan beri sevdiğim bi kız vardı?

Anaokuldan sevdiğim kız vardı Sonra olmayacağını anladığımda bıraktım peşini ama içimde hep duruyordu sonrasında belli dönemlerde küstük barıştık 1.5 yıla yakın konuşmamıştık sonra bana istek attı bende hemen mesaj attım daha sonra konuşmaya başladık ama erkek arkadaşları çok vardı yani her gün biriyle içiyordu ben toplulukla olanları biliyorum bilmiyorum biriyle baş başa buluştumu biriyle tanışmak için buluştuğunu biliyorum kız çok yakın arkadaşım olmasına rağmen yani onu seviyordum ama bu süreç içersinde arkadaştık sürekli uyardım bu konuda artık zarar görmeye başlayacaktı çünkü zarar görmeye başlayacaktı tabiki kimsenin hayatına karışamam ama sonrasında yanımdan geçerken selam vermeden geçti ben aradım yine çok uzaklaşmadan sadece el sallayıp gitti bunu sonrasında bunu yine yaptı ve bende konuştum sonrasında hiçbir şey olmamış gibi bana ben senin yerinde olsam bir şey yapmazdım dedi bende konuştum 2 gün daha sonra engelledim çok yıpratmıştı beni bu davranışı bana ayıracak 15 dakikası bile olmaması üzücüydü 1 ay sonra aradı beni konuştuk hala kızgındım ama özür diledi yaptıklarının yanlış olduğunu falan ama gerçekten anlamış gibiydi ama flörtüm var vs dedi ve sinamaya gidelim dedi buluşma günü bahane buldu bir kaç defa daha yaptı bunu ama beni evinede davet etti daha sonra ben sevdiğimi söylemeye karar verdim ve söyledim sana aşığım dedim oda bu çok güzel falan yazdı neden daha önce söylemedin vb sevinmişti karşılıklı gibiydi dahada yakınlaştık 1 aydır ama hala sevgili olamadık sizce ne yapmalıyım?
Anaokulundan beri sevdiğim bi kız vardı?