Aklı başında biri nolursun bana yardimcı olsun düşük tehlikem var?

Birini çok sevdim 2 yıl ailem ve onun arkadaslari yuzunden zar zor birlikte olduk cok cabaladik pes etmedik ama o arkadaslarina uydu beni cok kırdı belki aldattı ama ilk aşkımdı çok masumduk yaptiklarini sindiremedim bu olaylardan sonra bende mecburen ailemi karsima almamak ve üzülmemek unutmak icin elimden geleni yaptım yeni biriyle tanistim çok zengin yakışıklı beni çok seven biriydi ailemde onaylıyordu sever gibi oldum her açıdan yeterliydi evlendik sevdim sevicem diye zaman gecti eski sevgilimde arkadaslarina uyup igrenc bi hayata mahkum olmustu bunu gordum dahada sevmek istedim evliyiz şu an 3 ay boyunca eli elime degmedi bi gece birlikte oldum 1 hafta önce hamile oldugumu ögrendim cok mutlu oldu aldirmak istedigimi soyledim hüngür hüngür agladi ama elim her karnima gittiginde her gozumu kapattigimda onunla olan hayallerimiz geliyor gözümün önüne isim bile dusunmustuk geçenlerde karsilastik bi arkadasi beni gordu konustuk nerden böyle diyince hastaneden dedim neden dedi hamileyim dedim gozleri doldu arkami dondum kenara gectiler hüngür hüngür agladigini gordum o guclu adam cocuk gibi agliyodu unuturum sandim unutamadim eşim beni çok seviyor bakinca harika bi hayatimiz var luks ev arabalar hayallerdeki hayat gibi herkes bize ozeniyor seviyor beni deliler gibi hergece aglayarak bana sariliyor arada bi içim gidiyo karsilik veriyorum dunyanin en mutlu insanı o oluyo sanki ama aklima o geliyor hayallerimiz yasadiklarimiz ve en cokta yasayamadiklarimiz içim acıyor bazende eşime haksizlik ettigimi dusunuyorum ediyorumda zaten ailemin istedigi olsun diye kosulsuz sevileyim diye belkide ikimizinde hayatini mahvettim anneme anlatmak istedim sakın bu konuyu bana açma diyor arkadaslarim desen anlatsam anlamazlar boş ver der geçerler napicam bilmiyorum düşük tehlikem var ve stres yasak ama ben bunu çok takıyorum
Aklı başında biri nolursun bana yardimcı olsun düşük tehlikem var?