Sevgilim benden ayrılmak mı istiyor?

3 yildır uzak mesafe iliskisi yasiyorum ama cok sık gorusuyoruz bundan 1 bucuk ay oncesine kadar aramiza hic 3. Kisiler girmedi ama 1 bucuk ay oncesinde ben birine numarami vermistim bi erkege ama hicbir kotu niyetle vermedim allah biliyor oda buna cok sinir olmus eski kiz arkadslarini falan arayip onlarla bulusup bana 4 ayri kizla cekilmis fotograflarini falan atti kendi kendinede sunu demis ben eger bunca seyden sonra ona yazarsam seviyodurum yazmazsam sevmiyodurum demis neyse bu o fotograflardan bi kac gun sonra bana yazdi yine aptal gibi barıştim ama hep soguktum bi turlu ısınamiyordum oda ben boyleyim diye ya da soguk davrandigimi hissettigindenmi neyden bilmiyorum kendini geri cekti asiri ilgisizdi surekli bahaneler bulup benle konusmuyordu bende ustune gitmedim kendi haline biraktim iste dün dediki bu boyle gitmez bizim 3 yilimiz gecmis bizim bu iliskiyi duzene sokmamiz lazim olmuyo boyle dedi ama ben samimiyetine inanmiyorum kanim bi türlu ısınmıyo ona hep yaptiklari aklima geliyor sizce ne yapmaliyim ya da beni gercekten seviyormu sevmiyormu?
Sevgilim benden ayrılmak mı istiyor?