yemin ederim ki çok ykışıklılar ama bana bakarlarmı emin olamıyorum. biri 2 metre yeşil gözlü esmer tamammı kızlarla düştük hepimiz resmen. çocukları hemen aramıza aldık ama bakarlarmı ki bana? 1.68 im kumralım güzelimde ama çok yakışıklılar. biriyle evlensem daha bişi istemem o derece
Güncellemeler
+1 yıl
neyse arkadaşlar Allah tan dininde imanında bir eş istemek daha mantıklıca. yakışıklılık ekmek kazandırmıyor ya da hayatımıza bir şey katmıyor. çocukluk yaptım iyi günler.
@fatoşşist kıyaslamdım erkekler Ukranyalı kızlar hakkında konuşunca namus timsali olan tc kadınları vardı. Gelmesinler diyen :d Ve beni engellemiştim tekrar engelle denk gelmiyelim
soran bacım adam dediğin şu tipiyle Türkiyedeki kızlara tipsiz diyor. hayr yakışıklı olsa anlayacam da değil yahu. Ortalamaya bile yetişemez. kalkıp kızlara laf söyleyecek son kişilerden.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Suryeli olsa defol gidin derdiniz ama bi de erkeklere laf atarlar csfsfsf
işyerinde suriyeli varda ne blm. ukaynalıların bi farkı oluyor. istemesende kalbin eriyor duygularını yönetemiyosun abii
araplarla ukraynalıları kıyaslamak nasıl kafadır ya 😂😂😂 ikisini de millet olarak sevmem ama arada yuh kadar medeniyet ve tip farkı var.
@fatoşşist kıyaslamdım erkekler Ukranyalı kızlar hakkında konuşunca namus timsali olan tc kadınları vardı. Gelmesinler diyen :d Ve beni engellemiştim tekrar engelle denk gelmiyelim
bakmazlar. baksa da göremezler boy farkndan 😂😂😂😂 bu arada ben de 168'im
normal, genlerini taşıdıklar erkekler malum 😂😂😂
mesela senin genini taşıyan bir kadın nasıl olabilir ki ya da sen kadın olsan ne olurdun ki bu tiple 😂😂😂😂
ahaha ortalama Türk erkeklerinin yanına bile yaklaşamazsın. Doğruya doğru.
ya tamam tipimizi biz seçmedik deme öyle.
@Chiqi yakışıklısın sen boş ver
Soran Chiqi'nin pembe nikisin galiba 😂😂😂
yok bir an kötü hissettim. adamın kötü denilecek bir tipi yok yanlış düşünmesin
neler neler var dünyada
soran bacım adam dediğin şu tipiyle Türkiyedeki kızlara tipsiz diyor. hayr yakışıklı olsa anlayacam da değil yahu. Ortalamaya bile yetişemez. kalkıp kızlara laf söyleyecek son kişilerden.
haklısında biz o seviyeye düşmeyelim. hatasını kendi anlasın. dimi? susmamız en büyük cvp olur
Chiqi kudurma istersen yüzüne tükürür müşmüş. ortalamının yakınından bile geçmezsin foto değiştirerek kendini zorla kabul ettirmeye çalışma. kalkıp milleti eleştirecek son kişisin.
konuş bakalım ne kaybedeceksin ki kazanırsan senindir kaybedersen zaten senin değildi :D
Verecek misin bebeğem 😏
evlenirsek hergün istisnasız
Her gün , okadar isteklisin yani? Sen de baya fanteziler var o zaman bebeğem 😏
Herkes yürüdü sana dimi bebeğem 😏
Neden bakmasınlar
@Chiqi erkekler sütten çıkmış ak kaşık zaten
@Chiqi ne demek istiyon abi ya
:D seni anlıyoruz.
Tamam
dikkat et
neden
aşık olmayasın