Amacı ne? bu işin sonu nedir?

2 yıllık bir ilişkim vardı geçtiğimiz pazartesine kadar. Özet geçeceğim. İki tarafın da haklı ve haksız olduğu yerler vardı, benim haksız olduğum kısım kız arkadaşımı biraz darlamak oldu , onun ise sürekli hatalar yapıp sürekli defalarca benden ayrılması engellemesi sonrasında pişman olup gelmesiydi. Her neyse geçtiğimiz pazartesi bir olay yaşadık anlatsam çok uzun ve önemi yok olayın, onu artık çok darladığımı bıktığını vesaire söyledi ayrıldı işte ağladı ve bende aynı şekilde gece sokakta oturduk ağladık. Gerekirse kalbime taş basarım ama yine de artık olmaz bitti vesaire sakın karşıma çıkma dedi. Hem sinirli ve hem üzgündü. 2 yıllık sohbeti, tüm fotoğrafları ve bize ait her şeyi gözümün önünde sildi. Tüm hesapların şifrelerini ve beni, arkadaşlarımı ailemi her yerden engelledi. Ertesi gün kapısına gittim, haklısın dedim böyle böyle yapsam her şey daha güzel olabilirdi.. çok kısa kesiyorum. Ben anlattıkça o ağlamaya başladı ve neden daha erken demedin bunları artık yok bitti falan dedi ve gitti. Ertesi gün yine gittim uyuyamadım çok üzgündüm sürekli ağlıyor ve ona ihtiyaç duyuyordum. Beni tersledi vesaire ve gitti. Akşamı whatsappdan engeli kaldırmıştı ne o ne de ben yazdık. Ertesi sabah ise instagramdan ve attığı tüm engelledi kaldırmış, numaramı tekrar kaydetmişti. Annesinden attığı engeli de kaldırdı. Anlam veremedim. Ne yapmaya çalışıyor? Amacı ne? Her defasında her ayrılmasında onu affettim ve ben hiç ayrılmadım. Sadece çok açık giymemesini ve erkeklerle takılmamasını istedim. Gerçekten bitti sanki.. hayatımdan hayatım çıktı adeta. Sadece varlığını biliyorum. Ne dokunabiliyor, ne görebiliyor ne de koklayabiliyorum. Ona o kadar aşığım ki… hiçbir şeyi silmedim, silemedim. Dediğim gibi çok kısa kestim elimden geldiğince, çünkü gerçekten uzun olay.
Amacı ne? bu işin sonu nedir?