Sosyal medyadan sevgilim var ama kameradaki gibi gözükmüyor?

Sosyal medyadan tanıştık sonra bana hiç fotoğraf atmıyor du sürekli gördünya diyor du gördüğüm fotolar da 10 sene önce çektiği fotolar Allah var o zamanlar çok yakışıklıymış ama sonuç olarak şimdi nasıl gözüküyor insan merak ediyor neyse ben mal gibi bununla sevgili oldum sonra fotoğraf attı iyiydi.. İlk görüntülü konuşurken şok oldum çünkü fotolardan alakasız biriydi neyse... görüştük ve çok farklı biri geldi yani kandırılmış gibi. Hissettim aynı kişiydi ama çok farklıydı zaten instegram dan konuşuyor duk yüzüne sürekli efekt koyuyor du kaldır dediğimde kızıyor du kaldırmıyor du felan yani bende bazen efekt koyuyor dum ama ben zaten güzelim efekt koysam ne yazar görüştüğümüz de ben maske felan takmamıştım o takmıştı indir diyor dum indirmedi felan sanki utandı gibi fotoğraf bile çekinmedik tamam benim onu beğenmemem den felan korkuyor olabilir diye düşünüyorum ama asla kabul etmet sürekli ben kendimi yakışıklı hissediyorum söyleyim böyleyim canım fotoğraf atmak istemiyor canım efekt siz konuşmak istemiyor böyle diyor sürekli yani madem öyle düşünüyor sun neden fotoğraf atmaktan bu kadar uzaksın maske indir miyor sun efekti kaldırmıyor sun.. Çok sinirimi bozuyor yani soğudum. Soğuycam az kaldı. Bide ben annemgile felan görüntülü konuşurken aldığım sesleri göstermiştim Allah bilir annem gerçek halini gördüğünde ne diyecek... Bomboş bi ego yakışıklıyım ama asla fotoğraf atmam efekt siz konuşmam... Neyse aramızdaki ilişkiyi de bi görseniz çok iyi anlaşıyoruz yani şu saçma gelgitler şüpheler değişik düşünceler olmasa tak yüzüğü o derece... Yani size diyeceğim benim gibi mal mal haraketler yapmayın sevgili Olmadan önce görüşün istediğiniz kadar iyi anlaşın deli gibi sevin görüntü çok önemli.. Evet benim ibretlik hikayem bu kadar dı teşekkürler...
Sosyal medyadan sevgilim var ama kameradaki gibi gözükmüyor?