Dengesiz biriyle nasıl baş edilir?

Biraz uzun olacak, ben bir yerde garsonluk yapıyorum ordaki çalışan ablanın oğlu beni görmüş beğenmiş annesiyle haber yolladı konuşalım mı? diye ben ilk başta istemedim, beş altı kez sordurunca bende olur dedim. Konuşmaya başladık bir süre, daha sonra bir anda benden uzak durmaya mesajlarıma çok geç yazmaya başladı. Bende bu durum beni yoruyor böyle olmaz diye mesaj attım bundan sonra kaldığım yurdun marketine gelmiş ki yurt şehrin dışında ne işin var orada bana haber vermesi gerekmez miydi? Onu da bilemedim ama neyse o günün akşamında ben onu gördüğümü söyledim bana gene geç cevap verdi. Akşama konuşalım dedi. Bana yaptığı açıklama şu ben kendimi flört gibi hissettim kusura bakma yanlış hissetmişim dedi. Ben bi şaşırdım ondan öncede buluşalım dediğinde bende olur dedim buluşma yeri okey oynamakmış bana saçma geldi, insan ilk buluşmada okeye mı gider? Sonrasına gidilir zaten ama ona göre ilk buluşma yalnız olmak saçmaymış. Bende saygı duydum hiç buluşmaya gerek yok diyip komple bitirdim. Ama hala aklımda takıldım bir an şimdi ne yapacağımı bilmiyorum çalıştığım yere geliyor sürekli aklım karışıyor. Yeni insanlar tanımalı mıyım yoksa ona tekrar mesaj atmalı mıyım?
Dengesiz biriyle nasıl baş edilir?