Aşk İlişkileri Sevgilim benden 4yaş büyük, sorun olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aramızda 4yaş fark var. sizce sorun olur mu?Ben 18, o 22 Sevgilim benden 4yaş büyük, sorun olur mu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Sevgilin sübyancı sapık Bunun aksini iddia eden haindir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Aramızda 4 yaş var diye sübyancı olmuyor bence Yorumla Gök-mavi +1 yıl Siz böyle yaptığınız sürece tecavüz sapiklar bitmez Ne halin varsa gör Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka? ne alaka ya Yorumla
yalnızkurt3535 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl 4 mu benim 15 yas vardi ve sonra kendi yuzume vurmaya basladi kafa yapisi olgun olmali yas degil 0 0 Yorumla
Golgesizlik38 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 69% +1 yıl Olur. Büyük sorunlar ortaya cikar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi? Yorumla
remix4444 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 62% +1 yıl Hiç olmaz yeterki bir birbirinizi sevin guvenin 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Sorun olmaz. Önemli olan anlaşabilmeniz 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Olmaz 0 0 Yorumla
ezequielll Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı. Ne sorunu olacak 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Yaşınız daha küçük 0 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Hiç sorun olmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Sevgilin sübyancı sapık
Bunun aksini iddia eden haindir
Aramızda 4 yaş var diye sübyancı olmuyor bence
Siz böyle yaptığınız sürece tecavüz sapiklar bitmez
Ne halin varsa gör
Ne alaka? ne alaka ya
Aranızda pek yaş farkı yok ki
4 mu benim 15 yas vardi ve sonra kendi yuzume vurmaya basladi kafa yapisi olgun olmali yas degil
Olur. Büyük sorunlar ortaya cikar
Ne gibi?
Hiç olmaz yeterki bir birbirinizi sevin guvenin
Sorun olmaz. Önemli olan anlaşabilmeniz
Hayır çok fark yok
En ideali bu
4 yaş birsey değil
Olmaz tabiki
Olmaz
Hayır sorun olmaz
Ne sorunu olacak
Olmaz