Aşk İlişkileri Erkeklerin en rahat söylediği yalan? serkan_duygar Takip Et Xper 6 Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hadi bakalım erkek yalanları görelim Güncellemeler+1 yıl Günaydın Güncellemeler+1 yıl Güncel Erkeklerin en rahat söylediği yalan? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Serkan bu devirde hiç Meriç kalmadı biliyorsun demi 1 3 Yorumla serkan_duygar +1 yıl Arz talep meselesi Yorumla ElCuco +1 yıl @mci oldu hepsi. Bence sana güncelleme lazım Yorumla serkan_duygar +1 yıl Hallederim bı arada Yorumla
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl Seni farklı görüyorum, özelsin falan filan 1 1 Yorumla serkan_duygar +1 yıl Tabi tabii Yorumla
süperstaralem1642 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Osman burası çok güzelmiş ilk defa mı birisini buraya getiriyorsun Hımm evveeet 1 0 Yorumla
Missgirlnil Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aşkım valla kizlara bakmıyorum jsjaqjjq 3 11 Yorumla serkan_duygar +1 yıl Gözleriyle yiyen tip Yorumla Missgirlnil +1 yıl Aynen öyle 😂 Yorumla serkan_duygar +1 yıl Tanıdık geldi 😆 Yorumla Missgirlnil +1 yıl Ayy kötüsün Yorumla serkan_duygar +1 yıl Suç bende mi yani. Hırsıza da bı sorsak mı 🥰 Yorumla Missgirlnil +1 yıl 😂😂😂La kizlara baksaydı sevgilim gözlerin oyardim kesin Yorumla serkan_duygar +1 yıl Zavallı adam Yorumla Missgirlnil +1 yıl Hshajaj şaka yapıyorum 😂 Yorumla serkan_duygar +1 yıl Emin misin şaka olduğuna 🤔🤔 Yorumla Missgirlnil +1 yıl Evet çünkü bakan insana bisey yapamazsın birine zarar vermem sadece uzaklaşırım yani dövmek kavga falan bana ait değil sevmiyorum Yorumla serkan_duygar +1 yıl Ohh rahatladım 😆😁😆😁 Yorumla
Afrodit34343434 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 599 cevap paylaştı. 5 dk geliyorum. yoldayım. o sırada 1 saat geçer. 1 3 Yorumla serkan_duygar +1 yıl Masumane ama yaşa bundan nolcak 🥰 Yorumla Afrodit34343434 +1 yıl olmaz beklemeyi sevmem. Yorumla serkan_duygar +1 yıl Saygı duyuyorum o zaman Yorumla
huliganbiri Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Hangi birini söylesem bütün yalanları rahat söylebilirim yani 😂😂😂 1 0 Yorumla
emineh Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. sarjim bitti ondan yazamadim 1 1 Yorumla LібіdoІu_ +1 yıl Şarj aletim bozulmuştu şarja takamadım Yorumla
Emreljajıc1903 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı. Merak etme ben iyiyim 😔 1 0 Yorumla
BenKalenderMeşrebimm Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Haklısın 1 2 Yorumla serkan_duygar +1 yıl Kurtarıcı bi cevap ama Yorumla BenKalenderMeşrebimm +1 yıl Aynen Yorumla
medine1234 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Valla müsait deilim 2 16 Yorumla serkan_duygar +1 yıl Çok çalışıyoruz çoook Yorumla süperstaralem1642 +1 yıl Ne alaka müsait olmayabilir illa Yorumla medine1234 +1 yıl Tabi öyledir 🤣 Yorumla süperstaralem1642 +1 yıl Yani saçma yalan olmuş hadi desen osman ilk defa mı birisini buraya getiriyorsun yemin et sjsj yeminsjsdjdjj eskdjederim Yorumla serkan_duygar +1 yıl Ne çalıyorsak artık Yorumla medine1234 +1 yıl Ama yaşıyorum hep öyleler Yorumla süperstaralem1642 +1 yıl Demekki knki sana en bozuğu geliyor sevmiyor ben şahsen birine bağlanınca meşgulde olsam konuşuyorum Yorumla medine1234 +1 yıl Konu sevmemesi dil hep aynı şeyleri söylemesi Yorumla süperstaralem1642 +1 yıl Knki demekki çekim az var sevmiyor sevse o konuda yalan söylemez Yorumla medine1234 +1 yıl Bilemiyorum böyle yapıcaksın ayrılalım diyorum olmaz diyor Yorumla süperstaralem1642 +1 yıl Yani bak seven insan meşgul çok olmaz emin ol Yorumla medine1234 +1 yıl Farkımdayım ama bem ayrılalım dediğimde kabuk etmiyor Yorumla süperstaralem1642 +1 yıl Ne diyim geçmiş olsun sevmeme sevme arasında kalmış Yorumla medine1234 +1 yıl 😔😔 Yorumla süperstaralem1642 +1 yıl Ne diyim sende benim gibi şans yok Yorumla medine1234 +1 yıl ALLAH büyüktür 😊 Yorumla
LiseÖğretmeni Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl sadece uyuruz 3 1 Yorumla serkan_duygar +1 yıl Ama kimle di mi 🤔🤔 Yorumla
YavuzCakır Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. İyiyim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Serkan bu devirde hiç Meriç kalmadı biliyorsun demi
Arz talep meselesi
@mci oldu hepsi. Bence sana güncelleme lazım
Hallederim bı arada
Seni farklı görüyorum, özelsin falan filan
Tabi tabii
Osman burası çok güzelmiş ilk defa mı birisini buraya getiriyorsun
Hımm evveeet
Aşkım valla kizlara bakmıyorum jsjaqjjq
Gözleriyle yiyen tip
Aynen öyle 😂
Tanıdık geldi 😆
Ayy kötüsün
Suç bende mi yani. Hırsıza da bı sorsak mı 🥰
😂😂😂La kizlara baksaydı sevgilim gözlerin oyardim kesin
Zavallı adam
Hshajaj şaka yapıyorum 😂
Emin misin şaka olduğuna 🤔🤔
Evet çünkü bakan insana bisey yapamazsın birine zarar vermem sadece uzaklaşırım yani dövmek kavga falan bana ait değil sevmiyorum
Ohh rahatladım 😆😁😆😁
5 dk geliyorum. yoldayım. o sırada 1 saat geçer.
Masumane ama yaşa bundan nolcak 🥰
olmaz beklemeyi sevmem.
Saygı duyuyorum o zaman
Hangi birini söylesem bütün yalanları rahat söylebilirim yani 😂😂😂
sarjim bitti ondan yazamadim
Şarj aletim bozulmuştu şarja takamadım
Merak etme ben iyiyim 😔
Haklısın
Kurtarıcı bi cevap ama
Aynen
Valla müsait deilim
Çok çalışıyoruz çoook
Ne alaka müsait olmayabilir illa
Tabi öyledir 🤣
Yani saçma yalan olmuş hadi desen osman ilk defa mı birisini buraya getiriyorsun yemin et sjsj yeminsjsdjdjj eskdjederim
Ne çalıyorsak artık
Ama yaşıyorum hep öyleler
Demekki knki sana en bozuğu geliyor sevmiyor ben şahsen birine bağlanınca meşgulde olsam konuşuyorum
Konu sevmemesi dil hep aynı şeyleri söylemesi
Knki demekki çekim az var sevmiyor sevse o konuda yalan söylemez
Bilemiyorum böyle yapıcaksın ayrılalım diyorum olmaz diyor
Yani bak seven insan meşgul çok olmaz emin ol
Farkımdayım ama bem ayrılalım dediğimde kabuk etmiyor
Ne diyim geçmiş olsun sevmeme sevme arasında kalmış
😔😔
Ne diyim sende benim gibi şans yok
ALLAH büyüktür 😊
sadece uyuruz
Ama kimle di mi 🤔🤔
İyiyim