Erkekler ve genellemeye yapmamaya çalışmak?

Evet genelleme yapmayacağım bazı erkek yücelticileri tarafından linçleniyorum. Çevremdeki istisnasız her erkeğin yediği haltlara şahit oldum. Kendi ailemden akrabalara komşulardan okuldaki hocalara kadar birebir gördüm hepsinin aldatışını. İlla ki aldatan kadınlar da vardır ama erkeklere kıyasla azınlıkta olduğu için soruda dikkate almıyorum. Evlenmeyi hiç düşünmedim hatta hiç mantıklı gelmedi hayatım boyunca ama dürtüsel olarak bir yanım buna ihtiyaç duyuyor gibi hissediyorum. Ama gel gör ki fikirlerimi çürütecek kadar olağanüstü bir kişiye henüz rastlamadım. Denk geldiklerim hep i. ğrenç karakterdeydiler hiçbiri de şaşırtmadı doğrusu. Ben yalandan nefret ederim sadık kalmam hakkında hiç şüphen olmasın diye kandırırken iki bacak gördüğünde yaptığı berbat yorumlarla karşılaşmam çok kısa süre öncesiydi. Elbette ki her erkek aldatıyor ama her kadın bunu yakalayamıyor ve uğrunda aylarımı, gecelerimi, gündüzlerimi heba ettiklerim her seferinde bir öncekinden daha fazla gözyaşı dökmeme sebep oluyor
Erkekler ve genellemeye yapmamaya çalışmak?