Evet eli yüzü düzgün birisiyim, yetenekliyim resim çizerim gitar çalarım, ortamim gayet çok...
Ama hiç hoşlanan olmadı, hiç, sıfır...
Ne tanışmak isteyen oldu, ne yazan oldu, ne bakış atan, ne seni seviyorum diyen ne de öyle alakasız mesaj atan bir birisi...
Hiçbirisi olmadı, hiçbiri...
Yani cidden zor, zaten ailem tarafından hiç sevilmedim, dayanamıyorum artık gerçekten dayanamıyorum, cok zor.
Ne zaman dışarı çıksam sarılan çiftleri görüyorum, ağlıyorum bazen eve geri dönüyorum, gerçekten çok zor...
Birketr sevilmek istedim ya, cok çok şey istedim çok mu, bir kere değerli hissetmek istedim şu hayatımda birkez olsun, biri sarılsın istedim sadece üzgün olduğum zaman bana değer versin istedim, çok mu şey istedim...
Çok sey istemişim gerçekten, artık dayanamıyorum , beni yargılayacsklar yine, ama su hayatta kimsenin benim yaşadığımı yaşadığını zannetmiyorum, o yüzden boşuna yargılamayın
Kaçınız hayatınızda ne ailenizden ne karşı cinsten ne de hemcinsten sevilmediniz ki?
Ama hiç hoşlanan olmadı, hiç, sıfır...
Ne tanışmak isteyen oldu, ne yazan oldu, ne bakış atan, ne seni seviyorum diyen ne de öyle alakasız mesaj atan bir birisi...
Hiçbirisi olmadı, hiçbiri...
Yani cidden zor, zaten ailem tarafından hiç sevilmedim, dayanamıyorum artık gerçekten dayanamıyorum, cok zor.
Ne zaman dışarı çıksam sarılan çiftleri görüyorum, ağlıyorum bazen eve geri dönüyorum, gerçekten çok zor...
Birketr sevilmek istedim ya, cok çok şey istedim çok mu, bir kere değerli hissetmek istedim şu hayatımda birkez olsun, biri sarılsın istedim sadece üzgün olduğum zaman bana değer versin istedim, çok mu şey istedim...
Çok sey istemişim gerçekten, artık dayanamıyorum , beni yargılayacsklar yine, ama su hayatta kimsenin benim yaşadığımı yaşadığını zannetmiyorum, o yüzden boşuna yargılamayın
Kaçınız hayatınızda ne ailenizden ne karşı cinsten ne de hemcinsten sevilmediniz ki?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Neye göre kısasın? Boyun kaç?
172
1.72 kısa bir boy sayılmaz. 1.65 boylarında olan tanıdığım erkekler var ve yanlarında gayet güzel kızlar oluyor. Zengin felan da değiller. Boyun ideal sayılır.
Ahhaha ideal mi, ne zaman dışarı çıksam erkeklerin yüzde 80 i benden uzun, ayrıca ideal erkek boyu 180 ustu, hiç 172 e ye ideal diyen kız duymadım,150 kizlar bile en az 180 istiyor...
Ayrıca 165 ile 172 arasında öyle aman aman bir fark yok, bir tık daha uzun sadece,165 cucelige yakin kısa,172 de direkt sadece kısa
Türkiye’de erkeklerin boy ortalaması 1.73 cm. Elbette uzun boy çekici olur. 1.50 boyundaki kız 1.80 erkek ister ama bulur mu bilemem. Ha bulur ama yüzüne bakılmaz heralde. Ya da sen boyunu yanlış ölçmüşündür. 1.70 li boylarda bir sürü yakışıklı erkek var, yanlarında da çok güzel kadınlar. Yüz güzelliği de önemli. 1.90 boyun olur ama sıfatın bir bookka benzemez, yine sınıfta kalırsın.
1)150 erkeklerin yüzde 90 i 190 erkeklerle beraber, sadece bir disariya adım at
2) Dediğin gibi kısa erkek anca çok yaksikliysa sevilir, halbuki ortalama tipli uzun erkek öyle bir sevilir ki
3) Ben ortalama tipli kısa erkeğim, senin söylediğin kısa erkekle gibi ultra yakiskli değilim, ben de sınıfta kaldım ve asla sevilmeyecegim
*150 kızların
1.90 boylu erkek olsam hayatta 1.50 boyundaki kızla çıkmam. Yanımda çanta gibi taşımam. Adamlar yoklukta olduğu için öyle kızlar buluyor. Türkiye’deki uzun erkeklerin hepsi Kıvanç ya da Kenan İmirzalı oğlu değil. Bu işlerde çekingen olursan, konuşmayı bilmiyorsan, özgüvenin yoksa zaten baştan kaybedersin. Ki sende boydan daha çok özgüven eksikliği ve konuşma sorunu var. Bence sen önce bunları bi hallet kardeşim...
Ahhahahha uzun boylu olması yeterli diyen onlarca kız gördüm, çoğu kız sadece boya bakıyor
Bakıyorum kıza çok güzel, tek isteği uzun boylu olması, yanındaki çocuğun suratına bakılacagi yok, aynı kız 9/10 170 erkegi reddetmişti boyu kısa diye...
Kizlar twitter da falan sırf uzun boylu diye cirkin erkeklere yürüyor, mesaj atıyor.
Ayrıca 190 erkekler kısa kızlara bayiliyor ahahah ne diyorsun sen Allah aşkına, uzun kızları reddediyor uzun erkekler , kac defa gördüm
Ayrıca beni tanımadan ozguvensiz konuşmayı bilmeyen birisi olduğumu iddia ettin, hayır.
Dünya kadar kız ve erkek arkadaş ortamı olan birisiyim, dediğin gibi birisi olsam, beni istemezler değil mi?
Ama istiyorlar?
Ayrıca inceden deli gibi ozguvenliydim , son 2 3 aydır ozguvensizim cunku hiçbir kızın benden hoşlanmadığını farkettim ve kızların kısa erkeklerden hoşlanmadığını hatırladım, ve taaaaaak gerçekleri anladım 🙂
O zaman gerçekler acıdır deyim. Yolun açık olsun 👍🏻
Yol mu kaldı, bu gidişle kafama sokacağım veya uyuşturucuya başlayacağım, ayrıca üretecek argumanin yok cunku sonuna kadar haklı olduğumu biliyorsun, sussana bir argüman hadi sun hadi?
Ahahahaha 😂😂😂. Bilader sen iyi misin ya? Ergumamı sundum zaten. Türkiye ortalamasını söyledim erkek boyunda. Çevremdekilerden örnek verdim. Daha ne deyim. Sana yardımcı olmaya çalıştım ama sen kavga çıkarma derdinde gibisin. Benden başka soruna cevap veren de yok. Gidip burnu havada kızlara yazarsan Red yersin. Haline göre Hasan Ağa olacaksın.
O dediğim erkekler de yakiskli erkekler, kendin dedin
Yakiskli olacak kısa erkek dedin
Ayrıca nerden bileyim ben kızın burnunu murninj, San egolu olmayan kız varmis gibi konuşma surda
Fotoğrafın var mı? Ona göre bakayım ve gerçekleri söyleyim.
Var fotoğrafım da nasıl atacağım, sen gizlisini ben gizliyim
En fazla 10 üzeri 6 falandimdir, en fazla o da
İnstagramın varsa profilini gizliden çıkar ordan bakayım.
Napcanadimi_x
Fake hesabım, gerçek hesabımı da atamam yni buraya
Dur hatta napcan_adimixx
Foto koy, sonra kaldırırsın
Bunun yerine yazmak daha mantıklı, yazarsan birsey kaybetmezsin yani
Buraya instagraimimi koyamam, koysam da zaten tipim tam belli olmaz
Seni tanımıyorum etmiyorum, yardımcı olmaya çalışıyorum.
Tamam fareden yaz