Arkadaşlar biriyle yatıyoruz takılıyoruz dışarı çıkıyoruz aşırı eğleniyoruz. Bugün öğrendim ki bana karşı bir hissi yokmuş evet benimle çok mutlu iyi eğlenceli hissediyormuş ama hayatının insanı ben değilmişim. Ben de anın tadını çıkaran biriydim aslında çok anlam yüklemiyordum ama şu an boşluğa düştüm. Sizce ne yapmalıyım? Ne hissetmeliyim bilmiyorum?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Nasıl bir his bekliyordun bunun tanımını yaoman lazım?
F. b. takıldığın birinin sana siir yazıp, ailesiyle mi tanıştırmasını mı bekliyorsun?
+ selam ahali bu benim f. b. sizi tanıştırayım
- ihihhihihi
Fb gibi değildik ama sıks ık görüşüyoeuz sürekli olan yapıyor dışarıda epleniyoruz takılıyoruz. Yatak arkadaşlığı değil yani sadece
Hesabı alman usulu mu oduyordun?
Ne alaka
Uzun konu boş ver
Beklentileriniz aynı başlamış buna anlam yükleyip üzülüp boşluğa düşmeyin. Düşüyorsanızda bu eğlenceye son veren siz olun.
Şu an boşluğa düşmemi anlamıyorum ben bunu bile bile devam ediyordum aslında
Mal mı bu? Ne bekliyormuş başka. Önemli olan beraber evlenebilmek değil mi
Evlenebilmek mi
Eğlenebilmek yazmıştım
Hayatına iki tane çok özel kız girmiş ve görür görmez şok etkisi yaratmış onda bakmış ve işte bu demiş ama benimle her şey çok iyi bile olsa gördüğü an onu diyememiş
O boş ver gitsin bence. Başını taşlara çok vurur
Zaten inanılmaz soğudum yani her şey harikayken daha ne istiyorsan? Ne alaka ilk görüşte vurulmak işte bu demek falan çocuk musun?
Aynen bence daha olgunlaşmamış o. İlerde anlar ne diyim. Sende yoluna bakarsın
Çık takma yani
Bilmiyorum ben mi öyle düşünemiyorum onun dediği filmlerde olur anca ya abartıyor muyum
Sen abartmıyorsun. Bence eğlendiğin anlaştığın insanla birlikte olmak istemen normal. Onun ki tuaf. Evleneceği insanla bunları yapabilecek mi acaba o aşık olduğu kişiyle acaba hiç düşünebiliyor muymuş
Aşık olduğu işte bu dediği kızla yürümemiş bitirmişler zaten hala nasıl beni onunla kıyaslıyorsun? Benimle oturuyorsun eğleniyorsun gülüyorsun mekana çıkabiliyorsun seni kaldırıyorum sıhbetimiz çok iyi ten uyumumuz çok iyi. Ama neymiş benden o enerjiyi alamamış. Nasıl ya onzaman bunları neden yaşıyoruz
Kanka. Afedersiniz görüne tekmeyi vurmamak için daha ne bekliyorsun. Ten uyumu var diye yapmıyorsun dimi :))
Zaten bunları az önce dyydum ve koptum yani buz gibi oldum yüzüne bakar mıyım sence? sadece boşluktayım şu an şoktayım anlam veremiyorum
Hmm. Yeni yani. Ajanda buray yazıyorum 5 6 ay içinde geri dönmeye çalışmazsa beni sitedekiler gondiklesin :)
Aklı hala eski sevgilisinde muhtemelen 5-6 ay sonrada onu düşünecek beni değil
O işler öyle olmuyor gülüm be
Neyse bakalım yaşayalım görelim ama toparlanacak gibi değil durum
Yok toparlanmaz bu laftan sonra. Zaten toparlamasın onur kırıcı bence. Madem öyle sgit ona. Ne geldin burada benle her haltı yapıyorsun.
Evet sanırım beni üzen şey buydu bu son söylediklerin işte
Herkesi üzer. Yani kadın kalkıp bana söylese. Direk iyi sgt derim
Anı bı şok etkisi yaratmış sende beğenilmedi gibi düşünmüşsün yakında geçer
Evet şoktayım şu an zaten aslında içten içe bildiğim bir şeyin sesli hali beni neden şok etti ki
Bilmek başka yüzleşmek başka eğer ilişkide anlam arıyorsan bu olmayacak uzaklaş ama iyidir böyle idare ederim zevkine bakarım diyosan devam et
İçimden yakınlaşmak gelmiyor ya koptu o şey
O zaman kendini zorlama kimse Hayrina ilişki yaşamaz
ZTen şu an bitti benim için ama neden kötü hissediyorum anlamıyorum
Alışkanlıkla baş ediyorsun şu an eğer doğru yolu izlersen bu süreci kolay atlatıp yeniden hayatına odaklanman kolay olur
Şu an içimden gelmiyor kopmuş hissediyorum ondan doğru yol benim için onsuz olan yol
Onsuz bı yolu tarif ettim orada madem bu iş bitti geride bırakıp hayatına odaklan
Seks aradaşı gibi ilişki, başka birisini bulup ihtiyaçlarını onunla gidereceksin herhalde
Kullanılmış hissediyorsun boktan bir durum
Birbirimize bir vaatte bulunmamıştık aslında içten içe biliyor gibiydim ama şoktayım boşluktayım üzgünüm
Bulunmamıştın ama yine de böyle olduğunu öğrenince kötü oldun kullanıldığını hissettin
Yapaxsgin tek şey ondan uzaklaşmak
Zaten artık içim soğudu kötü hissediyorum nasıl yakın davranabilirim ki
Seni üzecek ama gerçek şu ki kullanmış seni
Yani kullanmış kelimesi doğru değil bence o an ikimizde istedik ve yaptık
Ozman neden üzülüyorsun ya da içinde bir kiruklik hissi var diyeyim
Onu anlamaya çalışıyorum şu an
Anlaşılacak birsey yok ki sen de o da o an cinsleri istemişsiniz sevgi aşk olmadan yapmışsınız ve bitmiş duygu yok çocukta bunu söylemiş sana
seni kullanıp atıyor anlamayacak ne var ki bunda
O ne demek ya neden bu kadar basitleştiriyorsun
Olay böyle
Sadece yoklukta takıldığı birisin
Beraber etkinlikte yapıyoruz vakitte geçiriyoruz çeşitli planlar yapıyoruz falan
Bak kizim görüşeceği kimse yokken senle görüşen biri bu , görüşecek çok fazla kişi ve ısı yogunlen senle buluşmuyor
Neden böyle düşündün anlamıyorum. 7 aydır birlikteyiz ve üç dört kere seviştik gerisinde hep beraber buluşuyoruz takılıyoruz oturuyıruz arkadaşlarımızlayız hele bu hafta her gün beraberdik
Gözlüklerini çıkarıp tekrar bak
Ben bulamadım şöyle bir kız 😏
Bi hikayenin daha sonuna vardın mı şimdi :)
Sen duygusal istiyorsun
Aslında o modda değildim ne olduğunyn farkındaydım ama sesli duyunca kötü hissettim
Ilkin mi
Hayır
Kaçıncı
Daha da yapma
Kaç yaşındasın
23
Gizli olmasan bişe soracaktım
Ya boş ver takıl
Bunu öğrenince modum düştü
Haklısın da
Normal takıl kafana göre
Günümüz kızlarının kasarlik seviyesi:
En namuslu sizsiniz aynen namus sandığınız tarzda bir şey aynen
Evet namus tam olarak allahin aptalı, aynen en modern sensin, önüne gelene sak. so çekince sen modern oluyorsun ben geri kafalı oluyorum , iğreniyorum sizden ya duygu yok, aşk yok iğrenç mk nasıl böyle hayatlar yasayabiliyorsunuz mide bulandirici cidden...
Bunu dindarlıkla alakasi olmayan birisi olarak söylüyorum, aşırı dejeneresiniz
Önüne gelen derken ne alaka kafanda kurup yazıyorsun ne saçmalıyorsun
Yazdığından başka ne anlam çıkarmalı, sıkt. r et, haftaya sak. so çekecek birini bulursun zaten, ne diye üzülüyorsun
Bir de anne olacak bunlar ya, birine eş olacak
Düşünsene biriyle evlenmişsin 10 tane erkeğe sak. so çekmiş, ananskm asla aklımdan çıkmaz ben evlenmem istemiyorum yeminle hiçbir kıza güven olmaz
Yazdığımı sen öyle yorumluyor olabilirsin ama öyle değil işte. Zaten kötü hissediyorum herkes sizin gibi hayatlar yaşayacak diye bir şey yok ya. Ben birlikte olduğum insanla birlikte olabilirim ne var bunda anlamıyorum ikimizde yetişkiniz sonuçta ve istiyoruz. Neden bu kadar takıyorsun ki? Onunla yaptım diye her önüme gelenle yapıyorum imajı ne alaka anlamıyorum?
Iyyyy bir de savunuyor