AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kizlar sadece yakışıklı ve uzun boylularla bir birliktelik yaşıyor olsaydı kısa ve yakışıklı olmayan herkes yalnız kalırdı
Öyle oliyor zaten genelde, çoğu bakir erkek kısa
Neden acaba?
Anca evlenince cinsellik yaşayabilir kısa erkek, kizlar eglenmde derdinde, kısa erkekle eğlenecek değiller ya
Sende özgüvensizlikte var
Yoo tok aslında, gayet beğeniyorum kendimi tespit yaptım sadece , yoksa tipim gayet iyidir
Ama cidden çoğu kısa erkek bakir, uzun boylulqrij da 100 tane sevgili oluyor
Bahsettiğin dışa bakan ve boya bakan o kızlar o zaman senin tipin iyiyse sana da bakar. senin mantığınla
Ama işte boya önem veriyorlar bayağı, yoksa tipim çoğu erkekten iyidir
Ama işte boy bayağı dezavantaj, kızların yazdiklarini oku kısa boylu erkekle ilgili
Sana katılmıyor da değilim dediğin gibi kizlar var.
Eee haklıyım işte o yüzden cinsellik yaşamak benim için imkansıza yakın
Tek dersin cinsellik mi
Derdin*
Tek derdim degil , ama hani ben de insanım ya , hani benim de cinsel organım var ya, hani benim de hormonlarım var ya hani...
Baş et.
Ya sg inşallah ölürsun
Uzun erkeklerle sıkı. sin sık. isin kısa boylu erkeğe gelince baş et, hadi. r lan ordan Ka. sar ya seni
Sülalesini sık. tigmin o. rospusu
Bu yüzden kimse seninle olmak istemez.
Karaktersizlik yapıyorsun burada, baş etmeliymisim , yok yaaa
Ben niye baş ediyormuşum?
Hak ettin bütün o hakaretleri
Kimse senin cinsel isteğini karşılamak zorunda değil.
Ben zorunda mı diyorum kafasız, vallahi düşük zekalısın ya ne alaka mk ben öyle birsey dedim sanki
Boy uzatma ameliyati olup kızların alayını uzup aldatmazsam en adi bacım çocuğuyum.
Bu denli " kötü yorumlara" sahip biri ile olmayı tercih edecek insan yeryüzünde olmayabilir
Sen de cinsellik yaşama diyen birine söylenen laflar, hak etti o şahıs bunları
Gozgore göre sen yaşama diyorsun mk şovu kes
Senin yaşamaya hakkın yok demedim
Ama sana bakmayan kişiler var diye de hepsi bakmaz olmuyor ve onlarla birliktelik yaşaman "onları veriyor" yapmıyor
Ben paylaşım kaldirilmasib diye öyle yazdım, cinsellik yazsam kaldiralacak ben de birden fazla anlama geldiği için vermek ifadesini kullandım...
Cinsellik yaşayan kızların yüzde 95 i boya bakıyor ben de boy ameliati olacağım başka çare yok, diğer erkekler bu kadar yasayabiliyorken bunu izleyecek kadar enayi değilim, benim de hakkım ve alacağım
Bu kadar cinsellik düşkünü olduğun için ameliyat olmak istiyor olabilirsin
Çünkü sen hayatında seni boyun için seninle olacak birini istiyorsun
Ne alaka, arkadaşım bütün erkekler cinsellige düşkündür
Erkek için cinsellik olmazsa olmazdır, kadınlar bilmemem
Olmazsa olmaz bak, su içmek kadar önemli cinsellik bir erkek için, yasayamayinca psikojin bozuluyor sırf bu yüzden katil olanlar bile var sen ne diyorsun.
Freud a göre savaşların sebebi erkeklerin cinsellik yaşayamamasi, cinsellik yaşayan erkek hayatın her alanında daha başarılı olur, daha mutlu olur.
Bilimsel gerçekler bunlar, git biraz Freud oku , daha birçok psikolog var bunları söyleyen dünya kadar psikolog, bilmeden konuşma
İşte burada aşırı yanılıyorsun soran kişi.
Nedenlerini hemen sana sunayım:
1- Kısa ve bakir olup da gerçekten sevilen erkekler de var. Bazı ilişkilerin sadece olmaması her iki taraf için de daha iyidir.
2- İyi niyetli kızlarla gerçekten evlenip mutlu bir hayat süren kişi örnekleri nadir de olsa varken, erkeklerin de bir kızdan etkilenmesinin aslında çok kapsamlı faktörleri varken, kızların olaya dümdüz kalıplaşmış kriterlerle baktığını mı zannediyorsun?
3- Zaten bir erkeği iyi niyetli karakterine göre değil de dış görünüşüne, sertliğine, umursamazlığına, serseriliğine, maçoluğuna, kekoluğuna, cool havasına göre yargılayan kızın niyeti de iyi bir niyet değildir. Çoğu kız da böyle olduğuna göre, onlara denk gelmiş olup da sonra masum olan olmayan diye ayırmaksızın bütün kızları aynı kefeye koyman senin saldırgan genelleme yapan kızlardan hiç bir farkın olmadığını gösterir.
3- Kızlar hakkında bilmediğin çok şey var. Tekrar vurguluyorum, bu yüzden de bazı kızlar bunları yapıyor diye her kızı aynı kefeye koyamazsın. Çünkü o "bazı" kızlar, "her" kız değil. Bunun ayrımını dikkatli yap.
4- @aysslay sana karşı sonuna kadar üslubunu korudu. Küfür etme hakkına sahip değilsin. Haddini bil.
5- Erkekler için cinsellik olmazsa olmaz değildir. Şahsen en kirli konulara girmek gerekirse bir erkek sadece mastürbasyon yaparak da bu ihtiyacını karşılayabilir. Bir kız onu tuzağa düşürmeye çalıştığına iradeli davranabilir. Yeter ki kendine inansın. Kızlar, erkeklerden cinsellikte 9 kat daha fazla zevk alıyor olmasına rağmen bunu bastırmakta erkeklerden daha başarılılar. Neden biliyor musun? Çünkü çoğu baskı altında büyüdü de ondan. Erkekler de bunu yapabilir. Yeter ki bunu ihtiyaç gibi görecek bilimselliği hiç bir şekilde kanıtlanmamış saçma bir algıya girmesin yeter.
5- Freud'un bunları dediğine dair kaynak varsa da o kaynağı alabilir miyim?
6- Gerçekten Freud'un bunları dediği doğruysa sunulmuş en saçma tezlerden biri olduğunu düşünüyorum. Ben bile bu isteğimi bastırabilmesini iyi biliyorum. Bunun bir "ihtiyaç" olarak lanse edilmesi bana ironik geliyor.
7- Savaşların olma sebebi başka bir şey. Sadece ondan ibaret değil. Ortada menfaatperestliğin ortaya çıkardığı genel bir güç savaşı hakim. Sadece bunu cinselliğe bağlayamazsın.
8- Yalnız olmasına rağmen başarılı olan tarihte bir sürü insan var. Bir erkeğin yanında bir kız olması ya da olmaması başarı faktörüne hiç bir şekilde etki etmez.
9- ve son olarak...
O tartışmış olduğun kız sandığın kadar cahil birisi değil. Sadece sabırlı ve insanların fikrini almayı seven birisi. Yanlış topraklarda yürüyorsun. Sandığından da tehlikeli kendisi.
O yüzden ona bu kadar ironik fikirlerle ve duymayı hak etmediği küfürlerle bulaşmasan iyi edersin. Yoksa karşında onunla birlikte beni de bulursun.
5- Freud'un bunları dediğine dair kaynak varsa da o kaynağı alabilir miyim?
6- Gerçekten Freud'un bunları dediği doğruysa sunulmuş en saçma tezlerden biri olduğunu düşünüyorum. Ben bile bu isteğimi bastırabilmesini iyi biliyorum. Bunun bir "ihtiyaç" olarak lanse edilmesi bana ironik geliyor.
7- Savaşların olma sebebi başka bir şey. Sadece ondan ibaret değil. Ortada menfaatperestliğin ortaya çıkardığı genel bir güç savaşı hakim. Sadece bunu cinselliğe bağlayamazsın.
8- Yalnız olmasına rağmen başarılı olan tarihte bir sürü insan var. Bir erkeğin yanında bir kız olması ya da olmaması başarı faktörüne hiç bir şekilde etki etmez.
9- ve son olarak...
O tartışmış olduğun kız sandığın kadar cahil birisi değil. Sadece sabırlı ve insanların fikrini almayı seven birisi. Yanlış topraklarda yürüyorsun. Sandığından da tehlikeli kendisi.
(Son yorumu yanlışlıkla yayınladım aldırış etme.)
![Kizlar sadece yakiskli veya uzun boylulara mi verir?]()
Düzeltme:
"O yüzden ona bu kadar ironik fikirlerle ve duymayı hak etmediği küfürlerle bulaşmasan iyi edersin. Yoksa karşında onunla birlikte beni de bulursun.
"
Bana ettiği hakaretler ile sadece kendi seviyesini belli etti. Kendimi de daha haklı bulmama sebebiyet vermiş oldu. O farketmeden haksızken de daha haksız birisi oldu.
Ve kötü sözleri bende hiç-bir etki yapmadı ciddiye alınacak ve beni düşündürecek tek bir eleştiri yapmadığı için bana karşı.
Sana hak veriyorum yazdıklarında @-the_dark_knight-
Üsluplu ve güçlü bir yazılar bütünü. Soruyu soran kişinin yeni cevaplarını merakla bekliyorum. Bakalım seviyeli bir şekilde kendisini savunabilecek mi?
@aysslay
Sanmam. Ya konuyu değiştirecek ya da üslubunu bozacak.
Tamam, o zaman biz de ona duymak istemeyeceği kadar üslupla yaklaşarak. Gerçeklerin sandığından farklı olabileceğini gösteririz.
Yine görüşeceğiz tam bu mekânda bekliyorum.
@aysslay
Böyle durumlarda uzatmaya gerek yok. Bunu yapıp konu dışına çıktığı an, zaten tartışmayı kaybetmiştir.
Sana katılıyorum. Ondan son sözlerini duyup buradan ayrılacağım.
@-The_Dark_Knight- bilip bilmeden ne konuşuyorsun, cinsellik çok önemli bir ihtiyaç yoj uyduruyormusum da bilmem ne, turkiye deki erkeklerin bu denli saldırgan olmasının baş sebeplerinden biri de bu cinsellik yaşayamama durumu, adamın adını tam hatırlamıyorum ama kitabını okumuştum, cinselligin çok önemli olduğunu, cinselligin bastırıldıgi ülkelerde kaos olduğunu söylüyor
Zaten sana cinsellik önemsiz demedik.
Bunu yaşamadan da hayatta kalabileceğini söylemeye çalıştık. Birisi ile "cinsellik"yaşamazsan bu seni ölüm döşeğine götürmez ve kendi isteklerinle başkalarına ihtiyaç duymadan başa çıkabilir ve kontrol edebilirsin. Daha sen kendini kontrol etmeden, bir başkasıyla olmak istemen dürtülerinden ve hormonlarından başka bir şey değil. Duyguyu iç dünyanda bastırmak yerine kontrol altına alırsan da ona baskı uygulamak zorunda kalmazsın. Baskı uygulamak zorunda kalmazsan da kendine ve dürtülerine emin ol bunu yaşamadan, bu hayatta yaşayabilirsin.
Türkiyedeki erkeklerin 'saldırgan olanlarının' "cinselliği bastırdığı için mi saldırgan olduğunu düşünüyorsun?"
Yani sen bastırıyorsun da o yüzden mi saldırgansın? Yaşasan daha nazik ve anlaşılabilir biri mi olacaksın? Yani senin deneyimlerin seni saldırgan değil daha kibar biri yapıp karakterine etki mi edecek?
Deneyimden kastımın ne olduğunu anladın.
Bastırılan duygular patlak verir. Bu yüzden sen kendini yönetmeyi öğrenmeli ve kendini kontrol etmeyi bilmelisin cevap bu.
1- Bilip bilmeden konuştuğum yok. Söylediklerimin arkasında gayet de sağlam ve kanıtlanabilir nitelikte argümanlarım var. Kızları ve erkekleri genel anlamda benim gibi uzun süre boyunca araştıran birisi olmuş olsaydın, sen de aynı sonuçları elde ederdin. Gidip de direkt kendin deneyimlemeden, kendi gözünle görmeden bir adamın bir kitapta direkt söylediğine inanmazdın.
2- Türkiye'deki erkeklerin çoğunun bu kadar saldırgan olmasının tek sebebi, kızların çoğunun da sütten çıkmış ak kaşık olmaması ve hatta kızların çoğunun erkeklerin çoğunu ülkemizde genel anlamda beta sınıfı olarak gördüğü için onlarla birlikteliği reddetmesi, hatta kabul etse bile sadece kendilerine yönelik belli başlı kriterleri kabul ederek onlarla birliktelik yaşaması. Erkeklerin çoğu ülkemizde tüm bunların farkına vararak biraz kendilerine odaklanabilselerdi, kızlar zaten onların peşinden koşardı. Ama bizim erkeklerin çoğu, kızların gerçekten niyetine bakmaksızın sadece dış görünüşüne göre bir karar verdiği için onların burnunu fazla havaya kaldırıyor. Türkiye'de bazı farklı gerçeklerin farkına var da yabancı olan birisinin görüşünü tek bir dayanak olarak kullanacağına ülkedeki gerçekleri de gözlemle öyle karşıma çık.
3- Cinselliğin bastırıldığı her ülkede kaos olduğu doğru. Ancak cinselliğin "ana etken" olduğu kısım hiç bir şekilde doğru değil. Günümüzde kızlara karşı o kadar cinsellik anlamında bir baskı var ki toplumda, kızların çoğu kendi özgürlüklerini kazanmaya başladığı an, haliyle abaza erkeklerle benzer bir tabloyu yaşıyorlar. Ama her iki tarafın da yaptığı neticede doğru bir şey değil; çünkü cinsellik hiç bir zaman bir amaç olmamalıdır. Bu sadece gerçekten sevdiğin birisiyle yaşayabileceğin bir araç niteliğindedir ve böylesi, bu çiftleri daha çok mutlu eder, her çiçekten bal almak bunun kökten çözümü değildir. Bazı insanlar hala bu gerçeğin farkına varamadı. Bunun nesini savunuyorsun? Hatta cinselliğin savaş çıkaran "ana etken" olduğuna dair elinde sağlam bir kaynak var mı? Varsa da nasıl bir mantığa dayanarak böyle bir şey söylenmiş? Bunları cevapla ondan sonra karşıma çık.
4- Her kitabını okuduğun kişi sana %100 doğru bilgi verecek diye bir kaide yok. Unutma, bu kitap yazarları da birer insan ve onların bile hatalı fikirleri olabilir. Bunları göz ardı etmeyerek seni tüm bunlara daha mantıklı bir bakış açısıyla bakmaya davet ediyorum. Bunu yapamayacaksan zaten benimle tartışmaya girme.
Tipsiz ve kısaysan yalnızca parayla alabilirsin bu kasarları
Ne saçma bir düşünce
Yanlış mı, kısa boylu erkekler hep bakir ama uzun boylulara bak hepsi de en az 20 kızla yapmış
1.72 boyum uğrunda köpek olduğum çocuk 1.75
Olabilir 175 kısa değil, ayrıca o çocuk muhtemelen yakışıklıdır
Çoğu kız uzun boylu erkeklere asik oluyor, hiç aksini görmedim
Senin aşık olduğun kişi yakiskli değilse beni kirbaclasinlar
Vallahi bana göre dünya güzeli biblo sanat eseri başkasına göre nasıldır bilemem 172 ye 175 kısa bu arada ama böyle takıntılarım yok
Yav bütün kızlardan da ayni laf, bana göre yakiskli
Bırak ya bizden hoşlanan niye olmadı o zaman arkadaş eli yuzi düzgün adamız, bırak ya
Yakiskli değilse ocum
Çooookkkkkkkkk yakışıklıııı😍😍
Çoğu kişiye göre de öyle
Umarım öyle değildir çok kıskanırım
Öyle olmasa sevmezdin
Felaket habercisi gibisin heeee
Ne dersen de, kısa erkeği kızların yüzde 90 i istemez , o yüzden o erkek için bakir kalmak kaderi
Hahahhaha kalbini mi
bilmiyorum
Vermek? Almak?