Aşk İlişkileri Çevrenizdeki evli insanlar genellikle evliliği tavsiye mi ediyor yoksa uzak durmanızı mı söylüyor? DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Merhabalar Herkese 🌸Çevremdeki bazı kişiler evlendiğine evleneceğine bin pişmanken kimisi de "keşke daha önce evlenseymişim" diyor. Sizde durumlar nasıl? Çevrenizdeki evli insanlar genellikle evliliği tavsiye mi ediyor yoksa uzak durmanızı mı söylüyor? Cevapla Evlilik Soruları Tavsiye Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Krykos Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Her ikisini diyen de var. Çevremdeki insanların sözleriyle yaşamam benim gerçeklerim var. Bekarlık bence daha iyi. Evlilik her zaman bir risktir, şanstır. 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Hiç keşke daha önce evlenseydim diyeni duymadım gerçekten 🤣🤦 Herkes beşbin falan pişman. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Bunları sormuyorum ve beni ilgilendirmiyor mutlu olan herkese tavsiye eder 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Evlenmemi tavsiye ediyorlar. Onların hayatı zehirken benim bekar ve rahat olmama dayanamıyorlar ahah 1 0 Yorumla
hsnkkkkk Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 57% +1 yıl Mutlu olanlar konuşmayı sevmez zaten nazar carpmasin diye 😂 1 0 Yorumla
Olgunadam23 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 39% +1 yıl Biraz geç pişman oldum 20 senem boşa geçti evlenmeyin abi tavsiyesi 1 0 Yorumla
elcasco Takip Et Xper 4 Yaş: 39 , eic 93% +1 yıl Çocuklu çocuksuz kişilere göre değişir, birde çocuklu 10 yıllık evlilere göre de değişir 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı. Biraz daha hayatını yaşa diyorlar 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. evlen derler 0 0 Yorumla