Aşk İlişkileri Seninle aslında çok yakışırız diyeniniz var mıdır? -ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Olmaz olmaz demeyin hemen))Seninle çok yakışırız diyeniniz var mıdır? Seninle aslında çok yakışırız diyeniniz var mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Dese bile umrumda değil ben istemediğim sürece istediği kadar hayal kursun 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Başka bir ülkede olabilirler Amerika gibi ama burada yok 1 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Vardı, komik düğün nişan videoları atardı senle ben diye hatta aa ben aklımdan aslaaa aslaaa tipim değil diyodum çok şükür beraberiz 😂 1 0 Yorumla
BenimHepUmudumVar Takip Et Master Yaş: 38 , eic 69% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Sayın hanımefendiler o sözü sadece kaslı uzun boylu ve zengin beylere söyledikleri için bana onun denmesi imkansız... 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. 1 0 Yorumla
SalataCaacık Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Ben herseye yakışırım özellikle dodge ram olsa fena yakışırım 1 0 Yorumla
Estacaca Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Herkes herkesle yakıstırılırda, karsılıklı yakıştırmalıyım 1 0 Yorumla
lckrmn Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 32% +1 yıl Valla bilmiyorum var midir ki? Eger varsa ciksin ortaya bekliyorum 😄 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Olabilir de olmayabilir de. Bilemiyorum, fark edecek kadar dikkatli değilim bu aralar. 1 0 Yorumla
Şiirselbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çok yakıştığım var şükür. 1 0 Yorumla
movie_colic Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Söyleyenler olmuştu ama şimdilik öyle biri yok.. 1 0 Yorumla
Клвдияивановна Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Bu zamana kadar olmadı bundan sonrada olmaz 1 0 Yorumla
ÇanakAnten Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 80% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı. Demekle olmuyor, uygulama da gerçekçi bir söylem değil. 0 0 Yorumla
Madamm_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Öyle içinden filan düşünmesin, hemen söylesin de ben de bir düşüneyim. 0 0 Yorumla
Mersona Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Vardı bir zamanlarrr, şimdi öyle biri yok şimdilik 1 0 Yorumla
Afrodit34343434 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 599 cevap paylaştı. istediğimi söylerim. tabi gerçekten de istiyorsam. 1 0 Yorumla
Libidinous Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 89% +1 yıl Sen herşeye yakışırsın da biz yakışırmıyız acaba 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Jennifer çok sempatik kadın, çok beğeniyorum…😎 1 0 Yorumla
umt_şşş Takip Et Xper 7 Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı. Var ama ben aynı fikirde değilim 1 0 Yorumla
pehlivaan Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Var, biliyorum ama aynı fikirde değilim 1 0 Yorumla
Sessizbiokur Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı. Yoktur olacağını zannetmiyorum 1 0 Yorumla
Bylaunch Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Varsa bile bilmiyorum 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Hiç olmadı bunu diyen birisi... 1 0 Yorumla
_7_007 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. Varsa napim yoksa napim? 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Var mıdır? Olasılık.. 1 0 Yorumla
Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Varr kzbxöqjxhxk 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Henüz olmadı.. 1 1 Yorumla ByThree +1 yıl Yan yana bilmiyorum🙂🙂 Ancak "iq" %100 derim..😌 Yorumla
aybükebozkurtbay3 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Valla yakışırız demiyo yakışıyoruz zaten 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Aslında biri var. 😏 1 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hiç sanmam 1 0 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Yoktur. 1 0 Yorumla
Krykos Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Öyle biri çıkmadı 1 0 Yorumla
Retroskop1 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Şimdilik yok 1 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Yoğtiirr 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Evet var 1 0 Yorumla
Khadimdost Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı. Yok hiç olmadı 0 0 Yorumla
ibrahimsarial Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı. Kızlar bakın cevap verin işte tip model bu 😉😉 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Dese bile umrumda değil ben istemediğim sürece istediği kadar hayal kursun
Başka bir ülkede olabilirler Amerika gibi ama burada yok
Vardı, komik düğün nişan videoları atardı senle ben diye hatta aa ben aklımdan aslaaa aslaaa tipim değil diyodum çok şükür beraberiz 😂
Sayın hanımefendiler o sözü sadece kaslı uzun boylu ve zengin beylere söyledikleri için bana onun denmesi imkansız...
Ben herseye yakışırım özellikle dodge ram olsa fena yakışırım
Herkes herkesle yakıstırılırda, karsılıklı yakıştırmalıyım
Valla bilmiyorum var midir ki? Eger varsa ciksin ortaya bekliyorum 😄
Olabilir de olmayabilir de. Bilemiyorum, fark edecek kadar dikkatli değilim bu aralar.
Çok yakıştığım var şükür.
Söyleyenler olmuştu ama şimdilik öyle biri yok..
Bu zamana kadar olmadı bundan sonrada olmaz
Demekle olmuyor, uygulama da gerçekçi bir söylem değil.
Öyle içinden filan düşünmesin, hemen söylesin de ben de bir düşüneyim.
Daha tanışmasdım öyle biriyle
Vardı bir zamanlarrr, şimdi öyle biri yok şimdilik
Yok imalar var sadece
istediğimi söylerim. tabi gerçekten de istiyorsam.
Kim bilir belki de :D
Sen herşeye yakışırsın da biz yakışırmıyız acaba
365 gün 6 saatim yandı ha yandı 😂😂😂
Yoks
Jennifer çok sempatik kadın, çok beğeniyorum…😎
Var ama ben aynı fikirde değilim
Var, biliyorum ama aynı fikirde değilim
Yoktur olacağını zannetmiyorum
Varsa bile bilmiyorum
Vardı geçen hafta arkadaş olduk 😁
Hiç olmadı bunu diyen birisi...
Varsa napim yoksa napim?