Buluşcaktık buluşamadık sizce kim haklı?

Sosyal medyadan tanıştığım bir çocuk var. 1 hafta önceden buluşacağımızı anlaşmıştık ben gidicektim yanına 1 saat yol. Neyse bu 1 gün önceden mesaj attı şükür haftasonu geldi dedi evet dedim yarın geliyo musun dedi hayır sen gelceksin😂 dedim ne no sen gelceksin dedi o zaman olmaz dedim Ahahah bunu yeni mi söylüyorsun dedi neyse sen bilirsin dedim Saka mi yapıyorsun yoksa ciddi misin dedi yani bir bayanı çağırmak ne kadar doğru bilemiyorum kişilik meselesi dedim “:)” böyle güldü sadece sonra buluşma günü geldi mesaj attım günaydın saat 14:00/14:30 gibi işim biter dedim Günaydın canım. Tamamdir 😘 dedi çıkarken yazarım dedim (bir işim vardı) tamam canım dedi buluşmaya 2 saat kala — Ya cok onemli bi isim cikti cok özür dilerim akşama kadar sürecek istediğin gibi sövebilirsin dedi bende cevap vermedim sonra ertesi gün beni resmen ektin buluşmak istemediğini söyleyebilirsin böyle bahanelere gerek yok en nefret ettiğim olay ben anlayışlı biriyim Hatta ve hatta konuşmak istemediğini bile söyleyebilirsin dedim. / Bulusmak istemedigimden değil kesinlikle oyle bi sey yok. Olsaydi öncesinden soylerdim zaten. Kuzenim hastaydi babasi calisiyodu teyzemle hastaneye gittim dedi. Ok yazdım.

Sizce kim haklı? 5 gündür mesaj atmıyor. Storylerime bakıyor. Cumartesi buluşacaktık, Buluşmak isteyen pazar günü görüşelim o zaman demezmiydi?

İnstagramdan silesim var sizce ne yapayım?

Şimdiden teşekkürler
Buluşcaktık buluşamadık sizce kim haklı?